chalele

aldrig genomskinlig

Kategori: Allmänt

valborg då, vadfan händer idag liksom?

båda sidor nu

Kategori: Allmänt



har sett livet från båda sidor nu
från upp och ner
och ändå ser
jag bara livsillusioner
och nu minns jag
jag förstår inte livet
inte det minsta

I WILL remember you

Kategori: Allmänt




hallu. mannen ni ser på bilden är en beatbox-frilansare. just nu spelar han i brunnsparken och idag hade jag och emma turen att stöta på honom där! vi stod och lyssnade en stund, och sen när han skulle ta en paus lutade han sig fram och frågade mig om jag hade en tändare att låna. han var engelsman och hade såndär go brittisk dialekt. så vi stod där och tjötade med honom ett tag, ställde lite frågor om när han kom hit och vad han tycker om sverige osv, och han ställde oss frågor om vad vi gjorde på fritiden och såntdär. det var tydligen hans heltidsjobb att spela på gatan och sälja sin skiva för 50 spenn. skivan var inspelad med han och hans kompis. kompisen spelar bluesgitarr och han beatboxar som sagt, och spelar munspel.
han var väldigt humoristisk och rolig. jävla skön kille alltså! när han skulle börja beatboxa igen tog han oss o handen och frågade efter namn. han skulle komma ihåg oss sa han.
vi stod kvar och lyssnade några minuter till, sen skulle han sluta för dagen. han avslutade med att dra fram ett munspel och lira lite samtidigt som han beatboxade. det var jättefint. hur coolt som helst dessutom. spelade in allt. har aldrig sett en bättre beatboxare än han någonstanns, inte ens på tv eller så. fyfan vad bra han var!
ska in till stan imorgon och köpa hans skiva. hade inga cash med mig idag. ska bli kul att lyssna på han igen. uppmanar dom som läser att ta en sväng till brunnsparken och lyssna lite. han skulle fortsätta i göteborg i någon månad till typ.
var tvungen att skriva av mig om dethär, för han gjorde min dag typ. tack och adjö

now my feet won't touch the ground

Kategori: Allmänt



ny dag, nya tag

laugh 'n' A 1/2

Kategori: Allmänt

I tried to fill some silence
'cause the silence feels so long.
I knew the ice was getting thinner
but I kept skating on
.
my mother threw me into this world as a winner
but by the light of the yellow beer
they tell jokes I'll never get to hear.

sova

Kategori: Allmänt



idag har jag mått dåligt fram och tillbaka. mådde bra ett tag där i skolan, skrattade massa och sådär. sen bara vände det. efter en stund blev det bättre igen, men när jag kom hem blev det hur jobbigt som helst. emma kom med mig hem efter skolan. gjorde mig sällskaps tills mamma kom hem, för jag ville inte vara själv. när hon drog hem kom mamma. vi käkade middag och nu sitter jag bara och väntar på carro. som skulle kommit för typ 4 timmar sen. och så är hon svår att nå. trött blir jag. men försöker att inte bli arg på henne. dock svårt att kontrollera ilska när man har ångest. men jag försöker hålla mig lugn. just nu är det ganska jobbigt. jag vill bara somna typ. och inte vakna förns detta är borta. dö på detta. tack och adjö

eastern promises

Kategori: Allmänt


tjena mors. idag har jag solat som fan. färgen kommer sakta med säkert.. fräknarna däremot, dom kommer fort som fan. räcker att det är solsken i 10 min så är jag en prickikorv (eller en prickig korv). jättehemskt är det väl inte, finns ju folk som har det värre. typ fräknar året runt eller på hela kroppen, eller både och. men jag gillar dom inte alls.
fast det brukar vara fint på andra.
för ungefär en halvtimma sen käkade jag påskmiddag! med andra ord julbord. finns några få skillnader, men annars det är ju i princip samma sak.
FAST DET HETER JU PÅSKMUST PÅ PÅSK OCH JULMUST PÅ JUL!!!!!!!! var bara tvungen.
vet inte riktigt vad som händer ikväll.. blir väl en mys-chillahoppsan-kväll idag igen. men jag gillar det. bara ta det lugnt och inte behöva tänka så mycket. duger och blir över.
önskar alla en jätteglad påsk! tack och adjö

mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra

Kategori: Allmänt


idag har jag suttit ute i solen en stund. så länge den varade iaf. blivit lite röd om kinderna. men är fortfarande en jävla blekfis.
hade en trevlig konversation med kära marco över facebook tidigare idag. han är en kul prick som jag tycker om.
mikael var och hjälpte en tant, som han brukar klippa gräset åt, med att fixa lite i trädgården. han jobbade där knappt en timme och fick 300 spenn. då är man fan en glidare.
när han kom hem åkte vi till ica maxi med rebecca och pappan. säger pappan och mamman till mikaels föräldrar. känns så konstigt att kalla dem deras namn när alla andra i huset säger mamma och pappa. blir opersonligt på något sätt. hur som helst. efter besöket på maxi gick vi också till willys och sen Ö&B. alla skulle ha olika saker från olika affärer typ. haha. när vi kom hem hade jag (vad jag kan minnas nu) samlat på mig en ny deo, ansiktspeeling, cappucino med tobleronesmak, lite godis, ostbågar, avocado, guaccamolemix, gräddfil Och dove - brun utan sol. pappan klagade över mina bleka ben, så jag tänkte smörja in dom lite, så att jag iallafall inte ser ut som en lik. har testat brun utan sol innan, och det gav himla sträck och märken på hela kroppen. man måste alltså vara väldigt noggrann med att fördela det jämnt över kroppen. men den jag köpte nu är jättesvag, så man smörjer in sig upprepande gånger och bygger upp färg. tror inte det kommer synas alls om man gör lite ojämnt någonstanns då.

nu är jag trött som fan och hoppas att vi ska lägga oss strax. annars går jag och lägger mig ändå. somnar snart sittandes. imorgon ska jag förhoppningsvis på loppis med rebecca, och sen ska vi plantera en häck runt mikaels hus typ. hoppas det blir fint väder imorgon. gonatt folket. tack för mig och adjö.

wind

Kategori: Allmänt



take your time baby, your blood needs slowing down.
breach your soul to reach yourself before you gloom.
reflection of fear makes shadows of nothing, shadows of nothing.

you still are blind, if you see a winding road
'cause there's always a straight way to the point you see.

blondie

Kategori: Allmänt


tja. idag har jag äntligen gått och blivit blond på riktigt. och tid tog det. var framme hos frisören vid halv 3 och åkte därifrån kl 7. men det var det värt. fick det av syster min i studentpresent, så hon betalade allt. både blondering, nyansering och klippning. men hon är kompis med bruden som klippte mig, så hon fick det billigare.
hade jätteröd och irriterad hårbotten när jag åkte därifrån förut. nu svider det bara om man tar där. men det lägger sig nog till imorgon.
innan jag åkte till frisören var jag en sväng på frölunda torg och köpte kattsand åt min jävla katt som har pissat i min säng 2 gånger under loppet av två dygn. bara för det kattsandet jag köpte här om dan inte passade honom så bestämde han sig för att bojkotta sin låda, och istället kissa i min säng! jävligt gött. nej. synd att han är så söt, annars hade jag blivit jättearg. nu blev jag bara lite arg.
på frölunda torg köpte jag också en ny skjorta (den jag har på bilden). blev väldigt nöjd med den faktiskt. den är skitsnygg och kostade bara 50 spenn liksom.
när jag var klar hos frissan fick vi skynda hem för jag och mikael skulle hinna med tåget tjugo i nio. och det gjorde vi! men nöd och näppe.
nu har vi ganska nyligen kommit fram, och jag är skittrött verkligen. sover ju fan aldrig känns det som. inte konstigt min - vanligtvis konstanta, men nu ännu värre - huvudvärk driver mig till vansinne. blir sur och irriterad på allt när jag har ont i huvudet. vilket nu för tiden är väldigt ofta. har haft spänningshuvudvärk i ett jävla halvår nu. lite mer till och med. blir så trött på det. vill bara sova och vakna utan värken någon gång. men icke sa nicke. nu ska jag göra mig iordning för bädden. tack och adjö

galenskap

Kategori: Allmänt

nästa gång du säger "honom kan vi vara utan"
nästa gång du suckar och fördömer deras gudar.
tänk dig att växa på andra sidan vårar murar,
du vet att, bomberna regnar som skurar.
människan exploderar och man kuvas.
så varför vill vi bura in honom på kuba,
när det finns en koppling mellan dig och han som stupar?
för det var våra skattepengar som tillverka kulan.

artonde april tvåtusenelva

Kategori: Allmänt

idag har jag tränat! med melina. på sportlife. vad skönt det var. ska önska mig ett sportlifekort av pappa i studentpresent. vill verkligen börja träna där för då har jag vänner som tränar med mig också.
mikael har tjatat hela dan verkligen (och hela helgen) om att vi ska åka till 4gott. problemet är att jag inte haft pengar. så idag fick jag nog av tjötet och frågade pappa om han kunde låna mig lite pengar. och det gjorde han!
jag skulle fan fått pengar i fredags, och dom har fortfarande inte kommit. sur blir jag.
nu ska vi iallafall åka till 4gott. tack och adjö

the long road

Kategori: Allmänt

tjaa. denhär dagen började med att jag som vanligt vaknade tidigt av mikaels snarkningar. klockan var väl 9 eller nåt. fick gå upp och lägga mig i syrrans säng, men somnade aldrig så jag gjorde frukost istället. sen vilade jag mig en stund i väntan på att han skulle vakna. och när han gjorde det var det lunchtid så vi bakade scones. så jävla gott är det! efter lunch gick vi och la oss o lyssnade på mina älskade kentskivor. somnade till lite och vaknade vid 3 haha. då gjorde vi oss iordning och gick ut på en prommenad i det fina vädret. väl hemma igen städade jag mitt rum. sen var det middag hahah. vi bara äter hela tiden. aja. efter middag satte mamma, mikael och jag oss ner för att måla påskägg! det är så mysigt tycker jag. något vi alltid har gjort med mamma i alla år. fast denna gången var mina syskon inte här, men det var mysigt ändå.
nu sitter jag här och lyssnar på älskade mark knopfler. för er som inte vet är han sångare och gitarrist i dire straits, vilket är ett jävligt bra band. gammalt rockband typ. han själv gör dock inte riktigt rock. snarare gitarr+sång-ballader. ganska countryinfluerat. så jävla härligt att lyssna på sånt när det är fint väder. ultimat glädje.
om en timma ska jag och mikael över till alexandra och där kommer också amanda och pelle vara. ska bli mysigt. hon har bett mig ta med några spel, så jag kan anta hur kvällen kommer se ut, hehe :)
nu säger mikael att vi ska spela yatzy innan vi drar, så jag får väl göra det då. han är typ beroende av yatzy. önskar mina läsare (som jag inte vet vilka det är ens) en härlig värkväll! tack och adjö


äggen vi målade! mikaels är den blåa med fingeravtryck och den med en stor glad gubbe på hahah <3

a little more for little you

Kategori: Allmänt



tja. malmö var hur mysigt som helst. blir alltid en speciell stämning när man är hemma hos någons far eller morföräldrar. om inte minst ens egna. liksom man känner att allting är gammalt, men det är så lugnt och fridfullt och skönt att vara där.
idag åkte vi in till stan i malmö och gick runt där ett tag. mikael köpte ett par örhängen och ett par barcelonashorts till mig. sötnos. jag blev jätteglad. örhängena är jättefina och shortsen är sköna som fan. inte för att jag är världens största barcelonafan, men han är ju det och jag ville faktiskt ha ett par sånna shorts för jag har prövat hans så jag visste att dom var fett bekväma!
vid femtiden tog vi tåget hem till göteborg. rebecca hoppade av i båstad såklart. väl hemma i götet skulle mikael såklart till 4gott, så det blev en sväng dit. nu är vi hemma och ska bara ta det lugnt. är helt slut. har åkt ganska exakt 6 timmar tåg inom det senaste dygnet, och endel buss på det med. men vi hann med mycket!
nu ska vi ut med hunden. innan jag går måste jag bara kommentera hur snäll rebecca är verkligen. mikael också såklart, men han är ju min pojkvän, han måste :D haha nädå. men rebecca är iallafall världens bästa blivande svägerska. tack och adjö

far away from the memories of the people who care if I live or die

Kategori: Allmänt


pling i lådan änna. idag hade jag sovmorgon och gissa när jag vaknade? 7. så jävla typiskt verkligen. vägrade iallafall gå upp så tidigt, så jag låg och drog mig till 9. är ensam hemma med hunden och katten. ska snart iväg och träffa ingemar, men innan det ska jag förbi pappa och lämna mitt läkarintyg till körkortsgrejen.
när jag har varit hos ingemar ska jag ta tåget ner till malmö. mikael och rebecca hoppar på i båstad. vi ska till deras mormor och morfar. hälsa på och sova över en natt. ska bli mysigt. imorgon åker jag och mikael upp till göteborg och är här första halvan av lovet iallafall. JUSTE! JAG HAR JU LOV NU. gött! nu ska jag packa lite och göra mig iordning. tack och adjö

OUR HOPES AND EXPECTATIONS
BLACK HOLES AND REVELATIONS
hold you in my arms
I just wanted to hold you in my arms

kroppens temeperatur sjunker till en grad där inte muskler och leder kan fungera normalt

Kategori: Allmänt


tja. denhär dagen har hittills varit upp och ner. negativt har varit irriterande människor, mensvärk, ont i huvudet och inga cash på mobilen. positivt har varit den ynka alvedon som faktiskt hjälpte en stund iallafall, och melina o carro som höll mitt humör uppe över ett besök på max! tack till dom, men också till marco som kom på att man kunde säga "fia med knuff" och putta mig så hårt man ville. jag hade ju liksom aldrig hört det innan..! det gjorde tydligen honom jätteglad iallafall, för han skrattade nästan så att han grät, och det var fint.

just nu sitter jag hemma och känner mig ganska förvirrad, fundersam och nästan lite ångestfylld. usch. jag hoppas det går över snabbt. har sovmorgon imorgon och är ledig på fredag så det är ju skönt iallafall. men saker händer i mitt liv just nu, saker jag inte tycker om, men som jag inte vill skriva om här för tillfället. det är i vilket fall som helst väldigt påfrestande och jag uppskattar varje sekund som jag slipper tänka på det. jag ser flintis ut på bilden förresten. tack och hej

nu är tiden här

Kategori: Allmänt



kom vi går och välter dom, å kom vi går och välter dom, ja kom vi går välter deras murar nu!

det som får en att säga i natten "jag behöver något starkare"

Kategori: Allmänt

imorgon ska jag skolka för vi har bara rörlig bild och jag o carro är inte klara med våran film, så ing-christine kommer bokstavligt talat döda oss. bättre att skicka ett pim och erkänna att man inte hunnit klart och sedan komma dit veckan därpå, för då har det lagt sig lite. kanske låter osannolikt, men tro mig, jag vet hur ing-christine fungerar. no effense, hon är jättebra och snäll och allt detdär, men hon är en djävul när hon blir arg.

på torsdag ska jag vara klar med ett arbete som jag inte börjat med än. underbart. vi ska skriva 2-4 sidor om ett ämne som har med temat "globala perspektiv och internationella konflikter" att göra. och jag är så ointresserad man bara kan bli av sånt. fast egentligen inte. fast just nu. tänkte skriva om hiv/aids, men jag vet liksom inte hur jag ska börja. jag kommer inte igång. dessutom blir jag så ledsen när jag läser om sådant. inte för att jag ignorerar allt som kan eller skulle kunna göra mig ledsen, men jag är för tillfället upptagen med egna problem, så jag orkar liksom inte engagera mig i vad som händer på andra sidan jorden. jag läser tex aldrig tidningar, ser aldrig på nyheterna. men jag tror definitivt att jag kommer göra det när jag inte har privata problem som bekymrar mig. just nu finns det varken tid eller ork till det bara. och justdetfan, vi har ju en muntlig redovisning på det också. ÅH. jag kommer säkert skolka torsdag med, och jag har redan jättehög frånvaro. fan vad allt känns bajs just nu.

JAG ORKAR INTE JAG ORKAR INTE JAG ORKAR INTE JAG ORKAR INTE, det är inget skämt, jag orkar inte.

mamma

Kategori: Allmänt

OOUU UUAH AH AH VI HAR SAMMAA -A-A-AAAH
HJÄR  -  TA  -  SOM  -  BAN  -  KAR

kärlek och respekt om och om och om och om igen,

Kategori: Allmänt


tja. kunde knappt sova inatt. somnade vid halv 2 och vaknade vid 3 av mikaels snarkningar. stackarn har blivit förkyld. men min empatiska förmåga brukar avta ganska rejält när jag är trött och irriterad, tyvärr. fy vad arg jag blev på honom. fick väcka och be honom lägga sig på sidan typ 10 gånger.. det hjälpte inte. vid 6 gick jag ner och la mig i soffan. hann sova ungefär 45 minuter innan deras jävla fåglar började pipa. GAAAH. så jag gick upp och la mig igen. jag var så trött, sur, arg och irriterad så jag började lipa, haha. jag ville bara sova, och vad jag än gjorde var det något som skulle hålla mig vaken. otroligt frustrerande. när klockan blivit 8 gick jag upp och gjorde frukost. vilade lite framför tvn, men är långt ifrån pigg nu ändå.
blir nog en dag av lugn och ro today. orkar inget annat, haha. fast jag ska nog ut och sätta mig i solen en liten stund! chill med fint väder ju. det var allt, tack och adjö

PS. kultiration är jävligt bra band, väldigt trevlig och avkopplande musik med många bra texter. ni som inte redan lyssnar borde ta er tiden och göra det! DS.

-

Kategori: Allmänt




du lever i en verklighet där allt redan är bestämt. där alla människor går på outopilot. för dig var jag ingen speciell alls. bara någon att höja huvudet och snegla förnedrande åt. för att min värld skar sig mot din, och för att min mening gjorde mig till din fiende. du manipulerade mig, fick mig att blunda för min egen värdighet och mina åsikter. jag hade aldrig känt mig så förnedrad och så svag. jag visste att vad jag än gjorde skulle jag aldrig kunna sätta mig över dig. du hade själv bestämt vad som var rätt och vad som vad fel i alla lägen. det var inget snack om saken. jag var ingenting. jag hade nämligen inte åstadkommit någonting för varken mig eller någon annan, jag var ett misslyckat äckel som trodde att kärlek kunde ta mig längre än pengar. för pengar var livets mening. den utan kärlek må ha varit olycklig, men den utan pengar var inget värd. och det betydde inte bara att jag var sämre än dig, utan min familj var också mindre värd din. du trampade på de människor som stod mig närmst hjärtat, och jag kunde inget göra. du drog ner mig under jorden. men jag lyckades ta mig ur din verklighet, jag lyckades bryta mig ut, långt bort från det du dragit mig in i. jag var fri. men en del av dig sitter kvar som ärr i mig. något jag för resten av mitt liv kommer leva med, men ta mycket läran av. för det är en sanning som fick mig att inse att jävlar vilket vrickat samhälle vi lever i.

utan att ens känna till Den unge Werthers lidande

Kategori: Allmänt




jag var tvungen att förändra nånting
du hade just lämnat mig
jag vakna upp och höll om en dunk gin
men i drömmen jag just dröm höll jag om dig

och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
och sen köra rakt in i en bergvägg

man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva

gör nånting, gör nånting nu

Kategori: Allmänt



förstör nånting, slå mig, förstör nåt, jag överlever

bajs

Kategori: Allmänt


idag hade jag ensemble. under den lektionen gick vi ner till entréhallen och tittade på en teater som Scenisk gestaltning årskurs 3 hade gjort. den var skitbra tycker jag. den hette "Vem är jag? Syns det på utsidan?" och handlade om att man sätter stämplar på människor utan att egentligen känna dem. mycket fördomar och sånt. så under teatern fick man lära känna 7 olika karaktärer som då hade etiketter på sig. tex "bögjävel" "dampbarn" "nörd" "slampa" osv. och skådespelarna var jätteduktiga verkligen!
utan att säga det högt kände jag igen mig ganska väl i några av karaktärerna. hur dom kände och tänkte över hur dom blev bemötta, och hur dom faktiskt egentligen var. skönt att se någon annan sätta ord på det.

efter ensemblen var det bamba och sen sex och samlevnad. vi fick tillbaka våra prov. jag fick 2 poäng från mvg, alltså vg. pretty awesome! sen var det litterär gestaltning. vi har påbörjat det sista arbetet, en novell. jag har hunnit skriva typ ett A4. får se hur lång den blir. vi skulle skriva på novellerna idag på lektionen (som var den sista lektionen i litterär gestaltning) men jag fick inte gjort någonting alls. kan inte koncentrera mig på att skriva på samma sätt när det är massa folk runt om mig. kan inte tänka. att mina lärare fortfarande inte har fattat det alltså.. haha hur trög får man bli? jag vet att det är deras plikt som lärare att fortsätta tjata så att jag får någonting gjort, för annars sköter dom ju inte sitt jobb. men då kan man väl låta mig sitta ensam i ett bås och jobba? liksom herregud, under alla 3 åren på gymnasiet har jag förklarat klart och tydligt för alla mina lärare att jag är dum i huvudet och kan inte jobba i normal skolmiljö, och frågat om jag inte får sätta mig i ett bås eller ett mindre rum där jag är ensam. men nääääääää, jag ska sitta där bland 30 pers och försöka koncentrera mig när min fokus bryts såfort jag hör en penna tappas i golvet, någon klicka med sin mobil, viskningar, gungande på en stol.. DET FUNKAR INTE! FAN VAD SUR JAG BLIR. JAG VET ATT JAG ÄR EFTERBLIVEN MEN NI GÖR FAN INTE SAKEN BÄTTRE. finns en lärare som faktiskt visat att han bryr sig och det är sverker. tack. hade nog hoppat av skolan i tvåan om det inte vore för honom. hur som helst, jag kan inte arbeta när jag är omringad av människor, ljud och rörelser, så deal with it. tappar greppet totalt ju, kan inte fokusera alls. men herbert är ganska chill så han sket i vilket. fast jag tror han visste att jag spenderade hela lektionen framför facebook.

gud, jag är ju i en emotionell virvelvind just nu. tack och adjö

and everything I do today is for you and me

Kategori: Allmänt



jag älskar dig.

fjärde i fjärde tvåtusenelva

Kategori: Allmänt


tja. sitter på rörlig bild och har tråkigt. varken melina eller carro är här och idag ska vi redovisa, haha. efter skolan ska jag hem om mysa med mikael. idag var det 2 år sedan jag träffade honom. ovanligt nog tycker jag inte att tiden har gått fort. det känns snarare som att vi varit tillsammans i en evighet. en evighet ska det bli iallafall. är världens lyckligaste som har honom. iiiih :) nu ska jag lägga över någon jäkla film från en hårddisk i min dator. tack och adjö

älskade annika

Kategori: Allmänt



2 år sedan.
gud vad du är saknad <3