chalele

<3

Kategori: Allmänt

tände ett ljus och höll tyst minut för alla våra drabbade grannar i Norge.

sug på den karamellen

Kategori: Allmänt

tja. vaknade vid sisådär halv 7 imorse!.. för ovanlighetens skull.. not. är så jävla trött på att aldrig få sova ut. det blir liksom att jag somnar och sen vaknar 743578943 gånger under natten, med ungefär en kvarts mellanrum. eller så sover jag ostört i typ 4 timmar, men vaknar sedan och kan inte somna om. spelar ingen roll vad klockan är. inatt blev det både och. ogött. har haft halsbränna sen jag gick upp dessutom. äckligt.
nu sitter jag här vid datorn och gör precis ingenting förutom att jag skriver yttligare ett meningslöst blogginlägg. var inne på facebook och kollade gamla bilder på gamla vänner från grundskolan. gud vad jag saknar den tiden. ibland kan jag känna att jag har ju alla mina vänner nu, en underbar pojkvän, jag bor där jag vill bo och jag trivs superbra. men samtidigt saknar jag gamla tider nåt så in i helvete ibland. iallafall mina gamla vänner. det slår mig från time to time hur fort tiden har gått. känns som jag just gick ut nian, och hallå eller, jag tog studenten för snart 2 månader sen?! sjukt. kanske borde man ha en liten reunion med alla gamla goingar, men då ska ju alla vara med på det också. hmm. det hade jag tyckt varit kul iaf. for old times sake, liksom.

små korn av ljus

Kategori: Allmänt

tja. åkte till sisjön igår med mikael, melina och daniel. vi skulle bada, men jag och melina backade ur redan innan vi åkte och mikael bangade när vi väl var där, haha. den enda som badade var alltså daniel. värt! haha. efter sisjön åkte vi till triumf glass i sävedalen där melina och daniel köpte glass. (jag och mikael var broke, så vi tittade bara på när dom åt sin glass :D) sen åkte vi hem till dom. killarna fick spela lite fifa och jag o melina satt vid datorn som vanligt. brukar bli så när vi är där haha. när klockan blivit typ 9 körde daniel hem oss. trevlig dag! tack och adjö.




mikael, melina, daniel


chalele


melina, daniel

och jag minns dig innan sömnen tar mig

Kategori: Allmänt

emma skulle ha grillkalas med sina närmsta, så det blev en tripp ut till lärje där hon har sin sommarstuga! det är verkligen mysigt där. vi grillade, umgicks, skrattade, åt godis, spelade spel, tittade på solsidan och bara myste! marco kom förbi och åt, men var tvungen att sticka sen igen, så vi hann inte se honom så länge. men det var iaf kul att han kom, hade saknat honom. wää. det blev verkligen en värd kväll som gjorde hela helgen för mig. melina körde hem mig och mikael vid halv 4, haha, och vi somnade la vid 5 någon gång. fett värt! tack alla inblandade!


melina och mikael


marco hahah


emma, vackraste jag sett


igelkottbebis i emmas trädgård, söte


marco igen


emma i soffan


jag och melina dampar hahah


mikael som ove i solsidan HAHAHHAHAHA


vi spelade mysteriet på greveholm


och dethär är alltså skelettet man var livrädd för som liten..


mikael wää


melina blandar agressivt korten till ett barnspel vi spelade sen hahah


chalele

lokal medicin

Kategori: Allmänt

drog till café vasa i tisdags och fikade med carro, oscar, melina och daniel. jag och mikael cyklade faktiskt in! duktig som fan kände jag mig, haha. det var skönt att få träffa alla, känns som ett måste den korta tiden man är i göteborg liksom. efter några timmar där cyklade vi hem igen, men stannade hos emma ett tag och myste lite där. stack därifrån vid typ 1 eller nåt då vi alla höll på att somna haha. bra dag med många omtyckta människor! <3
(BTW! min kamera fastnade i dendär svartvita effekten, därför alla kort är sådanna.)


oscar och melina


daniel och mikael


jag och carro


carro spådde mig i kort, hahah


<3

fläcken som aldrig går bort

Kategori: Allmänt



ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma

kaptenen

Kategori: Allmänt



jaaaaaaaaa, så jävla rätt! nya skivan är fan klockren!
bästa på längeeee. dör.


"när vi säger vi vill går framåt
frågar dom höger eller vänster
jag ser på dom som om jag inte fattat skämtet
jag spyr på att dom aldrig skall va ense
om något annat än att dom är konkurrenter
högre murar, flera vakter, mera stängsel
som försvarar våra påhittade gränser
juletid finns det hjälpande händer
men dom är borta januari till december
när skall dom mötas? går aldrig deras klockor i tid?
det är en tragedi kallad blockpolitik
åååååh, det är färgernas krig

för det är samma teater, olika rekvisita
jag dom röda och dom blåa dansar alla efter samma pipa
det är samma teater, olika rekvisita

men när dom trampar på oss trampar dom på en mina


när ridån gått ner, i skådespel
"

postcards from far away

Kategori: Allmänt

skulle cykla ut till havet, men mikaels cykel pajade, så vi fick stanna och ringa dit skjuts hem. hahhaha, så jävla fail. jag passade iaf på att ta lite kort på landet. vi tänkte bada imorgon istället (alltså idag), men det ska ju självklart regna då. ogött. tack och adjö.











men jag har pratat med elvis och rört vid hans hår

Kategori: Allmänt

idag åkte jag och mikael med izabella, angelica och linus hem till linus. vi skulle bada i hans pool, haha. det var massa skit i den så vi fick använda en håv för att rensa bort allt. sen skulle vi i dåva, och fyfan vad kallt det var! termometern stod på 21,5 men det var något snack om att den inte fungerade och det tror jag nog på, för det var inga 21 grader där inte. men efter en stund i vattnet vande man ju sig, som man alltid gör. fast jag får alltid för mig att jag ska bli sjuk om jag fryser och är i vatten, så jag gick upp efter en ganska kort stund. så efter bara någon timme körde linus hem mig och mikael igen. då tog vi en liten sväng runt västra karup med cyklarna. usch vilken kondis jag har. en uppförsbacke och jag var slut. gött e det. tack och adjö.




jag var inte den enda som tyckte det var kallt iaf.



fick inte ta kort men gjorde det ändå.





mikael slängde i alla ölen i poolen, hahaha.




angelica och izabella kaster öl i vattnet för att stänka på varandra. moget :D



bajs.

yes, you are a shining light

Kategori: Allmänt

mikaels syster Diana kom förbi igår och sov över till idag med sina två små barn. pappan hade köpt en såndär liten pool till dom som var fett cool. den hade tak, haha. så dom badade i den en stund, och sen lekte vi massa med dom. på kvällen grillade vi. MMH, mat. fyfan vad gott det var! finns inget bättre än grillat kött.
när barnen hade gått och lagt sig satt vi alla uppe på terassen med tända ljus och lyssnade på musik. tjötade och hade det mysigt. bra dag. tack och adjö.
NOTE: hennes ungar är fett söta, speciellt den lille (Walter). vill adoptera!


Diana och Angelica.


Elvira, haha hon blev skitsur när jag skulle ta kort hela tiden.

igen, sötenöt!


Walter med KINDERNAAAAAAA <3333333

and the wheels just keep on turning

Kategori: Allmänt

drog med mamma till sisjöns industriområde och gick runt i massa affärer. finns en ganska ny affär där som heter BrandWorld och dom har massa dyra märkeskläder och skor för mindre än halva priset. fett värt. om jag hade haft med mig mer pengar hade jag handlat sönder där, shopgalen som jag är. men men, det blev ett par skor iaf. och en typ fleecetröja som blir go att ha till vintern. tycker att fleectröjor normalt sätt är så fula, men denna såg ut som en vanligt collagetröga fast i fleece då. tummen upp på det!
ikväll ska jag och mikael åka till 4-gott, sen vidare in till stan för att möta upp emma. därifrån ska vi åka till lärje med henne. hon har sitt ena sommarland där. så ska vi ha lite myskväll och sova över. imorgon drar vi ner till skåne igen. back to work liksom. tack och ajdö.



här är skorna jag köpte. 350 spenn! (nypris 999 kr)
älskar dom <3

god is in the houses and god is in my head, on the cemetries of London

Kategori: Allmänt



tja. idag väcktes jag av ett sms från lat. suck haha. han hade tagit körkört igår, så han ville komma över med bilen. han tog med sin tjej också. lat hade bara 2 säten i hans bil, så vi tog pappans bil och drog till burger king i ängelholm. mikael var hungrig på frukost haha. efter besöket på BK åkte vi hem igen och sen drog dom. nu sitter jag och lyssnar på coldplay. ÅH, ÄLSKADE COLDPLAY! mikael la sig precis på sängen och väntar på att jag ska komma och gosa med honom. mys. coldplay och gos. bra blandning. tack och adjö