chalele

barndomsvän

Kategori: Allmänt



alexandra
bianca min nenne, min grönögd wedberg..
min allra första bästa vän. du som följt med mig under alla år. funnits i mitt liv sedan sandlådan. växt upp med mig i vårat flatås. aldrig lämnat min sida, trots att vi inte alltid umgåts med varandra. men vi har haft våra tider i perioder.
och min delade barndom med dig är det finaste jag har.
jag har aldrig varit så tight med någon som jag var med dig när vi var små. från dagis och upp till högstadiet. vi satt ihop. vi var en. är en.
imorse tog du ditt pick och pack och åkte till olso. flytt på heltid. kan inte ens föreställa mig hur tomt det kommer bli här efter 16 år med dig. det gör ont i hela kroppen.

hon är det käraste mitt hjärta håller.
nu har hon åkt. hejdå älskling.

som en osynlig linje mellan dröm och verklighet

Kategori: Allmänt

tja. jag är fortfarande sämst på att blogga, jag vet. har tillgång till datorer på skolan dygnet runt, men har aldrig tid typ. lektioner hela för och eftermiddagarna, och sen kvällskurser eller häng med mina korridorsvänner resten av dagen. sen är man så trött på kvällen så då somnar man direkt liksom. jag har redan blivit jättebra kompis med dom jag bor ihop med, vi är som en familj. i klassen har jag börjat prata med fler också, och de flesta är hur sköna och roliga som helst. har ju också endel ämnen tillsammans med folk från andra klasser, i matte B t.ex är jag den enda från min klass. men alla är verkligen hur snälla som helst, så det är lätt att knya kontakter. kan tänka mig att jag kommer ha en 10 gånger längre kontaktlista i mobilen än vad jag har nu, när jag slutar där haha. jag älskar verkligen dom som bor i rummet vägg i vägg med mig. erik och simon heter dom, hur goa killar som helst. och båda bor i göteborg dessutom!
igår var jag på håkan tillsammans med mikael, emma och hennes syster, min kusin sebbe och 3 pers från min skola. det var fett nice förutom att vi stod förlångt bak vilket gjorde att jag inte såg någonting (så jävla skönt att vara kort?!?!!) och att mikael gick iväg på toa med en tjej från skolan och kunde inte tränga sig in i folkmassan igen, så jag stod med 2 från min skola hela konserten. men håkan var som vanligt helt jävla underbar. fyfan vilken kärlek jag har till den mannen och hans musik alltså. to die for.
ikväll ska jag och mikael förmodligen ut och ta en öl med alexandra. hon åker (flyttar) till oslo imorgon, så det blir sista gången vi ses innan hon kickar. lite sorgligt, men hon kommer komma hem någon helg i månaden iallafall så man får passa på att träffas då.
imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. ska möjligtvis träffa melina och möjligtvis träffa emma. får se. och på måndag morgon åker jag upp till skolan igen. ny vecka, nya tag.
nu ska jag ta en cigg, vänta på att pappa för över mina pengar, göra mig iordning och sen dra ut. tack och adjö

min

Kategori: Allmänt



tack för allt du gjort och gör för mig. du vet inte hur mycket du betyder.

but I need you now

Kategori: Allmänt

har sån jävla ångest så jag spyr. hur fan ska jag klara av allt med ekonomin?
dööö på pengar alltså, dö.