chalele

just det..

Kategori: Allmänt


.. nyår igen.
av mina erfarenheter är nyårsafton en väldigt trevlig kväll. har många minnen från typ varenda nyår sen jag var 5 år eller nåt. fina minnen. fast jag gillar inte riktigt själva idén med denna afton. att någonting ska hända. jag blir alltid så stressad och nojig över dagar då det ska hända något. födelsedagar, högtider, om man ska iväg någonstanns osv. tycker inte alls om det, men kommer ju självklart försöka ha så kul som möjligt ikväll. har precis ätit en god middag med mikael och mamma. om en stund ska vi väl börja göra oss iordning, sen tar vi bussen till järntorget. möter upp andra o hanna och drar vidare till stigbergstorget där min brors bästa kompis har sin nya lägenhet, och där ska det bli fest för full rulle!
har som vanligt inga nyårslöften. tycker inte om att tvinga mig själv till saker. om jag bestämmer mig för något kan jag klara av det utan att behöva sätta något jävla löfte.


gott nytt år till alla mina nära och kära, och jag hoppas för guds skull att detta året ska bli bättre än det gångna. peace

<3

Kategori: Allmänt



det blev svart.

colour

Kategori: Allmänt

tränade i förrgår, tränade igår och ska träna idag med. svingött är det. och imorgon är det nyår och fest hemma hos mange. peppar! haha. mitt hår är nästan svart nu. eller, det är typ svart, fast i visst ljus ser det brunt ut. fett nice. jag älskar det. har alltid velat ha svart Egentligen, men det som hindrat mig är att det är ett jävla jobb att få tillbaka mitt naturliga blonda sen. och dessutom har folk sagt att jag inte borde ha svart för att jag är så blek. men det skiter jag i nu. svart har alltid varit, ÄR, och kommer alltid att vara den finaste färgen. på håret också. så fuck er (:

på tal om färger.. vill bara skriva vad jag gillar/avskyr för färger.

gillar:
blodröd
svart
vit
turkos
mörkblå
brunt
militärgrön

avskyr:
gult.
det rimmar t.o.m på fult. hatar den jävla färgen.
orange.
typiskt färg som inte ser bra ut på någon, och heller inte passar andra färger.
rosa. usch, usch och yttligare usch.
spygrön.
säger väl sig självt.
beige.
alla tjejer ser, och kommer alltid att se, tantiga ut i beige. (OBS! förutom på chinos)
sen är nästan alla färger fula ljusa. speciellt gul, grön och röd.

chalele

Kategori: Allmänt



från igår då det var strålande sol utomhus.

busigt.

Kategori: Allmänt

fick för mig att jag ville göra en enskilt inlägg med vad jag fått i julklapp. here I go:

av faster: stickad tröja och natt linne
av farmor och farfar: raggsockar
av bror: presentkort med 300 spenn på nordstan
av syster: örhängen och ett present kort med 100 spenn på gina tricot
av fia, mickan och inga-lill: 2 armband
av mamma: reflexer, mp3 och kudde
av pappa: presentkort med 400 kr på frölunda torg, vit mössa med matchande vantar
av mikael: tröj-jacka från monki

fick det mesta jag önskat mig och är fett glad :)

bilder saknas

Kategori: Allmänt

tänkte sammanfatta min julhelg lite här då va.. (måste vara skittråkigt att läsa detta)

fredag julafton:
dagen började med att min bror hämtade mig och vi åkte till farmor. där mötte vi också emma och pappa som hade tagit en annan bil. farmor är på ett ålderdomshem, och där gav vi henne julklappar och fikade lite. sen drog vi vidare till farfar som är på ett annat äldreboende. gjorde typ samma sak där. sen fick vi stressa hem till pappa och hämta lite grejer, för att sedan köra tillbaka till farmor och farfar, hämta dom och köra hem dom till ann-christin (min faster). med andra ord så blev det en jävla massa bilåkning hit och dit.
väl hemma hos pappa igen gjorde vi iordning maten medans erik hämtade fia, mickan och inga-lill. sen var det kalle. måste bara säga att jag älskar tomtenissen som målar med schackrutad målarfärg haha <3
efter kalle var det dags för julbordet. så jävla gött! mätta och belåtna satt vi och minglade en stund tills det blev julklappsutdelning. jag fick massa kul grejer!
resten av kvällen satt vi alla bara o tjötade, och sen körde erik hem mig till mamma. där var också kajsa (min yngsta moster) och dom satt och söp. till min förvåning var också mikael där! han hade kommit utan förvarning till varken mig eller mamma, haha. han skulle ändå kommit tidigt på juldagen, men orkade tydligen inte stanna hemma. bra avslut på dagen!

lördag juldagen:
jag och mikael gick upp och käkade frukost. gjorde oss sedan iordning för att åka till mediamarkt. han skulle köpa en ny tv, men den var tyvärr slut. det var hur mycket folk som helst där inne, shiiit. iallafall. jag hittade en mp3 som jag ville ha. men eftersom jag önskat med en av mamma, ville jag inte köpa den.
vi gick istället in på ica maxi och köpte lite skit där. sen kom erik och mange o hämtade oss.
kl 3 satte vi oss och käkade mammas middag som inte alls skulle ha med julen att göra. bakad potatis med 3 olika kalla såser (romsås, vitlök, och någon annan) och ungslagad lax. SÅ JÄVLA GOTT. där var mamma, jag, mikael, min bror, syster och hennes kille patrik. väldigt trevligt! efter middagen blev det julklappsöppning för andra gången. det gillar vi :D
sen vid 8tiden drog jag ut med brorsan, mikael och emma (kompis emma). det var hur många som helst som jag kände på krogen, haha. drack inte så mycket, och åkte hem vid typ 11.

söndag annandag jul:
gick upp i god tid för att åka till frölunda torg och handla på rean med mikael, emma och hennes lillasyster anna. mikael köpte ett par skitsnygga crockerbyxor för bara 300 spenn. emma hittade 1 klänning och 2 tröjor. anna vet jag inte riktigt om hon handlade något eller inte. jag själva köpte ett par shorts, en partytop och en t-shirt.
vid halv 3 åkte jag och mikael till mormor. vi åker alltid dit på annandan för att fira jul lite med släkten. där käkade vi skitgod mat och sen gjorde vi någon frågetävling och julhistoria typ. jag och mormor var ett lag och vi vann!
vid 7 åkte vi hem och jag och mikael spenderade kvällen med mys. bra avslut på julhelgen som varit otroligt stressande, men också väldigt trevlig! pöss

24e december

Kategori: Allmänt



HA EN RIKTIGT GOD JUL PEOPLE <3

Uppgift 5 - Min värsta ovana.

Kategori: Allmänt

jag är världens jävla tidsoptimist.
jag kommer aldrig i tid till möten, skolan, buss eller vagn, eller om jag ska träffa någon. och varje gång jag har en ny tid bestämd så tänker jag "denna gången ska jag fan inte bli sen." t.ex om jag ska med bussen som går 7 över hos mig, när jag ska till skolan. sen står jag ändå fortfarande i lägenheten när klockan slår 6 över. är dock fortfarande bombsäker på att jag ska hinna med den. drar på ytterkläderna fort som fan och springer ut. oftast brukar jag se bussen stå på hållplatsen när jag kommer ut på gatan. då vänder jag hem igen, tar upp mobilen och messar melina och carro "jag blir sen". carro brukar svara att hon också blir sen och att vi ska gå in tillsammans. blir ju mindre pinsamt om man är 2. av melina brukar jag bara få ett "som vanligt då." eller typ "okej". ibland hinner hon till och med skriva först.. "sen idag eller? ;D"

detta är ett problem jag haft så långe jag kan minnas, som jag aldrig blir av med hur mycket jag än försöker. tiden går helt enkelt snabbare än vad jag uppfattar den. tråkigt, men ett sant faktum.

Uppgift 4 - Det här åt jag idag

Kategori: Allmänt

tar gårdagen då.
Frukost: 2 mackor. vörtbröd med smör, ost, kalkon och gurka. drak te till.
"Överraskningsfrukost" på skolan: jordgubbssmoothie och banan. fast jag tog ingen banan.
Lunch: julgröt med en jävla massa kanel och socker på. mjölk också.
Middag: pastaskruvar med kycklingfilé som var skuren i småbitar med grillkrydda och vitlökspulver på.
sen åt jag lite godis här och där också (:

JULLOV

Kategori: Allmänt

igår var en jäkla stressig dag. gick upp tidigt för att göra mig iordning och åka in till skolan för genrep. käkade i bamba, sen ett snabbt soundcheck och sen var det dags för avslutningen.
jag hade verkligen skitroligt. glömde en mening i texten på en låt, men mina vänner backade upp, tack för det. mitt solo gick asbra. mikaels mamma, pappa och syster angelica kom dit och stöttade mig. tack!
efter avslutningen ringer mamma och säger att Toad diarréat ner hela mitt rum. och jag som trodde vi bara skulle hem en snabbis och hämta min väska, sen ner till båstad, nejnej..
jag och mikael fick ställa oss och städa. efter drygt en timma kom vi till slut iväg. väl framme åt vi en sen middag och sen var jag så jävla trött, så vi lade oss.

det var sjukt gött att vakna kl 12 idag utan att få panik för att man försovit sig typ.
äntligen jullov.

can I hold you one last time?

Kategori: Allmänt

det gick bra hos veterinären. Toad var bara lite förkyld.. åså hade han skabb, haha. men det har vi redan behandlat och nu går han på antibiotika också.
idag har jag hunnit med en jävla massa. veterinären, frölunda torg (apoteket), genrep i skolan, nordstan och nu ligger jag här hemma på min säng. mikael slår in julklappar och jag lyssnar på the kooks. nostalgi.
hade jävligt kul på genrepet idag. älskar mina vänner jag har där med mig. vi har så kul ihop och det är underbart. något jag aldrig vill förlora. något jag kommer sakna med hela mitt hjärta och själ när skolan slutar. yeayea. imorgon gäller det. wish us luck! puss


jag har en hemlighet som bara jag vet.

why worry?

Kategori: Allmänt




min lilla älskling är förkyld. ska ta honom till veterinären imorgonbitti och göra en full hälsokoll, så jag vet om han är okej. förhoppningsvis få någon medicin mot förkyldningen också. han är jätteseg nu hela tiden typ. orkar kanppt göra annat än att äta och ligga och sova. stackarn. jag är jätteorolig. men det är nog bara noja för att han är så "ny". blir nog bra med honom.

imorgon efter bamba kommer kanske sverker och hälsar på klassen. önskar alla god jul och så. ska bli jättekul. sen är det genrep hela eftermiddagen typ. och sen är det äntligen tisdag och soundcheck, framträdande och sen lov. ska bli så otroligt skönt. nu ska jag kramas med min pojkvän. pöss

tjatjaaa bloggeeeen

Kategori: Allmänt


sitter med carro i köket och mikael lagar middag. lyssnar på musik. hon ville komma hit för att se Toad haha (: han är jättelugn, fast han pissade på mammas kudde haha! nu ska vi spela yatzy. pöss

fredag

Kategori: Allmänt

det är äntligen helg och jag har panik.
när jag säger hejdå kanske jag egentligen mest av allt i världen vill att du ska stanna.

små korn av ljus i oceaner av svart.

lasvegas med G

Kategori: Allmänt

I'll turn on my sad light
turn on my sad light
I'll turn on my sad light
twinkle twinkle little star, how I wonder where you are?







if he wants to hit you, hit you in the face.
if he wants to hurt you in front of your mates.
if he wants you to run away, run away, run away
DON'T YOU FUCKING RUN AWAY

WHY I AM NOT WHERE YOU ARE

Kategori: Allmänt

why I am not where you are

Kategori: Allmänt

imorse insåg jag att jag skulle bli väldigt sen, och eftersom vi hade ett prov som min lärare sagt att jag inte skulle göra så såg jag ingen anledning att åka till skolan, så jag stannade hemma. hade bara den lektionen, så det skulle bli fett ovärt.
nu sitter jag här och lyssnar på glasvegas. fett bra är dom. ensam hemma med min hund och hon piper och gnäller som fan bara för mamma inte är hemma. det är helt sjukt hur jäkla beroende hon är av mamma. av sällskap över huvud taget. precis som jag. gör typ ont att se henne så deppig då. men jag gosar med henne.
vid 2 ska jag iväg o träna med emma. ska bli skitskönt. vill verkligen komma igång med träningen nu. och vid halv 5 kommer mikael med tåget, och han har med sig Toad! :D min älsklingskattunge ska äntligen komma hit upp. så jävla mysigt. fan vad jag svär mycket. har kommit på det. aja. nu ska jag rasta freja! puss

nytt i garderoben

Kategori: Allmänt

drog till den feta rean på frölunda torg :*


vänstra blusen 50 kr, högra 80 kr. NewYorker.

(det ser typ orange ut) men det är mer korall färg. Monki 45 kr.

svarta chinos i mjukt kostymtyg. NewYorker 35 (fucking!!!) kr.

köpte också ett vanligt vitt linne på H&M och ett par trekvarts mjukisbyxor på NewYorker.
fett nöjd och älskar rea.

tack, världens bästa mikael

Kategori: Allmänt


är härmed stolt ägare av denna vackra t-shirt.
:'D <3

rawwwr

Kategori: Allmänt

idag har jag varit på möte. men soctanten hade blivit sjuk och kunde inte komma idag heller. jävla piss. nu måste jag vänta ännu längre på en ny tid -.-
sitter iaf i skolan nu. med mensvärk. ont i hövvet och trött som fan. vill bara hem.
efter skolan ska jag äta god middag med mamsen. sen vettefan vad som händer.. bara ta det lugnt tror jag.
mamma har bestämt sig för att (om han funkar ihop med freja) så ska jag få ha Toad hemma! mikael ska ta med honom upp i helgen, så får vi se vad som händer. och om han o freja typ bråkar, så får vi strunta i det. då ska jag skaffa en hamster istället. dom är fett söta. puss

softa då

Kategori: Allmänt


men sen blev det brunt.

griiis

Kategori: Allmänt


det blev rosa.

"nanna pchussa sia"

Kategori: Allmänt



passar världens sötaste Zavannah (nanna ifall man frågar henne). skitcool unge med dem ballaste hångslebrallorna!
kunde inte sova inatt, låg vaken från halv 5 ungefär. så vid 9 gick jag upp och nu sitter jag här med nanna o tittar på nalle puh. hon är inte skrikig och jobbig, sådär som vissa ungar är. då hade jag aldrig pallat, haha. nej, hon sitter bara här med huvudet lutat mot min axel. tyst och lugn och söt. fan vad jag längtar tills jag har egna barn. fast det får nog dröja ett bra tag. tills dess får jag passa :)
nu ska hon ha välling och jag ha frukost. pöss

duu daa dii dudoduuuu!!

Kategori: Allmänt


jag är gosig. och kall. vill mysa ner mig under en filt.
har fett ont i huvudet också, men tog en tablett nu. mikael spelar wii och jag sitter i soffan med datorn i knät. idag har vi inte gjort någonting alls typ. bara slappat. kollat tv, och spelat en omgång MAXIyatzy. jag vann såklart :) haha.
snart blir det middag (hoppas jag, hungrig som jag är jämt typ). sen får vi se vad som händer ikväll.
jag läntar som fan till jullovet. bara slippa tänka på den jävla närvaron i skolan och alla läxor och prov. de kan dra åt helvete! puss

nytt i garderoben

Kategori: Allmänt


klänning millitärslyle, NewYorker 150 :-

vanlig vit, lite längre t-shirt, H&M 30 :-

enkel svart knäppa-där-fram BH, Lindex 200 :-

ljusblå top (asbekväm), H&M 50 :-


trepack fakeörhängen, Åhléns City 60 :-

plus 2 trosor från H&M som jag inte pallade ta kort på haha. fett värt
:D

that ain't nothing like I'm, like I'm loving you now

Kategori: Allmänt


mössor, jadå! sitter och väntar på att naturkunskapen ska börja. fick sluta tidigare på engelskan bara för att jag satte på mig jackan när det var 20 minuter kvar av lektionen.. då tappade hon lusten haha. så nu har vi rast i en timma. gött.
ska till kuratorn så att hon kan ringa fonden jag sökte för typ ett halvår sen, så att jag för en gångs skull kan få mina jävla pengar! huuuurrrrrrr >;o
iaf. efter skolan ska jag på middag hos pappa. sen vet jag inte riktigt vad som händer. obokad dag = bajs. puss

hon sitter uppe på tronen, så vacker, ibland går hon här på jorden

Kategori: Allmänt


idag har jag varit i skolan, men bara en liten stund. hade först religion (jag o carro ska jobba med, och sedan göra en redovisning om livsåskådningen Voodoo) och sen rep med pontus inför julkonserten. efter skolan åkte jag o tränade med emma. sen drog jag hem o duschade och sen vidare till bebben. vi lyssnade musik, åt god mat, tjötade och skrattade massa åt jättelöjliga saker. lite som det var förr.
sen kom emily och amanda. trevligt trevligt :) umgicks med dem ett tag, och sen åkte jag hem. dom skulle till stan o fika, men jag ville hem.
för tillfället sitter jag och lyssnar på kultiration (
som vanligt?) hehe. asbra är dom. nu ska jag ut med min hund. puss på er

Uppgift 3 - Mina föräldrar

Kategori: Allmänt

Pappa
hans namn är Tommy. han är född och uppväxt i Göteborg. idag är han 51 år och nöjd med livet. tror jag. jag och pappa har aldrig riktigt haft en så bra relation. vi har alltid bråkat om allt. aldrig kommit överens. förutom när jag var liten. men det är förståligt, han älskar nämligen småbarn. haha, sen kom trotsåldern och efter det tonåren. då brast det, haha.
min pappa är väldigt instängd i sig själv. han är utåtriktad och social, men håller känslor inom sig. han förlorade sin sambo för 1,5 år sedan (det är henne mitt förra inlägg handlar om) och det var första och förmodligen sista gången jag såg honom gråta. första gången jag överhuvud såg honom visa sina känslor. det var jättekonstigt för mig att se, men samtidigt är det ju en självklarhet att någon bryter ihop när ens kära gått bort. back to the story.
pappa jobbar på Preems rafnaderi i hamnen. han har jobbat där i över 25 år nu och trivs jättebra. hans största fritidsintresse och hobby har alltid varit fotboll. under hela sitt liv har han själv spelat det, men sen blev han förgammal och sleten, så då blev han tränare istället. och där börjar historien om min
Mamma och Pappa
far var mors tränare, om man säger så. de träffades alltså genom fotbollen. på ett sportläger de var på frågade pappa ut mamma och sa ja. sen ledde det ena till det andra och rätt som det var hade dom en lägenhet ihop och planerade första barnet. efter 2 barn bestämde de sig för att bygga ett hus i torslanda och mitt under byggandet blev morsan på smällen med mig. de insåg att det blev förmycket att ta hand om med ett helt husbyggande samtidigt som ett tredje barn skulle komma. så de sålde allting och flyttade till ett hus i majorna. strax efter att jag fötts, flyttade dem igen, och denna gången till flatås. en femma på bottenvåningen. strax efter inflytten gifte de sig, men det höll inte speciellt länge. de skiljde sig efter bara drygt 1 år. så jag har inga erfarenheter alls av att bo med dem ihop, för dem har ju varit skiljda så länge jag minns. jag tror dom hade det bättre innan ungarna kom haha. men men. jag bodde varannan vecka hos mamma och vice versa hos pappa, fram tills jag var ungefär 8 år och mamma blev inlagd. efter det har hon varit fram och tillbaka på olika sjukhus och behandlingshem. och hemma. under den tiden bodde jag hela tiden hos pappa. han tog bra hand om mig förutom alla bråk då. men för snart 2 år sedan flyttade pappa och jag flyttade hem till
Mamma
här trivs jag jättebra. min mamma är min bästa vän och jag delar med mig av allt med henne. vi påverkar dock varandra dåligt också eftersom både hon och jag har "psykisk ohälsa" som det så fint heter. men vi försöker se varandra igenom det och bara behålla rollen som mor och dotter.
hennes namn är Eva-Lena, och hon är väldigt snäll, omtänksam och social. människor har lätt att tycka om henne. det är jag glad över.
hennes största livshobby var, som pappas, fotboll. hon började spela tidigt och blev så bra att hon vid 17 års ålder spelade i allsvenskan. efter hennes bästa tid spelade hon i vanliga klubblag runt om i göteborg. och det var i Argo IS hon träffade pappa som då var tränare där.
förutom fotobollen har min mamma alltid motionerat mycket. typ gått ut och sprungit, cyklat osv. hållt igång bra helt enkelt. men när hon blev sjuk tappade hon all lust att träna och lade fotbollsskorna på hyllan. sen dess har hon i princip aldrig tränat. har väl varit någon gång ibland, men nu för tiden är det ingenting. nu är hennes hobby istället TV och korsord. typiska medelåldershobbys, haha. trots hennes sjukdom tror jag att hon också är ganska nöjd över vad hon åstadkommit i sitt liv. det borde hon iallafall vara.

vill bara sluta med att berätta att jag älskar min mamma och pappa högt och det finns ingen som skulle kunna ersätta någon av deras platser. jag ska eventuellt tatuera mig till sommarn, och jag funderar på att skriva deras födelsedatum. eller något som symboliserar dem. får se! tack för mig, puss

you gave me nothing, now it's all I've got

Kategori: Allmänt

i fredags kom mikael hit. han följde med mig o emma och tränade. gött var det! sen gick vi hem och lagade god middag. igår (lördags) åkte vi till frölunda torg. dom har en mysig julmarknad där! fast vi gick mest i affärerna. fick köpt min brors julklapp och sen lite grejer till oss själva. kommer nog upp ett "nytt i garderoben-inlägg" snart. jag köpte bl.a. en jättefin grön hoodtröja till mikael, och han köpte en söt t-shirt till mig. det var mysigt.
idag har vi varit på min sångkurs. det var sista lektionen. det blir ingen konsert. lite tråkigt, men jag är ändå glad att jag fick vara med där. det var ju gratis och läraren var riktigt duktig också!
nu har vi precis käkat middag, och sitter i soffan med mamsen som tittar på greys anatomy. jag försöker hitta anti-cellulit-creme på google xD något som för en gångs skull funkar. får la se hur det går med den saken.. har förresten beställt bantningspiller. fan vad sjuk jag är. puss

<3

Kategori: Allmänt

jag saknar annika.
vår älskade annika som gick bort natten till den förste april 2009. det är så himla svårt att gå vidare från en sådan sak. det är så stort, och hemskt. men du finns i mitt hjärta och där lever du kvar föralltid. kärleken är stor, men den blir än större till dem vi förlorat. för man inser ju inte vad man har förns man förlorat det, som dom säger.
men jag förlorade dig ändå.

you're in the arms of the angel,
may you find som comfort here.

<3

dethär inlägget är dedikerat till dig annika,
och till jennys hund som gick bort idag, den 4e december.
ni kommer alltid att finnas kvar i oss.

haaa-aarmoni

Kategori: Allmänt


sitter på naturkunskapslektion, som vanligt. försöker plugga på mitt religionsprov, och det går inte så jättebra. inatt kom mikael till mig. han ringde vid typ 1 eller nåt och ville att jag skulle släppa in honom, haha. så jävla söt är han.
efter provet sen ska jag hem och käka något snabbt, sen ska jag träna med emma. tror jag ska sola också. det är gött. efter det ska jag hem igen. vet inte riktigt vad som händer ikväll. kanske drar in en sväng till stan och försöker hitta julklappar. annars tar jag det imorgon.
tror det blir en bra helg. puss

Uppgift 2 - Min Första Kärlek

Kategori: Allmänt



eftersom alla skrivit om den första Riktiga kärleken, så tänker jag denna gången gå Mot strömmen och skriva om min allra allra första kärlek. ska försöka att inte göra detta inlägget lika långt som det första xD anyway, here I go.

jag var 6 år och han hette filip. det var min brors bästis och han var hemma hos oss ibland när dom lekte. blev alltid lika glad när han kom, och jag ville alltid vara med o leka.
filip var 8 år. han hade brunt lockigt hår och bruna ögon. åså var han jättetjock (fast inte på den bilden där uppe.)
jag tror det var skrattet jag föll för.
jag var själv bästis med filips lillasyster lina. och dom bodde tvärs över gården, så jag och min bror brukade gå över till dom tillsammans och leka. med åren försvann ju mina "känslor" (haha) för honom, men enda upp i högstadiet tyckte jag alltid att han var fin. både på insidan och utsidan. fast han var aldrig någon jag skulle kunna tänka mig att vara tillsammans med. hade ju känt honom sen jag var så liten, så det skulle nog bara bli konstigt. nu på senare år har jag berättat för honom hur förälskad jag var som liten, och vi skrattade bara åt det. han hade ingen aning, haha.
när han började gymnasiet började han träna riktigt hårt och gick ner hur mycket som helst. idag är han smal som en sticka och inte alls attraktiv på något jävla sett. (att killar inte fattar hur fult det är att vara pinnsmal?) iallafall. vi har ingen kontakt över huvud taget längre, och det har vi inte haft på typ 5 år. vet inte ens om han bor kvar längre? bryr mig inte heller. har gått förbi han några gånger på stan och vi säger inte ens hej.
det var berättelsen om min första kärlek, haha. snipp snapp snut, så var sagan slut.


Uppgift 1 - Om Mig

Kategori: Allmänt


jag föddes 11 minuter över 9 in the morning på den 18e november år 1992. födelseplatsen var sahlgrenskas KKSS. döptes vet jag inte var jag gjorde? fick iallafall namnet Sofia Karolin Landin Hansson. trots detta har smeknamen fia varit mitt tilltalsnamn enda sedan jag var liten.
jag flyttade redan vid 1,5 års ålder till det område jag bor i nu; Flatås. det ligger i västra frölunda, Göteborg. jag är väldigt nöjd och glad att jag är uppväxt här. Göteborg är utan tvekan den finaste platsen på denna jorden, och det ställe jag vill bo kvar på tills den dagen jag dör.

klass 0 till 5 gick jag på Flatåsskolan. jag trvides asbra där och det var bara härligt att vara barn. när jag började sjätte klass bytte jag till Nordhemsskolan för jag kom in i musikklass. där gick jag till 9an. när jag gick på nordhem mådde jag väldigt bra. var lycklg och hade många kompisar. hade musik 6 timmar i veckan, vilket var underbart. vi hade ungefär 8 konserter/år. och i 9an åkte min klass och paralellklassen som också var musikklass till england ihop. det var något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv. lärde känna massa nytt folk. hade askul med mina vänner och hade en konsert ihop med engelsmännen. vad glad jag var då, nu när jag tänker efter.. men trivdes inte alls med skolan. den sög. efter nordhem började jag på Munkebäcksgymnasiet. det var nog det bästa valet jag gjort att söka dit. skitmysig skola lite utanför stan och asbra klass. hade verkligen kul. trivdes som fan. sen flyttades skolan in till scandinavium
och det förstörde stämningen lite, men trivs fortfarande bra. nu går jag sista året och tar snart studenten. längtar som inget annat för jag är så jävla skoltrött, men kommer sakna skolan så in i helvete också. yeayea, får la se vad som händer sen.

jag som person är väldigt utåtriktad och öppen. har i ungefär hela mitt liv varit "den glade fia" och "den som alltid skrattar". har också alltid varit väldigt omtänksam och satt alla framför mig själv. den de flesta vänt sig till när de haft problem eller behövt prata. tröstsam och rådgivande. det var väl en roll jag hade. tills jag för ungefär 1 år sedan fick diagnosen panikångest. då insåg jag att det var dags att börja ta hand om mig själv också. sen dess har jag fått olika hjälpmedel från min psykolog som kan hjälpa till i min vardag. en av mina högsta önskningar är jag en dag ska kunna leva som vem som helst. ett normalt liv.

det viktigaste i mitt liv är kärlek. jag tror på allvar att jag kan leva hur fattig som helst, bara jag har kärlek runt mig så kommer jag att överleva. denna kärlek ger jag och tar emot från familj, vänner och min pojkvän. efter detta är musiken den största delen av mitt liv. att lyssna på musik, gå på konserter, men också att få sjunga och spela musik själv. jag får världens kick av att stå på scen. det är det jag vill göra. min drömjobb är proffesionell sångerska.

mina framtidsplaner just nu är att flytta ihop med min pojkvän till en mysig lägenhet någonstans i Göteborg. dit ska jag ta med min katt som just nu bor hos mikael. skaffa 2 ungar (minst) och en hund. skiter det sig med drömjobbet så hoppas jag att jag iallafall har ett jobb jag tycker om. en lön som räcker precis i månaden är tillräckligt, så länge jag trivs på arbetet. sen blir man gammal och dör. jag ska dö mitt i en orgasm. måste ju vara den ultimata sekunden att dö på. that's it.

yoggi jalla strawberry/lime

Kategori: Allmänt

idag har jag och emma tränat. det var faktiskt kul och det kändes gött efteråt. FAST JAG ÄR FAN TA MIG FORTFARANDE LIKA FET?!??!?!?!??!?!!!! höhö askuuuul. not. det var en vuxen man där som verkligen stönade ashögt när han lyfte.. hahha kunde typ inte hålla mig för skratt. ekade i hela lokalen typ :) yeayea.
imorgon ska jag (förhoppningsvis) sova. fast jag kommer säkert vakna typ 7 bara för det. brukar bli så. efter skolan har jag faktiskt inte planer. bläää. gillar inte sånt. vill ha saker att göra. men men.
nu har jag gått med strömmen och ska göra en såndär lista med inlägg. kommer kanske uppdatera med vanliga inlägg också emellanåt, men ska iallafall göra hela listan :) pöööss


Uppgift 1 – Om mig
Uppgift 2 – Min första kärlek
Uppgift 3 – Mina föräldrar
Uppgift 4 – Det här åt jag i dag
Uppgift 5 – Min värsta ovana
Uppgift 6 – Min dag
Uppgift 7 – Min bästa vän
Uppgift 8 – Ett ögonblick
Uppgift 9 – Min tro
Uppgift 10 – Det här hade jag på mig i dag
Uppgift 11 – Mina syskon
Uppgift 12 – I min handväska
Uppgift 13 – Den här veckan
Uppgift 14 – En person jag ser upp till
Uppgift 15 – Mina drömmar
Uppgift 16 – Min pojkvän
Uppgift 17 – Mitt favoritminne
Uppgift 18 – Min favoritfödelsedag
Uppgift 19 – Detta ångrar jag
Uppgift 20 – Den här månaden
Uppgift 21 – Ett annat ögonblick
Uppgift 22 – Det här upprör mig
Uppgift 23 – Det här får mig att må bättre
Uppgift 24 – Det här får mig att gråta
Uppgift 25 – En första
Uppgift 26 – Mina rädslor
Uppgift 27 – Min favoritplats
Uppgift 28 – Det här saknar jag
Uppgift 29 – Mina ambitioner
Uppgift 30 – Ett sista ögonblick