chalele

we are ment to be

Kategori: Allmänt


helt jävla skev bild :) gillar mikael.
hade verkligen en bra helg. mys. barnpassning. badat min katt. druckit smirnoff ice, mums. ätit massa god mat. umgåtts. nu sitter jag i skolan och har haft engelskaprov. gick skitdåligt eftersom jag inte hittade alla dokument med vad vi skulle plugga på pingpong -.- längtar redan till nästa helg. men denna veckan går nog fort. redan tisdag ju (:
veckans schema so far:
idag: skola (prov). sen träffa tessan.
onsdag: kul skoldag med ensemble och sex o samlevnad. träna med emma. middag hos pappa.
torsdag: sovmorgon till 13.15, sen vet jag inte riktigt vad som händer.
fredag: skola (prov i religion och naturkunskap), sen kommer mikael.
SEN ÄR DET HEELG IGEN. och snart är det jullov. ska bli så jäääävla gött. kyss

excuse me fo' talking, I wanna marry you?

Kategori: Allmänt


tjaaaa. sitter på mickes rum och chillar. izabella har fest. jag har druckit och känner att min talförmåga inte riktigt vill samarbeta. men skriva går så bra så. mår för tillfället jätteilla. fan, skulle tatt varannan vatten. är ju inte direkt den som tål alkohol i mängder. känner mig ouuufffwwhhh. aah, ni fattar.
kollade på "Tomten är far till alla barnen" förut. så jävla bra film verkligen. den borde alla se. kul som fan också! vet inte riktigt vad som händer resten av kvällen. kanske spelar något spel med rebecca typ. alkohol ska jag inte ha mer av iallafall. micke drack förresten! wow, haha. nejmen han är ju duktig min pojke, håller sig borta från sånt. hade jag också gjort om det inte vore för att det är så jävla gött. älskar min mikael. och tycker iallafall att det var lite kul att han delade dricka med mig ikväll. lär nog inte hända igen.
näfan, nu ska jag göra något annat. sova eller nåt. varje gång jag rör mitt huvud snurrar hela rummet till i en typ MICROsekund. haha. pusshej
btw, ni får ursäkta bilden, vet att jag ser ut som jag är nyplockad från rosenlund typ

Seth :D

Kategori: Allmänt



barnpassning, jadå! :D
så jävla söt är han.

hela skutan går under utan ditt understöd

Kategori: Allmänt

idag gjorde jag 2 naturkunskapsprov. det gick åt helvete. men jag förklarade för läraren varför jag inte pluggat oså, att det varit mycket runt mig de senaste veckorna. så det var lugnt, tror jag. får la se vad jag får för betyg i kursen..
nu sitter vi i cafét och väntar på att bamba ska öppna. efter skolan ska jag ta tåget till båstad. hoppas inte att det är grovt försenat eller få ett stopp någonstans typ. jag som redan har feta problem med tåg kommer ju flippa över i så fall. yeayea. går nog bra. ska blir fett skönt att komma ner dit. som vanligt. bort från allt en liten stund. och till Toad <3 min älsklingskatt. nu blir det cigg. puss

oooh, vi har sammaaaa hjärta som bankar

Kategori: Allmänt

dagen började med ett möte hos karl. när det var slut åkte jag till skolan. hann vara där i ungefär en halvtimma innan jag fick dra igen för ett besök hos tandläkaren. hade inga hål och allt var perfekt, gött! efter detta mötte jag emma och vi gick till willys. jag köpte riskakor och cola. lunch yää. på vägen hem till emma blev vi attackerade av 3 små snorungar som kastade snöbollar på oss. jävla idioter. hatar sånna barn.. iallafall, väl hemma hos henne kollade vi på Runaway Bride. värsta mysiga och bra filmen. man blir sådär "awww" typ. haha. när filmen var slut åkte emma till sin luciagrej och jag åkte hem. åt litegrann av middan mamma lagat och tog sedan bussen till emelie. inte varit hemma hos henne på typ 3 år, och hennes pappa var jätteglad att se mig. haha söte. emelie o jag satt o tjötade om allt o inget i några timmar, och vid 10 blev jag vrålhungrig och åkte hem. nu sitter jag här och ska snart gå o lägga mig. upp tidigt imorgon, taggar ensemblen som fan! sen efter skolan ska jag ner till mikael över en natt. behöver komma bort från allt en liten stund. ska bli skönt. bra dag idag, den gick förbi fort och (nästan) problemfri. nä, nu är min gröt slut (risgrynsgröt med kanel och socker in my heart) så nu blir det läggdags. gonatt <3

mitt långa liv, hur blev det så kort?

Kategori: Allmänt


ojojoj, haft så jävla mycket att göra och har inte hunnit blogga. i fredags efter skolan tog jag en heldag med mikael på stan. var la inne i nordstan i typ 7 timmar haha. fick köpt ett par chinos, en skjorta, en ny jacka och hårfärg till mikael. så nu är han röd/brunett istället för blond, haha! lite senare på kvällen mötte vi alexandra en sväng. kallt som fan var det, så efter en liten stund drog vi hem igen och typ sov?
lördag gick vi upp vid 10 om jag inte minns fel? åkte och handlade till kalaset. när vi kom hem fick vi börja göra iordning, och klockan 2 kom gästerna. hade väldigt trevligt, de flesta i min släkt kom faktiskt.
mikaels föräldrar kom senare, när alla hade åkt hem. satt och pratade med dom ett tag så att mamma fick lärt känna dom lite också. är väl på tiden nu efter ungefär 20 månader haha. sen körde mikaels pappa oss till bussen and we were heading vasaplatsen. väl framme mötte vi upp några stycken. sen drog vi till chez. de flesta var sena och kom en efter en under kvällen. vi stannade ganska länge där, och sen drog halva gänget till burger king och resten till karisma. jag hakade på burger king, var fett hungrig. efter att ha varit där åkte vi hem. var hemma vi 2.
hade verkligen en skitkul kväll. lyckat som fan och jag vill vara med typ alla mina vänner på samma gång. plus mikael då. men han är ju också min vän. grymt var det.
igår (söndag) hade vi en ultimat slappdag. hade ju haft fullt upp enda sen i torsdag, så vi ville ta det lite lugnt. kollade film o myste typ. vid 7 åkte han. blä.


tack allihopa som var med i lördag och gjorde min dag! <3

myndig

Kategori: Allmänt

igår fyllde jag 18 då va. vaknade av att mamma sjöng Ja, må hon leva, och kom in med frukost o presenter på sängen. så mysig är hon. gick en choklad muffins och varm oboy med grädde <3
sen var det möte på bup. gick helt okej. lite jobbigt, men det funkade. efter det åkte jag o mikael till 4gott. handlade godis och läsk till bion. åkte vidare till bergakungen och såg den nya harry potterfilmen. den var så jävla bra verkligen. mikael är typ förkrossad för att det bara är 1 film kvar nu, haha. stackars söte.
efter bion åkte vi hem till pappa och käkade thaimat. svingött. var där med mikael, bror, syster o hennes kille, sofia, mickan o pappa. fick en gosfilt av sofia o mickan och ett present kort av bror och syster. 1000 kr på nordstan :) asgött.
efter middan åkte vi hem o myste. sen somnade vi. fett bra födelsedag. tack alla <3
nu peppar jag lördag som fan! :D

,

Kategori: Allmänt

insåg just att shit, nu när jag fyller 18, då innebär det faktiskt att jag blir vuxen.
iallafall på papper. myndig.
jag vill inte bli vuxen. jag är fortfarande mammas lilla flicka ju. ärligt talat. jag vill inte bli mer självständig än vad jag är. jag vill inte ta mer ansvar än vad jag redan gör.
jag har ju tagit ansvar över saker i flera år, som jag egentligen inte skulle gjort. men det bara blev så. nu känns det som jag missat massa istället. som att varje dag som går är ett steg längre ifrån min barndom och allt jag vill ta igen med mamma. blir ju inte samma sak när jag sitter där 30 bast, och hon 60 liksom. då kan man inte riktigt ta igen 10 år av min barndom bara sådär. det är ju hela min tonår.
plötsligt blev jag rädd. jag är bara ett barn.

3 timmar kvar till 18 !!!

Kategori: Allmänt

alla parter jämnar snart ut varandra
vart står du min vän sök ditt sanna hem
här finns inga problem, inga hemligheter
när du är jag och jag är du i evighet

ja för bakom våra moln så skiner solen
jag ler när jag hör dig säga orden
vi e här för varandra, vi alla lär från varandra
tar du hand om dig själv så tar du hand om alla andra

<3

nytt i garderoben

Kategori: Allmänt


Svart kort kofta med luva från monki: 90 :-

Only-klänning från vero moda, 100 :-

vad som än händer så kommer vi aldrig vända om

Kategori: Allmänt


nationella provet gick bättre än vad jag trott. men tror bara jag får G ändå. kanske VG om jag har tur haha. skulle dock inte förvåna mig om jag fick IG bara för att gud (finns han?) hatar mig. yeayea. var klar vid typ 11 och då drog jag till bamba. efter det åkte jag in till stan med carro och emma, o så mötte vi oscar där. emma fotade lite, sen gick vi runt lite och tillslut hamnade vi på donken. som vanligt. är man i nordstan så slutar man typ alltid upp där förr eller senare haha. carro fick iaf köpt leggings och en tröja :) jag provade 3 klänningar på monsoon hahhaha, fyfan va fult dom satt. så jävla fuckad kropp har jag. passar inte i någonting.
vill bara att denna dagen ska gå förbi så att jag kan vakna imorgon med mamma o mikael vid min sida, med frukost på sängen o grejjer. och sen världens bästa dag. längtar! sysselsätt mig så att tiden går fortareeeee. puss

morgonflummig

Kategori: Allmänt


AVESST.

vaknade av larmet 05:30 imorse. var inte så jättemysigt. peppar Inte nationella. puss

kultiration

Kategori: Allmänt

idag har jag träffat tessan. det var kul och mysigt. saknar henne alltid. saknar förr. blir jättesentimental när jag tänker på alla gamla minnen vi har ihop. men man får leva i nuet! vi har fortfarande varann, bara lite längre bort.
taggar torsdag som fan, kan verkligen inte berga mig. taggar lördag också. iiiih.
lyssnar på kultiration nu, fett jävla bra. musiken lugnar ner mig när jag är arg. är arg förstår ni. arg på idioter. dra åt helvete säger jag bara. usch. okej, fokusera på torsdag. kärlek.

letar efter dig
har du tappat bort dig själv igen?
kom det är okej
bara du kommer tillbaka någon gång igen
och håller om mig
så som du brukade göra
säg att det är okej
så att vi kan göra om allting igen

men brutna ben gör ont
och djupa sår de läker sakta
så du är på din vakt
håller dig borta akta, akta

allt är som det skall vara
men just nu vill jag hellre inte
vara en del av
spegelbilder mig jagar
och allting går itu
innan man hunnit vänja tanken

samla mod igen
mörk är natten innan gryningen
mörk är natten innan gryningen

19 bast

Kategori: Allmänt


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA CARRO SOM FYLLER 19 IDAG!
HOPPAS DU FÅR BÄSTA FÖDELSEDAGEN. PUSS <3

and when I am king, will you be my queen?

Kategori: Allmänt


såhär glad blev jag inte när jag fick reda på att våran rörlig bildlärare är sjuk så jag har åkt hit för andra gången idag i onödan. åkte nämligen hit imorse också för jag hade glömt att vi var lediga fram till 1. kul! sitter i cafét nu med melina och carro. en kille vid namn niclas (carros kompis typ) försöker bjuda in sig själv till att få gå med ut på lördag haha. han skrev helt random till mig på face. söte. tycker fan synd om han, ingen vill ju va med han. aja, får la se om han kommer eller inte haha.
snart ska jag hem och då vet jag inte riktigt vad som händer.. får la plugga klart religionen så jag har det gjort. imorgon har vi ingen engelska, så vi börjar 13.10. på onsdag är det nationella prov i svenska B hela dan. på torsdag fyller jag år och då ska jag på ett möte med bup och soc, så det blir ingen skola. på fredag har jag 2 lektioner. rätt soft. längtar så jävla mycket till torsdag. inte bara för att jag fyller år, utan för allt annat typ. mötet får jag se hur det går på.. kanske blir jobbigt, men det blir iallafall en lättnad att ha fått det gjort. sen kommer mikael och då ska vi gå på bio. harry potter 7, del 1. sen ska vi hem till min pappa där jag ska firas med god middag och kanske presenter (a) HÖHÖ. efter det blir det la hem o mysa. looking forward to it! kyss

love lift us up where we belong

Kategori: Allmänt

idag har jag baaara tagit det lugnt. badat badkar, myst, gått en prommenad, ätit god middag och suttit vid tvn. eftersom det händer tusen grejer imorgon och jag kommer vara superstressad, kändes det skönt att få slappna av idag. ser inte fram emot morgondagen..
nu har precis pulp fiction börjat - en film jag aldrig riktigt gett mig på, trots att alla säger att den är så jävla bra. känns bara inte så. bangar att kolla denna gången också, haha. tittade på "Så mycket bättre" idag igen. tycker verkligen att det är ett mysigt program. idag tolkade dom lill-babs. kul :)
nu är det mikaels tur att kolla nätet. trodde vi skulle gosa nu, men nej :( puss

.

Kategori: Allmänt

och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
och sen köra rakt in i en bergvägg
man måste dö några gånger innan man kan leva

fia hatar kesha, yes box

Kategori: Allmänt


ser lite drogad ut för att jag är fett irriterad i huden under ögonen pga lite sömn och mycket gråt de senaste dagarn. men nu är det slut på det!
har fått ett sår under vänster (höger på bilden) öga också.

idag ska vi till svenska mässan med klassen. det är kunskap och framtidsmässan. hoppas det blir lika kul som förra året, haha. då gick jag och melina runt och tog godiset från alla ställen, åså gjorde vi en tävling som vi typ vann på, så vi fick varsen biobiljett och gick på avatar! denna gången kommer det väl dock vara lite mer seriös, med tanke på att nu närmar sig studenten osv. men kommer såklart ändå plocka allt godis :D
för tillfället har vi naturkunskap och pratar om människokroppen. kan typ allt detta sen 9an :o
efter skolan ska jag träffa min huvudhandledare och prata om mitt projektarbete som jag inte riktigt kommit igång med än.. sen åker jag hem. får se om jag hittar någon att umgås med lite senare idag. vill träffa någon.
btw, angånende rubriken kan jag ju bara tillägga att dem enda 2 låtarna som finns i mobilen jag lånat av melina är keshalåtar. woop wopp.
imorgon ska jag träffa sverker, och sen kommer mikael. lär bli en bra dag! kyss

risgrynsgröt med socker o kanel

Kategori: Allmänt

idag sa mamma till mig att det gick bra på det senaste samtalet
(med psykologen, boendestödet och sjuksköterska).
dom hade funderat på att lägga in henne igen, men nu var inget snack om den saken alls.
hon skulle få stanna hemma. for now.
när hon berättade det sa min ångest bara hejdå och stack.
så nu har jag känt mig glad på riktigt för första gången på länge.
jag har ätit, utan att vilja spy varje tugga, för första gången på länge.
och forhoppningsvis kan jag sova ordentligt inatt, för första gången på länge det med.

folk kanske tycker att jag öppnar mig för mycket här. att jag är en attentionwhore.
jag bryr mig faktiskt inte.
dethär är det enda stället jag går ut om hur jag verkligen mår, om man inte räknar med till mina allra allra närmsta vänner plus familj.
det är min dagbok och jag har inget att skämmas över.
och jag är för en gångs skull glad och känner ett visst hopp om att saker och ting ska bli bra.

äntligen.

show me the light and I'll go there

Kategori: Allmänt


som ett stort jävla svart hål

jag önskar du var här nu

Kategori: Allmänt


mötte emma efter skolan och åkte hem med henne. vi kollade lite tv, datorn, satt och pratade o bara chillade helt enkelt. trevligt. hon åkte för ett tag sen och efter det försökte jag trycka ner lite mat, men det gick inte alls. har ingen matlust över huvud taget.
mår inte så bra idag.
nu sitter jag med laptopen i knät, vid tvn med mamma, och tittar på spårlöst.
ska snart ringa mikael.
haft en klump i halsen hela dagen. sprack när emma åkte och tårarna kom igen. vill bara att det ska försvinna. jag hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon för jag orkar inte med detta jävla ångesthelvete längre. ursäkta språket.

what goes around comes around

Kategori: Allmänt

min mobil har pajat.. ska lämna in den idag eller imorgon, måste ringa sony ericsson först och fråga var den ska lämnas in. men jag får låna melinas gamla tills min är färdig med lagningen! gött.
idag gick jag upp kl 6. så jäääävla illa säger jag bara.. åkte hem till emma efter ett ärende och käkade lite frukost o sådär där. sen körde hennes mamma oss till skolan. jag bara älskar att vara med emma. är så avslappnad då. det är något konstigt med henne, men det känns alltid bra när hon är närvarande.. MIN GUD kanske hon är O.o yeah right :D
vill än en gång tacka mikael för ett underbart lov, och mina vänner också. jag har haft jättemysigt. igår var en väldigt jobbig kväll men mikael lyckades lugna ner mig tillslut och sen åt vi en mysig middag med mamma. tända ljus och grejer.
nu är det back to reality med skola och skit och jag är inte pepp över huvud taget..
men snart fyller man myndig och sen är det plötsligt december och då kommer lov, jul och nyår. läntaaar.
nu har jag religion och vi har precis börjat med Hinduism. ganska intressant faktiskt, fan så mycket roligare än kristendom. kyss

men det blir bättre, när vi är tillsammans

Kategori: Allmänt


mikael är nyklippt och jag tycker det blev jättefint. har dessutom börjat vänja mig vid färgen också, så nu tycker jag han är jättefin over all :* fast han ska färga håret svart snart. kommer bli så jävla snyggt.

idag ska vi nog bara vara hemma och ta det lugnt. mikael åker ju hem imorgon så det blir en mysdag idag. och ikväll kommer "Så mycket bättre". ganska kul program där ett gäng av sveriges kändaste sångare/sångerskor tolkar varandras låtar. ikväll ska alla tolka Petter. ska bli kul att se.
that's about it, for now. puuuss

snart fyller jag myndig jueee

Kategori: Allmänt

klockan är halv 10 och jag sitter uppe.. wtf liksom? jag vaknade vid 8. suttit och pratat med mamma en stund, men nu har jag absolut inget att göra. bara väntar på att mikael ska vakna.
jag mailade min gamla lärare sverker om att nu är det dags vi tar dendär fikan vi bestämde för typ ett halvår sen att vi skulle ta. han blev jätteglad över att höra av mig och nu är det bestämt. fredag. ska bli skitkul att träffa honom! jag längtar :)
igår skickade jag en jobbansökan till ett företag som skulle öppna butik i göteborg till våren. dom hade skrivit i GP att dom sökte folk som kunde ta deras tjänster dåva. så jag mailade direkt. hoppas fan att jag får det, passar ju asbra till att jag tar studenten och sådär, så jag inte bara sitter där sen och tänker "vadfan gör jag nu?" hahaha. den ultimata frågan efter studenten.. men jag har som sagt förhoppningsvis jobb då!
nu måste jag springa till toaletten innan jag pissar ner mig. PUSS

min hatt den har tre kanter

Kategori: Allmänt

nu har laten och emma åkt hem, och min emma har kommit ner. yeey :)
igår vid 2 åkte jag, mikael, izabella och rebar till city gross. och sen väla. det var meningen att vi skulle handla glutenfri pizzadeg, men det slutade med att vi handlade en jävla massa annat också och kom hem vid 10 på kvällen. trots detta fick jag inte allt jag sökte efter så idag åkte vi dit igen; jag, mikael och emma. på vägen hem fick jag ett jävla spratt and went all crazy. fick upp störda bilder i huvudet och skrattade åt allt typ. yeah.
kom just hem och nu sitter vi i soffan med kattungarna. iiih toad <3
blir hemmagjord pizza till middag idag, och till kvällen blir det fotboll med chips och guaccamole. kyyysss