chalele

puttinutt for sure

Kategori: Allmänt

tja. idag har jag gosat med Toad hela dagen verkligen. Toad är min kattunge. mitt och mikaels barn. världens jävla tamaste katt. och lataste. lägger man honom i knät går han aldrig därifrån. så jävla söt också.
nu är laten och emma påväg ner till båstad och dom ska direkt till oss, så dom är la här om 2 timmar högst. vettefan vad vi ska hitta på. blir la något spel eller någon film :) puss

världens sötaste Toad..


världens sötaste Toad sover på min axel..

hihi puss på han.

and I say "I'd rather do it on the couch or in the kitchen"..

Kategori: Allmänt


idag kom mikaels mormor och morfar o hälsade på, haha. dom är speciella, men söta.
laten är just nu i göteborg med emma och dom åker ner hit imorgon, så då ska vi förmodligen träffa dom. annars tar vi det en annan dag. är på ganska bra humör idag. jag o micke hade en lång diskussion igårkväll, typ serious talking. skönt att få släppa ut saker man hållt inne länge. det slutade bra. jag älskar att vi kommer överens så bra och inte behöver börja bråka såfort något inte är som det ska.

angelica (mickes syster) har gått runt hela dagen och peppat inför en halloweenfest hon skulle på ikväll. hon var utklädd till pumpa, mamman sydde kostymen och den blev skitball! nu har hon åkt. jag blir också pepp på fest när jag är i sånt umgänge. taggar min 18årsutgång haha! helt efterbliven är jag, jävla novemberbarn. men jag gillar det ändå på ett sätt.

nu börjar jag bli riktigt sugen min guaccamole som står i kylen sen igår då vi käkade tacos. ska dippa chips i den sen. åså blir det nog någon film på det! mys. kyyyyss

mammaaa ♥

Kategori: Allmänt


hon är hemma. min mamma är hemma.

så jävla seeeeeeg

Kategori: Allmänt


kollar top model 8. seg som fan och väntar på att mikael ska komma hem :*

för vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar,
och vem vet hur länge vi har varandra?
i en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
mötte jag min kärlek

sick of you acting like I owe you this

Kategori: Allmänt

träffade aldrig johan igår. hade hänt lite grejer, så han kunde inte komma. men han hörde inte av sig heller och det gjorde mig väldigt besviken. det är samma sak varje gång. vi bestämmer att ses, och så kommer han inte. jag blev helt förkrossad för jag hade mått svindåligt hela dagen och haft gråten i halsen i dagar typ. så jag började lipa mitt i brunnsparken. som tur var hade jag vänner där som tröstade och hjälpte mig.
vid 5 träffade jag tessan. det var skönt. vi hade inte setts på länge och jag behövde prata med någon som verkligen känner mig. mikael bestämde sig för att åka upp hit för att jag mådde så dåligt, och jag bestämde mig för att åka med honom hem sen. eftersom johan skulle sovit över hos mig, och det inte blev så ville jag inte sova ensam hemma. hade inte orkat gå till skolan idag ändå.
nu sitter jag och kollar seventh heaven. mikael är i skolan. han är så duktig, kommer antagligen få vg i svenska. jag är stolt. nu är det reklam och jag ska se om jag kan fixa något att käka. puss


tack carro och tessan som hjälpte och stöttade mig igår.
you know I love you guys.

<3 x'D

Kategori: Allmänt

och rätten att ge upp för nån är den sista rätt man har

Kategori: Allmänt

idag ska jag träffa denhär snubben..

och denhär bruden..


hehe ska bli fett nice :) puss på dom.

och snart är det lov, woop woop!

no matter how bad I feel, you can always but a smile on my face

Kategori: Allmänt

idag har jag:
- varit i skolan
- varit i stan med melina och erika
- hälsat på mamma
- åkt hem och städat
- dratt till frölunda torg
- köpt nya ppiller
- åkt till pappa på middag
och nu sitter jag hos mormor igen. har passat hundarna i 1,5 timma och nu kom kajsa hem så nu sitter vi i soffan och pratar o kollar tv typ. hänt massa idag och det blir samma sak imorgon. är helt slut nu. och mitt humör har gått upp och ner helt och hållet under dan. så jävla störande. ena sekunden känns allt bra och andra sekunden har man ångest. jag har iallafall inte varit arg eller sur idag. för en gångs skull? haha.
saknar min mikael hela tiden när han inte är hos mig. men jag har ju mormor, kajsa, hundarna (haha mobbad sååååå) och mina UNDERBARA VÄNNER SOM JAG ÄLSKAR.
ni vet vilka ni är.
problemet är att jag får ångest när jag är ensam, så faktum är att mitt beroende är sällskap och så av vem som helst, var som helst, när som helst. och imorgon ska jag ju träffa tessan och johan. han sussar över hos mig så jag kommer ha sällskap hela dagen och natten om jag inte kan sova. sen är det fredag och då åker jag för en gångs skull ner till båstad. inte varit där på jättelänge, och jag saknar det. ska dessutom blir skönt att åka iväg från allt. skolan, stressen, oron, ångesten. bara lämna all skit här och dra dit och ha det underbart. fyfan va skönt det ska bli. peace.

dom där jag kommer ifrån

Kategori: Allmänt


sitter på naturkunskapslektion och lyssnar på håkans nya skiva på spotify.
fyfan va kärlek Håkan Hellström är!
ni som inte tycker om honom, eller inte hört honom, ge honom en chans! finns ingen som kan överträffa sig sjävl så som han gör varje jävla gång han släpper nya skivor. fan säger jag bara, FAN VA HAN ÄR BRAAAAA! <3


fernando har ingen klass, men jag gillar han ändå
han har ingen klass, och klass är det enda han försöker få
en tynnered-hustler, vi växte upp längs samma gata
men numret på hans cell stod fanimej stämplat i hans panna
han skulle få mig i trubbel längre fram
när jag sprang för mitt liv på ångpannegatan

det finns en första plats som inte går att nå
för ingen tror att dem är nåt, där jag kommer ifrån
och alla försöker bli av med leran, från göta älven, som satt sig i själen
och på självfötroendet i varje tjomme
jag tror jag älskade dem, där jag kommer ifrån

ZZzzzz...

Kategori: Allmänt

idag är fia så jävla trött verkligen. somnade hyfsat tidigt, tror jag? senast 12 iaf. ställde klockan på halv 6 och snoozade till typ 7. gick upp, drog på mig kläder och stack till bussen. åkte till nisse terminalen och lämnade av mikael vid tåget. det sög. vi hade skitmysigt igår med. JAG ÄLSKAR MIKAEL. *breakdown*
ehm.. åkte till skolan (nästan en timma förtidig) och satte mig o väntade på melina. nu har jag engelska C i 3 timmar. har bara gått ungefär en halvtimma av lektionen och jag är redan trött på skiten. vill bara sova. lovar, kommer somna någon gång under dagen i skolan. yeayea.
efter skolan ska jag direkt till mormor. imorgon blir det moddag hos pappa och hämta ut nya ppiller.. 3 dagar försent haha. aja. på torsdag ska jag träffa min bästa johan som ska sova över hos mig. mysigt med sällskap. this is it, for now. kyss

btw, jävla tråkiga läsare jag har som inte kommenterar mitt hår när jag frågar om era åsikter? jävla bajsungar.

impulsklippning, for sure!

Kategori: Allmänt


detta är icke för och efterbilder utan min mya frissyr på båda, den är bara stylad olika.
jag blev riktigt nöjd. vad tycks?

shake shake shake

Kategori: Allmänt

har haft en jättehärlig helg. slapp, men kul. inte behövt tänka på något negativt, bara slappnat av. lämnade av lat vid tåget för en timma sen ungefär, och kom hem nu igen. ska klippa min 11.30! ska bli så jävla nice. hoppas verkligen det blir bra .__.
måste bara säga att jag hade världens mysigaste kväll igår. satt uppe med emma, lat och micke till typ 12. massa skratt. sen mös jag och mikael till 2 då vi somnade. fett nice!
är på väldigt bra humör idag och hoppas att inget kommer ivägen. sitter och lyssnar på kent nu och det gör bara saken bättre :)
tack för denna helgen till alla medverkande! <3

cppppbarn

Kategori: Allmänt


idag har vi verkligen bara slappat hela dagen. blonderat om mikaels hår också haha. jävla GINGERS är dom nu. for sure! lat åker hem imorgon och micke på tisdagmorgon, så vi alla 4 sover hos mig denna natten med :)
imorgon ska jag klippa mig :* hoppas verkligen att det blir snyggt! är supertaggad.
tack för helgen hittills emma, micke o lateeen. kyss

seeeg

Kategori: Allmänt

sitter hemma och chillar med micke, lat och emma. seg som fan, men men.. har ätit massa godis typ. då blir jag slö. vi spelade ett spel förut och jag vann!.. not. men jag hade flest kvar när vi slutade spela :D och det var inte jag som bestämde att sluta just då, nej nej..
snart läggdags (hoppas jag). händer ändå inte så mycket här. micke spelar tvspel och emma tittar på, lat sitter med sin mobil och jag med datorn. kul. haft en mysig kväll iaf!
peace out.

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA

Kategori: Allmänt


micke och lat nyblonderade. färgen räckte inte så lats hår ser ut som eld typ, massa mörkt kvar, och mikael är halva håret blond, resten fortfarande brunt xD
observera att vi ska blondera det igen nästa helg. fylla i det som missats och se till att färgen verkligen blir blond. HAHAHHAHAHAHAH DOM ÄR SÅ FULA <3

we'd be jammin and jammin and jammin and jamoooon

Kategori: Allmänt

igår efter skolan åkte jag hem till mormor. tog en prommenad runt majorna med kajsa och hundarna, friskt och härligt. sen drog jag till stan och mötte micke och lat där :) vi åkte till 4gott på landala torg, men vi var inte nöjda där (av någon anledning?) så vi prommenerade till den som ligger i annedal, haha. köpte massa massa godis. aldrig sett lat köpa så mycket xD
efter det åkte vi hem och gjorde middag. så jävla hungriga var vi.. sen tittade vi lite på tv och sen var det läggdags.
idag har vi varit på frölunda torg. lat köpte ett par vinterskor, fett snygga! kollade runt i typ 10 olika affärer efter en vinterjacka till mig. tillslut hittade vi 3 st skitsnygga på carlings. inte så dyra heller; 8-900. ska nog köpa någon av dom :)
efter att varit där några timmar drog vi hem och gjorde mat. svinmätta är vi nu..
och NU JÄVLAR, NU SKA JAG BLONDERA LAT OCH MICKE, HAHAHAH. inte för det kommer bli blondt, men ändå!
bilder kommer sen. kyyss <3

SHIIIIINE, shine down on me

Kategori: Allmänt




hahahhahah. såhär brukar mina konversationer med pettero se ut :) vi är störda, for sure!
idag kommer mikael. och lat. jag slutar 1 och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. deras tåg är framme 20 över 5 -.- aja, får la hitta på något. uppdaterar senare! puss
tack emma för igår <3

we will be victorious

Kategori: Allmänt


tjafan. sitter hemma och tar fula kort och spelar in cpfilmer med emma :) vi typ garvar ihjäl oss. emma fes =D btw, hon klippte sig idag och det blev snyggt. jävla sletet var det innan.. jag hittade en frisyr i en bok som jag lätt ska klippa! iaf. sen drog vi hem till mig och lagade middag och nu sitter vi här. har tjötat en stund med pettero och carro, och nu skypar vi med tessan. mysigt.
imorgon är det fredag och det är gött. helg! lat och micke kommer hit. inga fler planer än att vi ska till 4gott och spela Wii. nice! kyss

when you're moving in the positive, your destination is the brightest star

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos mormor igen. känns lite sådär, men jag har ju sällskap av både mormor, kajsa och 3 hundar. lätt bättre än inget. imorgon ska jag till karl. åh, jag bara älskar att gå dit. kunna släppa ut allt, ångesten, känslorna och tankarna som jag håller inom mig, och dessutom få ett bra och hjälpande svar tillbaka. en respons som är annorlunda än
"jag finns här. det löser sig"
självklart är jag supertacksam över att jag har mina vänner som säger så, som bryr sig om mig. det betyder hur mycket som helst. men det är ingen hjälp mot min ångest.
efter mötet ska jag åka till skolan och käka i bamba. (OBS! endast käka i bamba). jag ska alltså inte gå på min lektion. blir för stressigt och jag orkar inte. har låg frånvaro, så det är ganska lugnt. efter jag ätit ska jag åka med emma hem en stund. sen ska hon klippa sig! spännande. efter det ska vi hem till mig och förmodligen laga någon middag. umgås, mysa och sen ska hon sova över hos mig. känns så otroligt skönt att få komma hem och att framförallt ha sällskap. det är det viktigaste. det är en stor lättnad att hon kunde..
för en gångs skull? <3

käftsmäll

Kategori: Allmänt


jag fryser när du inte är hos mig.
saknar dig så det gör ont,
det bara kom som ett slag.
kom till mig.

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OOOOOOM

Kategori: Allmänt


sitter i skolan och har studiehandledning. mikael ligger hemma och väntar på mig. ska nog iväg och hälsa på min farfar idag, kanske farmor också. sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. plugg förmodligen. så jävla skoltrött redan. vill bara ha lov. men snart är det novemberlov ju! och om en månad exakt fyller jag 18. då blir det utgång med folket! för er som läser kommer jag säga till i god tid vilken dag och vart vi ska gå. btw, lagade så jävla god mat igår; ost och salamifyllda kyckligfiléer inlindade i bacon med potatis och sås till. fyfan va gött! kyyyyss

oh brother I can't, I can't get through

Kategori: Allmänt


emma kom aldrig igår :( men hon kanske kommer ikväll, vi får se. idag har vi handlat lite. erik och hans vänner kom hit igårkväll aspackade. erik somnade i mammas säng och gick upp vid 2 idag, haha. jag mår bra idag förutom min jävla mensvärk och lite pms sådär.. men det är okej. ska strax laga middag och senare kolla film. hade det varit en vanlig söndag hade mikael åkt hem idag, men pga omständigheter stannar han till tisdagmorgon. yeey :*
att vara röksugen och inte ha några cigg är som att ha mens och försöka skita = illa..

lö-lö-lööördag

Kategori: Allmänt

idag är jag på betydligt bättre humör, trots att jag fortfarande har ett stort frågetecken i mitt huvud, och massa känslor som vill ut. ångest. exploderar väl en dag.
satt uppe till halv 5 igår (imorse) så vi vaknade vid 1 idag och gick upp halv 2 typ. fick frukost på sängen av världens bästa kille! <3
nu väntar vi på att min bror ska hämta oss, vi ska hälsa på mamma en stund. när vi kommer hem ska vi laga fläskfilé med potatis, ris för mikaels del. seriöst, hur kan man välja ris framför potatis? och till fläskfilé också? ew. ärligt talat asså, potatis är typ min livsnjutning :* hehe. ikväll ska vi kolla harry potter och käka gött med emma! mysigt. puuss

ett skal runt mig

Kategori: Allmänt

idag är jag helt seg. ganska nerstämd och hittar inga ord typ. har inte haft lust att göra någonting alls verkligen. men jag o mikael lyckades göra en god middag iaf, och nu ska vi kolla idol. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, och hoppas fortfarande att detta bara är något tillfälligt. det är så mycket jag vill säga egentligen, så många känslor i mig som vill ut, men jag kan inte förklara dom och trots att jag är väldigt öppen kan jag inte blotta mig Så mycket här, det vågar jag inte. men det känns i mig. det känns förmycket.
vad ska jag göra?



håll om mig.

fia is sadface

Kategori: Allmänt

miss you.

gick upp vid halv 10 imorse och gjorde iordningn oss. vid kvart över 10. åkte till vandrarhemmet där hans klass bodde. vi satt och pratade en stund och sen sa vi hejdå. ååh.
hann gå ungefär 300 m innan jag började gråta. vi messade några gånger fram och tillbaka och tackade varandra för dessa dagarna. han skrev ett jättefint sms som jag har sparat. gud, alltså jag trodde aldrig att jag skulle bli så ledsen när han åkte. kändes helt okej hela morgonen liksom, och det var lite sorgligt när vi kramade hejdå, men sen vettö, sen gick det bara utför. grät oavbrutet i 2 timmar nästan. nu har mikael kommit hit, och det är brabrabra. ska på middag hos pappa snart och sen ska vi kolla film. hoppas det får mig på bättre humör.

kändes jättekonstigt att bli så emotionell för att han åkt. faktum är att jag aldrig känt såhär med någon annan innan. vi stod varandra ganska nära som kompisar innan han ens kom hit, men nu efter dessa dagarna har det vuxit och blivit mer som en syskonrelation nästan. det är lite wierd, jag satt och tänkte på att han kändes som en bror för mig och i samma sekund får jag ett sms där han skriver "I'm gonna miss you alot, little sister." och att jag var som systern han aldrig fick. det kändes skönt att min tanke var ömsesidig, men jag blev samtidigt bara mer gråtig när jag läste det. och jag vet ju inte när vi ses igen. men jag är säker på att vi gör det. han är en sån människa man känner direkt att man aldrig vill glida ifrån. förhoppningsvis är jag bara emo tillfälligt, för att han precis åkt, och det går kanske över med tiden. han sa trots allt "Try to cheer up now, a sadface doesn't suit you at all. <3"
inte för att han läser detta, men jag vill ändå säga:
tack för dessa dagarna, petri. dom har förändrat mig. du har förändrat mig :) tack <3

popsi

Kategori: Allmänt

tisdag.
pettero var med sin klass hela denna dagen typ. jag hade först engelska och sen naturkunskap. efter skolan drog jag och melina till stan och käkade på burger king. efter en timma typ mötte vi pettero och hans vänner av en ren slump och då skulle dom också käka, så vi drog till ett kebabhak. haha, en kille som heter kasperi frågade vad vi tyckte om invandrare? xD på ett kebabhak?! haha liksom, vi var dom enda vita där. aja. melina drog iväg med en kompis och carro, moa och niklas kom istället. vi gick runt i nordstan och letade jeans till pettero, och tillslut hittade vi några som passade! haha. vi drog en sväng till 4gott också där dom köpte massa godis. mot kvällen tog jag och pettero vagnen till lantmil och mötte emma där. satt och snackade och skrattade massa. hade jättetrevligt :) sen blev det kallt som fan så vi drog hem. pratade lite med mamma, kollade tv, satt och tjötade i min säng och sen sussade vi.

onsdag.
för en gångs skull började vi samma tid, halv 9. han mötte sin klass och jag gick och hade ensemble. fick ett sms av mamma i slutet av lektionen om att hon blivit inlagd igen. blev självklart nere som fan. gick till bamba med kristian o marco och mötte mötte pettero och emma där så vi satte oss med dom. efter det hade jag sex och samlevnad och den lektionen var jobbig för jag var så ledsen. men det blev bättre sen. carro följde med mig hem en kortis för att jag inte skulle behöva vara ensam så länge. pettero kom nämligen inte hem förns vid 7. träffade emma en stund också innan det. skönt. när han kom hem gick vi ut med freja. tog varsin dusch och sen satte vi oss i min soffa framför tvn och bara pratade. det var ju sista kvällen, så vi snackade massa om allt kul vi gjort och vad som kommer hända när han åkt hem. satt vakna till typ 12, sen somnade vi.

kyyyyyss.

sentimental

Kategori: Allmänt

ibland får jag flippar och bara kommer på hur mycket jag tycker om mina vänner, ofta en speciell. denna gången fick jag en carroflipp. kan ärligt talat inte beskriva i ord hur mycket jag uppskattar henne.

du är en av mina bästa vänner och jag älskar dig carro.

saknar dig

Kategori: Allmänt

djupare kan man inte falla i kärleken

sitter i cafét på skolan helt ensam. skulle lämna pettero till sin klass i skolan 20 över 8, och jag själv börjar inte förns halv 10. lame. har inte haft tid att sitta vid datorn och uppdatera sen i söndags morgon, så jag tänkte jag skulle berätta lite nu om dessa dagarna som gått.


söndags kväll.
efter min sångkurs åkte jag och mikael till nisseterminalen och mötte jenny. vi tog bussen till linné och hämtade upp våra finska studenter. haha, det var lite awkward i början, men det släppte när vi drog till burger king. mat! efter det åkte vi en sväng till plikta och lekte på dendär snurr-saken. haha dom drog igång en jävla fart på mig och jenny x) kulkul. juste, emma kom också! efter en stund åkte min äkskling hem ( :( ) och vi andra åkte till liseberg för att se på fyrverkerierna (det var finaldagen), och när det var slut åkte jag och pettero hem. vi satt på min säng i nästan 4 timmar och bara pratade pratade pratade. om allt möjligt verkligen. fett trevligt! sen sov vi.
måndag.
gick upp, åkte till markland, skildes åt med pettero där för han skulle med sin klass någonstans och jag skulle ett helt annat håll. var på studiebesök med klassen i hagakyrkan, ganska intressant. blev dock rastlös mot slutet. anyway. efter det åkte vi till bamba och sen skulle vi ha studiehandledning. ing-christin langa dampet för att folk satt med datorerna uppe, när hon precis sagt att hon hade mailat ut resultaten på vårat prov. bah wtf? klart man tar upp datorn och kollar direkt då? nä, sur som fan blev hon och sa "ser jag dem uppe en gång till så tar jag dom jävla datorerna och slår dem i huvudet på er! OCH DET GÖR NOG ONT SKA NI VETA!" scaryyy =0
sen kom finnarna till vårat klassrum och vi pratade lite och gjorde en tävling typ. efter det hade vi rörlig bild och då fick dom sitta med. när vi hade slutat skolan åkte jag o pettero hem och käkade god middag. sen kom carro och vi köpte lite chips och godis och hyrde en film. skräck såklart. höll fan på o skita ner mig, fyfaaaaan säger jag bara. asläskig var den. kunde knappt somna. men till sist (:

that's about it, so far. puuuuuss

love you!

Kategori: Allmänt


här stod jag o mikael och väntade på bussen för att möta carro och oscar. vi träffade dom i linne och gick direkt mot oscar. stannade på 4gott på vägen och köpte lite gött. väl hemma hos oscar bunkrade vi upp med chips och läsk och film. skräckfilm. barnhemmet. jag hade redan sett den, men kom inte ihåg allt. fyfan va äcklig den är! ):
för att glömma filmen lite spelade vi TP efteråt. med barnfrågor haha! tar sån jävla tid annars. oscar vann. sen åkte jag och mikael hem och myste.
idag har vi städat och gjort iordning så att det ser lite trevligt ut sen när pettero kommer. vi ska strax åka till min sångkurs och direkt efter den tar vi bussen till centralen och möter honom där. spännande!
min älskling åker hem ikväll. ganska heartbreaking, men vi ses ju som vanligt på fredag igen <3

nytt i garderoben

Kategori: Allmänt


vinterskor! skinn och mocka, foder av ull. Bianco 800:-


goströja! jättemysig och jättefin (: H&M 250:-

min skatt

Kategori: Allmänt


han är jättesöt när han sover :*
igår färgade jag håret och vi lagade jättegod middag: hemmagjorda klyftpotatisar med smör-och-vitlöksmarinerad fläskfilé och hemma gjord sås ala' fia.
LITE MER MMMMHH I LIVET, jadå.
idag ska vi till stan och träffa andrea och hanna. mikael vill köpa en tröja till mig som jag verkligen vill ha men inte kan köpa för jag måste spara mina pengar. söte. mot kvällen ska vi hem till carro och oscar och glo film. ska bli en bra dag idag :) imorgon kommer pettero!

sluta leta efter toppen för du står på den

Kategori: Allmänt


sitter hemma med världens huvudvärk, som (jag tror) faktiskt börjar gå över, woop woop! var i stan med andrea förut på ett ärende och fastnade där. köpte hårfärg som jag ska slänga i imorgon och 3 tröjor till mikael för jag tyckte han var värd dom. hoppas han tycker om dom nu, annars är det ju illa.. haha. vi fick oss ett gott skratt på burger king, det var härligt. efter stan åkte jag hem och satt en stund vid datorn. sen drog jag ut och mötte emma. vi satt o tjötade en stund, och sen kom alexandra också. men det blev kallare och huvudvärken blev värre, så jag åkte hem. väl hemma åt jag lite av maten mamsen lagat till middag idag, men nu har jag bara sura uppstötningar och är illamående för att jag verkligen inte hade någon aptit när jag började äta. tänkte plugga det sista inför religionsprovet imorgon, men kom på att jag ska ju inte gå på naturlektionen för jag ska göra båda naturproven nästa onsdag, och då kan jag gå upp en timma tidigare imorgon istället och plugga in det sista. är så jävla trött och hängig nu, så inget lär väl fastna i hövvet ändå. sängen - here I come! puuuusshaj /chalele

so I can shake you, oooh

Kategori: Allmänt

idag vaknade jag igen bredvid min käraste. jag älskar det verkligen. gör fan hela dagen. iallafall. släppte av han vid centralen och tog vagnen till skolan. hade ensemble och det var som vanligt kul :) sen var det bamba och efter det sex o samlevnad. bra dag idag. efter skolan pratade jag lite kvalitetssnack med andrea, och sen tog jag bussen till mormor. hämtade freja och tog ett par mackor, sen gick jag ner och tog vagnen hem.
freja var blev superglad när hon såg mamma. söt.
efter några timmar gick jag till pappa och käkade middag där med honom. pratade lite om massa grejer, han undrade t.ex vad jag önskar mig i 18årspresent? jag har ingen aning faktiskt. pengar är ju högst på listan, men han vill ju ge min en sak typ.
aja, jag kommer på något!
efter middan körde pappa mig till nenne så där träffade jag henne, amandra och evelina. vi drog till ett fik på frölunda torg o satt där och tjötade en stund. sen tog jag o nenne vagnen till nymil o satte oss där en stund. men det blev alldeles för kallt efter en kvart typ, så då drog vi hem.
nu sitter jag här och lyssnar på håkan! puss

1 år och 6 månader

Kategori: Allmänt

I would any day die for you.

det är så jäkla lång tid som har gått förbi så fort. jag har inte riktigt fattat det än, men det kommer väl. jag kan erkänna att jag inte är nykär längre, men det är kanske inte så konstigt efter ett och ett halvt år. detdär pirret och dendär spänningen finns där inte längre. bara ibland, i vissa tillfällen. men det är på ett sätt skönt. jag känner mig istället trygg och trivsam i mitt förhållande nu. jag är lycklig. och jag ser fram emot ännu längre tid ihop med mikael. min älskling.
grattis till oss som stått ut med varandra i 18 månader :'D <3

han kommer hit idag när jag slutar och då ska vi hem o laga någon god middag och ha det allmänt mysigt tillsammans. han åker hem igen imorgonbitti innan skolan börjar.
vi såg lisebergsbesöket som en typ present från oss båda till oss båda, så vi har bestämt att inte ge någonting till varandra. jag är massa massa glad!
prick över i:et är att mamma förmodligen blir utskriven idag.
världens bästa dag ungefär.

Jag Älskar Dig Mikael Verner Wulff.

bajsdag

Kategori: Allmänt

denna dagen har varit väldigt upp o ner so far.. vaknade bredvid min käraste och det var en bra start. åkte in till centralen och lämnade av honom vid tåget - inte riktigt lika mysigt, men nu kommer det värsta.. jag åker till skolan och inser att jag glömt vårat studiebesök. vi skulle ju till en synagoga idag på religionen, och det hade jag glömt bort heeelt. och när jag ska messa melina efter en stund inser jag det fuckar med teckningen. då är hela jävla tele2 cp. fick inte tag i någon, kunde varken skicka sms eller ta emot, eller ringa någon. fick panik och visste inte vad jag skulle göra, men tillslut fick jag tag på mikael så han fick lugnat ner mig. satt med datorn till klockan blev 12 och då började folket i min klass komma tillbaka. köpte 2 cocosbollar till lunch, haha. sen hade vi studiehandledning där vi pratade om vad vi skulle göra med de finska studenterna som kommer och hälsar på, och sen om alla problem vi har på naturkunskapen x) efter detta hade vi svenskaprov, vilket jag inte hade en aning om. KUL. vet att hon berättade det för några veckor sen, men det hinner man la glömma av åså har jag varit sjuk osv, så det hade ju försvunnit helt liksom. gjorde hur som helst provet och det gick som väntat - åt helvete. men jag pratade med min lärare och hon sa att det var okej och att jag kommer ha många tillfällen att fixa det. skönt.
efter skolan drog jag med isabelle, malin och erika till stan en snabbis och sen tog jag bussen hem till mormor. sitter här nu med hundar. passar dom för mormor och kajsa är iväg på ärenden.
för att sammanfatta dagen har den ju varit urkass typ, men för att vända på det hela så har jag o mikael 1,5 år imorgon :) helt ofattbart, men så är det! pratar med honom i telen nu. snart är det Masterchef Australia på tv. älskar matprogram. fast inte sånnadär när dom lagar i tv och typ pratar o sådär. kockalong typ. gillar bara allt med gordon ramsey och masterchef, hehe. puss hejdå

2/10

Kategori: Allmänt


igår åkte jag o mikael till liseberg. vi gick upp vid 10 och gjorde oss iordning. på vägen dit stannade vi hos mamma en stund och hämtade pengar och lämnade saker. skönt att träffa henne. sen drog vi iaf vidare till lisseeee. vi åkte massa och spelade upp hur mycket pengar som helst, haha. vann 2 gånger xD mikael var duktig och åkte kanonen med mig (han är jätte höjdrädd) åså åkte vi hanghai också, det var första gången för oss båda. den var inte kul alls, bara jobbig och lite läskig. på bilden sitter vi och myser i kaffekopparna. det hade blivit ganska mörkt ute då, men det syns inte för min blixt lyser upp O.o vi hade jättemysigt hela dagen <3
bäst var lisebergsbanan och sämst var hanghai.

när vi hade åkt från liseberg hoppade vi av på lantmil och mötte emma. efter en stunds snack o övertalande fick vi henne att ringa o fråga om hon fick följa med hem o se en film med oss, och sen sova över. det fick hon och vi blev hämtade av erik och mange (min bror och hans kompis) som körde hem oss. när vi kom fram satt också magnus och kim i porten. dem 4 hade planerat förkrök hemma hos oss, så våran film fick vänta. när dom dratt var klockan halv 11 och då startade vi filmen. Independence day. den var helt okej, det jag såg iaf haha. somnade till o från. när den var slut satt vi o pratade och sen ställde frågor på kort från ett spel. klockan 3 gick vi o lade oss. låååång dag och jag var svintrött.
men det var ändå en bra och lätt värd dag!

du och jag vi möts säkert en dag, när vi går gatan fram

Kategori: Allmänt


jag lever på saker jag får för mig ibland