chalele

bajs hehe

Kategori: Allmänt


fan vad äcklig jag ser ut. har bara samhäll idag, så jag slutar tidigt. då ska jag hem en snabbis och sen träffa maria på soc. efter det skulle jag egentligen tränat med emma, men det blev inställt som vanligt. kanske drar dit ändå. vill komma igång med skiten nu. annars får jag väl dega hela dan. ledig imorgon som vanligt, gött e det!
träffade ingemar igår. vi hade en trevlig pratstund i trädgården vid hans kontor. pratade lite om en bok jag läst och filosoferade kring den. helt sjukt hur han genomskådar mig. han har upptänkt saker om mig som jag inte visste själv, men när han säger det så börjar man tänka, och han har alltid rätt. grym är han.
tack och adjö

se den!

Kategori: Allmänt


"Året är 1959 och i en idyllisk katolsk stad på franska landsbygden är allt som vanligt, ända tills en dag då Vianne Rocher (Juliette Binoche) och hennes dotter Anouk (Victoire Thivisol) flyttar dit och väcker den slumrande staden till liv. Här öppnar hon en exotisk chokladbutik. Hon får det inte lätt för stadens borgmästare Greve de Reynaud ser Vianne som ett djävulens sändebud, ditsänd för att inleda frestelse och moraliskt förfall hos de plikttrogna medborgarna. Han irriterar sig extra mycket för att hon har öppnat butiken mitt under den pågående fastan. Men hennes charm och sagolika choklad får de traditionsbundna medborgarna att falla för frestelsen. När sen den hemlighetsfulle unga mannen Roux (Johnny Depp) och hans manskap lägger till nere i hamnen, blir det mer problem för borgmästaren då Roux och hans män ses som djävulska pirater. Än värre blir det när Roux och Vianne träffas."

jag tycker det är en väldigt bra skildring av det sena 50talet, och filmen fångade mig direkt. den är spännande och mysig. man ska nog inte se den ensam dock, för man blir sådär gosig så att man vill kramas när man sett den. jag blev iallafall det. tycker det är viktigt att skriva sånt när man rekommenderar en film, för tänk om man ser den själv och så blir man typ nere för att man inte har någon att kramas med :( iallafall, jag rekommenderar den verkligen!

hey look at you baby, we can get wild

Kategori: Allmänt


blonderade som sagt mitt hår en gång till igår. det blev kanppt skillnad. det enda som syns är att allt det gul/oranga har försvunnit. och det var nästan det jag ville mest. så nu ser det mer kopparbrunt ut. till dom som försöker bli av med gult och orange pigment; använd blondering med pärlglans! färgen brukar heta "Pärlblond". asbra.
ska slänga i en till blondering imorgon. haha, jag vet att jag kommer fräta sönder håret, MEN JAG VILL BLI BLOND NU! har jag bestämt mig för något vill jag ha det så på direkten. förutom när jag ska träna. hittar ingen inspiration.. jag vill verkligen börja träna ordentligt, men att gå ensam till en gym för att ens gymkompis aldrig kan gå med, och komma in där helt ensam tjej i hela salen som är smockad av biffiga bråttare som stirrar ut en, är inte så jävla motiverande..
MÅSTE BLI SMAAAL! FÅR DAMP! ner till 50 är vad jag ska. nu jävlar. sur är jag. tack och adjö

listening for voices, but it's the choices that makes us who we are

Kategori: Allmänt

ska slänga i en till blondering i håret today. på tiden nu. fan vad jag ser ut.
zavannah är här idag. hon ligger och sover nu, typ för första gången utan napp! shit, jag blir knäpp av att passa barn. så fort någonting nytt händer blir det liksom revolution. hon blev skitsur på mig när hon inte fick börja äta godiset i affären förut innan vi hade betalat. då gav hon mig sin sura min. men sen sa hon att hon älskar mig ändå. så jävla söt är hon.
nu ska jag se america's got talent. ha det bra, tack och adjö

Uppgift 11 - Mina syskon

Kategori: Allmänt

Emma. 22 år.

tjejen ni ser på bilden är för mig den vackraste som finns. min älskade syster. hon är min största inspirationskälla och förebild. den tjejen har, trots starka motgångar, lyckats så himla bra i livet.
när jag var mindre tog hon praktiskt taget hand om mig och hjälpte mig i alla lägen. vi stod varandra väldigt väldigt nära ett tag när jag var ungefär 10-14 år. då var hon 13-17. under dom åren gick vi igenom mycket tillsammans och hon visade mig världen.
jag ville alltid vara som hon. snyggare, vackrare, äldre och mognare är vad jag var. men varje gång jag fyllde ett år äldre, blev också hon ett år äldre, så det sket sig med att växa ikapp.
folk brukar säga att vi är väldigt lika varandra. speciellt när vi inte bär något smink och har håret uppsatt. vi har stått tusen gången framför spegeln och försökt hitta minsta lilla likhet.
det jag anser att vi har mest gemensamt är åsikter, värderingar, sätt att tänka och förmåga att känna sympati och empati. sen har vi dessutom en humor som jag aldrig stött på hos någon annan, och som bara hon och jag förstår.
det är alltid lika underbart att skratta med henne.
jag tror inte att man kan vara mer stolt över sin syster än vad jag är över henne.
kommer fortsätta att se upp till henne hela livet ut.

Erik. 20 år.

min kära broder. världens snällaste kille verkligen. vi har haft en väldigt annorlunda relation än vad jag haft med emma. vi var (förutom nu) närmst varann vid 5-12 års ålder. vi lekte tillsammans, varje dag. han var min beskyddare i skolan.
när vi blev äldre växte vi ifrån varandra lite. pratade knappt med varandra. han spenderade mycket tid framför datorspel och jag hade mer uteliv. men så för ett par år sedan nu slog han en twist och lämnade datorspelandet bakom sig. med hans nya sociala liv kom också vi närmre varandra igen. det var skönt.
han har också, trots starka motgångar, lyckats otroligt bra i livet. därför avundas jag honom varje dag.
vi har ganska mycket gemensamt, men mest av allt vårt stora intresse för musik.
jag älskar att åka bil när han kör för då är det alltid någon musik på som jag gillar. det får mig alltid att känna mig trygg.
erik delar första platsen som största förbild ihop med emma. han kommer också alltid att inspirera mig och vara någon jag ser upp till hela livet ut. han har gjort mig så stolt.


ibland önskar jag att jag var något av mina syskon. jag känner mig så liten i jämförelse med dom. så mycket mindre, inte bara i ålder, utan i värdighet. dom är så bra och jag är så dålig liksom. dom är bäst i hela världen. min trygghet. det blir väl så när man är yngst. man blir den lilla skiten som dom andra får ta hand om. jag kan helt enkelt inte känna att jag i något läge är bättre än dom, för dom är bäst och så är det bara. men det är skönt. "jag är sämst, men det gör inget för mina syskon är bäst." det är min livs ursäkt. då kan jag vara glad för deras skull istället. vilket jag är.
jag älskar mina syskon mer än vad ord kan beskriva och jag önskar dom båda allt gott i fortsättningen av livet och hoppas att jag någon gång uppfyller min önskan om att lyckas så bra som dom gjort med allt. det skulle vara en dröm som blev sann. mitt största mål i livet.
tack och adjö

one blood

Kategori: Allmänt

in the far away fires
where the hills forever burn
at the feet of our heroes
we try hard to learn
but the lesson is lost there
in the smoke and the mud
that we are one flesh, one breath, one life, one blood

I stood by the river
that ran red with shame
I stood in the killing fields
where death had no name
I stood with my brothers

and away it flood
and we where one flesh, one breath, one life, one blood

then I fell to the ground
tasted ashes on my tongue
thinking that only the death
are forever young

there was peace in the twilight
and for a moment among
it was a world without danger
a world without war
and I will take all your suffering
it will do any good
cause we are one flesh, one breath, one life, one blood

ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på

Kategori: Allmänt


tja. igår slet jag ryggen av mig i 7 timmar på en potatismaskin, så idag kan jag inte röra mig :D ajjemen, här får man knega för levebrödet. men tjänar man 120 kr/h är det kanske värt det. var ju bara en dag. det som inte dödar, det härdar, so to say.
idag har jag varit ensam i huset i flera timmar och sysselsatt mig med film och tv. kollade på avatar. älskar den filmen. inte på grund av handlingen, utan för att den är så frihetssymboliserande (förutom i slutet när det är krig då). jag vill också leva i en värld där man är fri och kan springa och klättra och hoppa runt, och bara slänga sig ut från en hög höjd och så kommer något slags flygdjur som man har värsta connection med och tar emot en, och så kan man flyga. fan vad underbart. tyvärr är inte fallet så. inte fan jag kan varken klättra eller flyga. springa är min kondis fördålig för. och att kasta sig ut från en hög höjd och förvänta sig att någon ska ta emot mig skulle vara otroligt naivt och dumt. som han själv säger i början av filmen "I started having these dreams of flying. I was free. But sooner or later though, you always have to wake up."

när rebecca kom hem bakade vi chokladmousse. dom ska stå i kylen minst 3 timmar. alltså, sånt irriterar mig lite. när man har bakat något vill man ju äta det direkt, men nej, då ska man sitta och vänta. kan ju knappt berga mig! gud så gott det ska bli :) snart kommer mikael hem från potatisjobbet. då ska jag krama honom. till middag ska vi laga tacos, mums. har nog en mysig kväll framför mig, trots min onda kropp. och förresten, jag vet att jag ser ut som en upstoppad ko på bilden. men vad ska man göra? take it or leave it liksom. tack och adjö

once I ran to you, now I run from you

Kategori: Allmänt

min mobilkamera är fucked up och gör konstiga färger och skit när man tar kort.

idag hade jag sexochsamlevnads-prov! det gick bra. är ganska säker på att jag bli godkänd (för första gången i världshistorien höhö). innan det hade jag ensemble och det var nice som vanligt. till och med lite extra nice idag för vi gjorde en mansonlåt. tainted love. nej, han har inte skrivit den. men han gör den bästa tolkningen av låten tycker jag, då jag varit ett stort marilyn mansonfan tidigare i mitt liv. tycker fortfarande han är grym, men lyssnar aldrig på honom längre. hur som helst så var det jävligt kul att göra den, så att jag fick använda en lite mer skränig röst för en gångs skull :*

efter skolan åkte jag iväg för att träffa min psykolog. vi har nu fulländat en fondansökan och den är inskickad. det är pengar jag kanske kan få så att jag, fattig som jag är, ska ha råd med min jävla student.
efter mötet där åkte jag och träffade ingemar. vi fixade mitt "personliga brev" till folkhögskoleansökningarna jag ska göra. gött att vi snart är klara att skicka in dom!

ingemar körde hem mig efteråt. han brukar göra det. han är så snäll verkligen.
jag packade väskan snabbt och drog sedan in till stan för att möta upp andrea och mikael. vi var inne i stan en stund, och sen åkte hon hem och vi tog tåget ner. så nu är jag här igen, i västra karup. är ju som vanligt ledig på fredag, och imorgon har jag bara en lektion (vilken jag planerade att gå på) men så blev jag erbjuden att jobba lite här nere istället och då är det faktiskt värt det. plus att jag kommer en dag tidigare till mikael :D han sa att jag säkert kommer tjäna ihop en tusenlapp på några timmar, så det är ju nice isåfall. fast man blir väl glad för pengar hur mycket eller lite det än är i dessa dagar. trodde jag skulle skita på mig när jag vann 25 kr på en trisslott här om dan liksom. det säger väl sig självt I guess.

nu ska jag sova. upp tidigt imorgon och jobba. tack och adjö

mark knopfler

Kategori: Allmänt


och en till sak! bilden upptill är på världens bästa gitarrist. han är helt genialisk, no doubt.
se och lär gott folk. det var allt för idag. tack och adjö

come spring, do ya thing

Kategori: Allmänt


och juste, glömde säga: jag har invigt mina nya vårskor!
underbar känsla. fast kallt som fan att gå med dom på kvällarna.. but who cares? :D

your hands are cold, but your lips are warm

Kategori: Allmänt



min lilla älskling tycker om att sitta/ligga i mitt fönster. speciellt när det är solsken. han brukar jaga fåglar ibland, fast jag tror han  har börjat fatta att det är en ruta emellan haha. söt är han iaf. har inte tänkt på det, men det skiljer bara typ 20 minuter mellan när jag tog bilderna ovan. den översta är tagen först. ser ni hur mycket det skiljer i ljuset? huset i bakgrunden syns knappt i den bilden, men i den under syns det tydligt. gaah. när solen börjar gå ner tar det typ en timma, sen är det kolsvart.. hatar mörkret. vill ha sommar nu, så att det är ljust länge! SOMMAR <3

carro sneglar på min skärm

Kategori: Allmänt

var fortfarande öm i magen när jag vaknade imorse och struntade därför i att komma i tid till rörlig bildlektionen. åkte istället direkt till donken där jag mötte melina. efter en stund kom också sverker och carro. vi satt och spontantjötade lite, väldigt trevligt. har verkligen sett fram emot att träffa honom! känns som att det borde göras oftare..
när vi hade dratt därifrån mötte vi emma utanför skolan! riktigt kul att se henne här faktiskt, hon har ju varit sjukskriven i en månad typ p.g.a. sin operation. så det var jätteroligt att hon var här idag!
efter skolan ska jag nog bara hem och ta det lugnt med mamma. funderar på att dra upp en sväng till emma, men får se om hon kan först. annars blir det nog en hemmakväll. också något jag borde ha oftare..


jag hatar att drömma för det är så jävla nära verkligheten. det känns ju som på riktigt.
hade en dröm om mamma här om natten. vi bråkade om något och det slutade med att hon sprang hemifrån. bara rymde. hon har gjort det innan, i verkligheten. det känns konstigt att tänka på det. att hon faktiskt rymt för att inte hittas. fast hon har hittats. och nu är hon hemma. och min största rädsla är att hon ska försvinna från mig.
när jag vaknade kom det upp frågor i mitt huvud som har stört mig i flera dagar nu. är det mitt fel att hon mår dåligt ibland? jag vet att jag inte är orsaken till hennes sjukdom, men jag kanske är en bidragande faktor till hennes dagliga mående? tänk om hon mådde bättre om jag bara flyttade? jag vet inte. förvirrad, fundersam och nedstämd, igen. som om någon testar mig, men hur länge är det meningen att man ska orka egentligen?

bläääääöööhhh

Kategori: Allmänt

hallouu. idag åkte jag, mikael, bror min och mange hem till mickan och sofia. vi spelade ett spel som faktiskt var ganska kul (tyckte jag eftersom jag gillar musik. det hette "Så det kan låta"). vi avbröt mitt i spelandet för att kolla det sista avsnittet av solsidan. jag har aldrig följt programmet och har därför inte riktigt fattat mig på själva poängen i serien, men eftersom det är min humor så tyckte jag det var underhållande. har sett några avsnitt innan också. typ 3 kanske. får väl se hela serien någon gång!
när solsidan var slut spelade vi lite till, men avslutade ganska fort för att lille mange så himla gärna ville titta på disneyfilmen Förtrollad! han sa att han hade velat se den sen den kom ut på bio.. haha söt.
fast den var inte så bra som han trodde, så efter någon timma bestämde vi oss för att åka hem istället. han hade sin jobbil som bara har 2 sittplatser och brorsan skulle ju sitta där fram, så jag och mikael fick tränga in oss i skåpet. hihi busigt.
nu är vi hemma och jag har så jävla ont i magen så jag tror den ska sprängas. måste råkat få in mig gluten på något sätt.. alltså denna smärtan är obeskrivlig. jag har aldrig varit med om värre. brukar ligga i sängen och vrida mig i smärtor samtidigt som jag skriker efter mamma och hjälp. så jävla hemskt ändå.
börjar bli sur när folk klagar på mat. i början när jag hade fått sjukdomen var jag inte det, men nu börjar det verkligen störa mig. att folk är så jävla kräsna liksom? innan jag fick sjukdomen var jag inte speciellt kräsen, jag åt det mesta eller försökte iallafall lära mig att gilla viss mat. t.ex ost, mjölk, gurka och senap är saker jag lärde mig äta när jag var typ 15 och uppåt. så därför vet jag att man kan lära sig det, smaklökarna liksom vänjer sig tillslut och ger med sig. och sen är det plötsligt skitgott!
så till alla er kräsna jävlar: ät och njut för fan! ni ska vara glada att ni slipper vara allergiska mot något som finns i majoriteten av husmanskosten typ. och att om ni råkade få i er minsta smula av detta så skulle ni få vrida er i smärtor i timmar. SÅN JÄVLA SMÄRTA ÄR DET!

gaah, var bara tvungen att släppa ut det. självklart finns det sjukdomar och allergier som är hundra gånger värre än glutenintolerans. men jag är bara mänsklig och då måste jag få beklaga mig över denna smärta och jag måste få hoppas att alla som inte är det tar vara på vad dom kan äta och inte beklagar sig i onödan!

hon kunde va någon annan, någon bättre, om hon slöt ögonen

Kategori: Allmänt

vi träffade aldrig andrea igår. blev istället en sväng till affären för storhandling, och senare lagade vi tacos! det är så jävla gott alltså. och som jag äääääälskar guaccamole.. det är fan min livsnjutning. MHHH!
vid 10 drog vi ut för att ta bussen till oscar. väl framme hos honom startade vi en harry potterfilm haha. det var ju inte sådär jättelyckat. med två övertrötta fia och carro som bara flamsade verkade alla tappa fokus. men vi höll ut! så när vi hade sett klart den var klockan typ 1 och då spenderade vi ungefär 3 timmar till åt att bara dösnacka. sen gick vi o lade oss. jag mådde svinilla och hade lite ont i magen, så jag somnade inte förns halv 5 typ.. och ändå vaknade jag först?! vid typ 10. efter att ha försökt somna om i 2 timmar gick oscar med mig upp och käkade frukost. sen väckte vi dom andra.
vid 2 skulle dom dra in till stan, så då tog jag och mikael bussen hem. nu sitter han och spelar xbox och jag ska nog lägga mig och vila en stund. fett trött. hoppas på pannkakor till middag idag! har inte käkat pannkakor på ungefär 2 år. på tiden nu tycker jag. PÖSS

en timme kvar att leva

Kategori: Allmänt

dagen är här
- är jag beredd?
några minuter från min dödsbädd
så mediterar jag på
hur jag spenderat mitt liv och så.
ser hur det sakta försvinner
så vad är det jag finner
bland lycka och bland misär,
ångesten är det som sliter mig isär.

när det knackar på min dörr
vad jag än gjort så väntar det på mig
det knackar på din dörr

en gång var jag hungrig och gick på krigsstigen
nu är jag rädd och övergiven.
allt som var nära är så långt bort
mitt långa liv hur blev det så kort?
ingen mening att beklaga
jag är nu bytet och samvetet jagar.
allt som betydde nåt var kärleken
är det för sent nu, förlåt mig min sanna vän?

jag har en timme kvar att leva
en timme kvar att leva

fader du som över oss vakar
varför är det kaos vi förorsakar?
när vid din sida vi borde vandra
så lär oss att ta hand om varandra
och leva det liv vi verkligen vill
allt vi behöver finns ju här intill
det är så vi kan återuppstå
den enda vägen vi borde gå!

so who Are you?

Kategori: Allmänt

halloouu. bara jag som blir glad av solen? underbart är det.
drog med mikael, carro och moa till 4gott efter skolan. sen gick vi hem till oscar och kollade på en film där. vi såg en drama-thriller. en sån riktigt mindfuck-film som man måste vara fokuserad varenda sekund för att fatta. men jag diggade den verkligen.
vi bestämde att ses imorgonkväll också, vi förutom moa. då ska vi förmodligen sova över hos oscar! men innan det ska vi träffa andrea när hon slutat skolan vid halv 2.
blir nog en bra dag!
nu ska vi käka middag. vet inte riktigt vad som händer ikväll.. får la se. PÖSS

jag rekommenderar filmen! den heter Memento.

and I like youOuOuoUouOuuuuu

Kategori: Allmänt

tja. jag träffade som sagt Ingemar i tisdags. vi tog en promenad i slottskogen, mysigt! sen åkte jag ner till mikael. vi hann bara mysa en stund innan det var läggdags, men det var ändå värt det när man får sova ihop. på morgonen åkte jag hem för att dra till skolan. och när mikael hade slutat sin skola åkte han upp. haha knäppis.

nu sitter jag på samhällslektion och slutar om 5 min. mikael kom just till skolan och sitter utanför o väntar. vi ska in till stan ett tag. skulle åkt dit med andrea, men det var tydligen imorgon vi skulle ses haha. ingen koll sååååååå. men det e gött. nu ska jag ut och röka. PÖSS

my world as you know it

Kategori: Allmänt


häääy. idag orkade jag inte upp så jag sket i litterär gestaltning. det var dumt. har redan ganska mycket frånvaro i den kursen. aja. åkte till skolan och hade engelska, men var tvungen att dra efter en stund för jag skulle till socialkontoret och ha ett möte med maria. efter det drog jag tillbaka till skolan för att snabbt som fan käka i bamba. nu sitter jag på samhällslektion och när den är slut kommer ingemar och hämtar mig. vi drar förmodligen till hans kontor. sen åker jag väl hem och käkar och efter det ska jag åka ner till mikael!
han mår inte så bra idag på grund av olika skäl och jag känner att jag vill visa att jag ställer upp och kommer precis som han ställer upp och kommer till mig när jag inte mår bra. så jag tar en sväng dit ner och åker hem imorgonbitti då jag ska till skolan igen. i slutändan är ju han min prio 1 ändå, så det är en självklarhet för mig att åka dit och stötta honom. det ska bli mysigt <3
längtar till dig älskling.

rubrik:

Kategori: Allmänt

sitter hemma och saknar mikael i massor.. blir så emotional varenda kväll som jag inte är hos honom. när min stora säng står där helt tom och väntar på mig, och så är den kall och det är knäpptyst i hela rummet. vill inte.

idag efter skolan åkte jag hem för att käka middag och vänta på att johan skulle komma. självklart kom han inte. som vanligt. jag är så otroligt trött på att han alltid ställer in när vi har bestämt att ses. ärligt talat, jag har inte träffat honom på snart ett år?! varje gång vi bestämmer att ses slutar det med att han inte hör av sig, och så står jag där och väntar på honom, och sen några timmar senare får jag ett förlåtsms.
detta irriterar mig nåt så in i helvete, och jag frågar mig själv varenda gång varför jag fortfarande är vän med han? varför jag fortsätter kontakta honom fastän han i praktiken skiter i mig i de flesta tillfällen?..
vi stod så otroligt nära varandra ett tag, han var verkligen som en bror för mig. jag antar att jag helt enkelt fortfarande bryr mig förmycket om honom för att kunna släppa honom helt. men det är synd för han sårar mig gång på gång.

jag drog iallafall hem till emma istället. det var underbart att träffa henne efter denna långa tid vi inte setts! det är typ en månad sen eller nåt..
jag fick göra en gubbe på hennes sims 3, och hon blev assnygg! hade inte bangat asså.. HEHE.
sen spelade vi monopol med hennes syster och mamma. vi hann dock inte avsluta det innan jag var tvungen att åka hem, så vi räknade pengarna istället. jag förlorade med 100 spenn mindre än emmas mamma. STÖRANDE. men alltså, ska man spela klart monopol så kan det ju ta typ 5 timmar.. vem orkar det?

nu sitter jag här med toad i mitt knä. han kurrar så gott och somnar nog snart. jag önskar att jag kunde somna lika gott som honom inatt. men icke sa micke. tack och adjö

I pretend like you're not real

Kategori: Allmänt


tja. jag har snappt sovit inatt och därför är jag astrött. (tror ingen sov speciellt bra förutom daniel). han snarkar nämligen högre än jag vet inte vad.. och så lät deras madrass svinhögt varje gång dom rörde på sig, så det var fan tredje världskriget här inatt. vid 10 imorse pallade jag inte ligga kvar så jag gick ner och la mig i soffan på nervåningen. mikael satte sig och spela xbox.
när dom andra kom upp tog vi en sväng in till båstad för att handla frukostmat typ. på hemvägen åkte vi runt lite för att ge melina och daniel sight seeing (stavning?).
väl hemma käkade vi frulle, och sen satte spelandet igång igen. vi körde Europaspelet, ett frågespel typ wannabe TP. daniel vann.
sen har vi bara käkat godis och chips och degat. jag är som sagt svintrött och vill bara lägga mig ner och sova. ska nog göra det.. haha, pöss.

do I speak? where do I stand?

Kategori: Allmänt

när jag vaknade imorse var det strålande sol från klarblå himmel. låg kvar och drog mig i sängen ett bra tag, och gick sedan upp för att äta frukost. och tro fan att när jag sitter där och käkar min macka JA DÅ BÖRJAR DET SNÖA SOM FAN. liksom, vad hände där?! ååååååh jag vill ha sommar nu, när ska detta skitvädret dra? -.-

lite gladare nyheter är iaf att idag kommer melina och daniel! :D
vi ska ha världens fettohelg med massa godis, chips och läsk, och kolla film och spela massa spel! ska bli nice som fäään :) jag tog en bild på all läsk vi köpt. och en bild på alla chips. men den bilden tänker jag inte visa xD


colan är mikaels, cola zero till melina, fanta exotic till daniel, och den ynka pepsi maxen är min! ;D hehehehe.


och en annan glad nyhet är att min älskade mikael fyller år idag!
19 stora år :D
han ska veta att han är bäst i världen och även om han inte firar sin födelsedag så mycket, så hoppas jag att han minns denhär dagen ändå. medans han var i skolan städade jag typ hela rummet, gick och handlade åt honom och skrev en text inringad i hjärtan till han på ett papper som jag satte upp med nålar på väggen.
och senare idag kommer ju som sagt dom hit, så det blir nog en bra dag!
iallafall, Grattis igen finaste!

jag älskar dig
<3

feels like you got me hanging there

Kategori: Allmänt


yeahh

Kategori: Allmänt




före och efter avfärgning.. hello morotshövve!

för dig, för dig, för dig

Kategori: Allmänt


tja. jag sitter just nu med blondering/avfärgning i hövvet. kommer slita sönder på håret, men det är det värt för jag måste bli blond till studenten! börjar redan bli orange nu.. och det är jag inte förvånad över. jag är ju väl medveten om att det blir orange-gult om man avfärgar mörkbrunt hår. jag får helt enkelt ligga i med pärlblonda färgningar sen, pärlblond ska ju ta bort gult pigment. blir nog nice!

jag vill bara säga att jag har en såndär "nykär-spänning-känsla" i kroppen idag. vill bara krama om mikael heeela tiden! han gick till affären förut, och när han gick tillbaka såg jag honom genom fönstret och då blev jag heeeeelt kär. inte för att jag inte redan är det, men det var som en uppgradering. gillar sånnahär dagar! det är väl sånt som ger liv i förhållandet. och mycket annat också såklart. som sex :)
haha, iallafall. nu ska jag strax gå och skölja ur. talk to ya lateeeeerzzz.

haha dagens!

Kategori: Allmänt

eb

Kategori: Allmänt

idag är en tråkig dag och jag har inget att skriva om. tack och adjö.

"now it's clear that I'm here for a real reason, cause he got hit like I got hit, but he ain't fucking breathin"

Kategori: Allmänt

idag blev jag, mikael, min syrra och robin hämtade av min bror. vi åkte bort till emmas lägenhet (som numera inte är hennes längre) för att flytta ut. mötte pappa där också, han kom med sin lastbil.
efter att ha lyft in allt i lastbilen körde vi hem till oss för att lyfta ner de mesta i källaren. lite fick pappa ta emd hem till sin källare också. resten bar vi upp hit, så nu har praktiskt taget min syster flyttat hem igen. hon kommer dock knappt bo här, för hon är jämt hos sin kille, men hon bahöver ju ändå någonstanns att ställa allt.
det märks vilken dåligt kondis jag har :) blev svinanfådd efter att ha gått upp och ner för mina trappor bara 2 gånger typ.. svettig vad jag också, mmmmm gatt.
vid 6 ska jag och mikael bort till pappa på middag. senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. vi kanske ska träffa carro och oscar.. eller emma. eller så blir det en hemmakväll som vanligt. men det hade vi igår, så idag vill jag hitta på något, träffa nån! aja, vi får la se vad som händer. PÖSS

juste btw, jag har fått min studentmössa! :) min mobilkamera fungerar dock inte, så jag kan för tillfället inte ta kort på den. plus att det var typ 3 fel på mössan :S yeayea.

have mercy on me

Kategori: Allmänt


samhällskunskap är verkligen tråkigt. det kanske jag redan skrivit? aja.
idag kommer mikael. men innan det ska jag iväg och storhandla glutenfritt bröd. finns typ ett lager ganska nära mig, så det är gött eftersom jag är glutenintolerant.
är fett trött och samuel ligger bredvid tvärs över bänken och sover typ. JAG VILL MED.
saknar mina vänner. vill umgås mer, men orkar aldrig åka igenom hela stan liksom. var så mycket lättare när man kände och var bästa vän med alla i området. nu har jag typ 3 vänner i närheten av mig som jag verkligen umgås med. resten säger man bara hej till. tråkigt. men så är det. nu ska jag joina samuel. PÖSS

give me a smile

Kategori: Allmänt


tjatja bloggen. har samhällslektion, längtar hem. ska via mormor påväg hem från skolan och hämta freja. mormor har passat henne för mamma varit på massa ärenden typ. vi kan inte längre lämna henne ensam hemma, för grannen klagar på att hon skäller då, och har hotat med att säga till fastigheten typ. palla vara sån.
ska kanske träffa Ingemar en stund sen också. tjöta lite bara. känner mig inte helt 100 idag.. mått lite upp och ner hela dan i skolan. just nu är jag sentimental som fan. som sagt, längtar hem.