chalele

mitt kära

Kategori: Allmänt

tja. jag typ lägger ner bloggandet när jag är i skåne. finns inget att skriva om här. eller jo, klart det finns, jag finner bara ingen inspiration. spenderat dagarna sen vi kom hit åt att kolla på top model och jobba. kul liv! visst, det är skönt att få lite distans från stressen i stan, men samtidigt är det ju faktiskt så i stressen i stan, det är där jag hör hemma. även om det blir jobbigt ibland, så är det där jag trivs bäst och där jag kommer vilja stanna för resten av livet. jag behöver ha saker att göra. jag behöver kunna träffa människor hela tiden. göteborg är en så perfekt kombination av allt. där jag bor (och det känns ändå som en bit utanför stan) har jag liksom en kvart till förlunda torg, 10 min till havet, 20 min till stan och mitt umgänge utspritt i hela staden. göteborg är helt enkelt staden för mig. och jag älskar den.

var det dig jag såg som en skugga ur mina drömmar?

Kategori: Allmänt



tänk vad man kan göra med en liten kniv,

psst

Kategori: Allmänt




gick ut på en pratstund med nenne. mysigt. mitt hår ser ut som jag vet inte vad. puss på det

tänk att det bara krävs ord

Kategori: Allmänt



fortfarande sjuk. hostar upp mina lungor. knappt sovit inatt. bläääöööööööö, dö på detta.

midsommar

Kategori: Allmänt

en mysig hemmadag tillsammans med pojkvän, mamsen, god mat och jordgubbar o grädde!











ur ditt hjärta stiger dom

Kategori: Allmänt



jag har åkt på en jävla feber. usch. är ständigt trött, hängig, yr, öm i hela kroppen, kall/varm, frusen/svettig.. och jag drömmer feberdrömmar. störda drömmar. så jävla störande. åker hem till kära göteborg ikväll. vi ses när jag är frisk.

forever and eveeeeer

Kategori: Allmänt

orkar inte skriva massa för här händer inte speciellt mycket haha. kasst väder ju. igår var vi iaf ute för att emma skulle fota mig till sin portfolio. sen bakade vi cocosbollar, och sen kollade vi på paranormal activity. det var det. men här är iaf några bilder från igår på emma, lat, mikael, mig och odi.





















spangbangbangbangdiddelidang SKANK !

Kategori: Allmänt



så många frågor inga svar
så många låtar som fanns kvar
men vi glömmer aldrig er, nej
denhär går ut till våra saknade vänner
ni kommer alltid finnas kvar
i varje steg vi tar
så vi hyllar er nu
ja, denhär går ut till våra saknade vänner.

universum är ett monster, men det har sparat dig och mig

Kategori: Allmänt


firar att jag fick sommarjobbet jag sökt med en bild bild på Toad när han var mini <3

ja, jag anlände ju i skåne i förrgår dåva. har inte hänt speciellt mycket här, det gamla vanliga liksom. och igår var jag med mikaels mamma på bjärehemmet, det var där jag sökte jobbet. fick gå med bredvid och försöka snappa upp så mycket som möjligt. det var verkligen en trevlig och mysig stämning där, och tanterna var jättesöta, haha. idag var jag på själva intervjun, och den gick ganska fort. verkade som hon redan hade bestämt sig. och jag fick jobbet! börjar redan på torsdag. gött e det. ganska bra lön också, tror jag. är så himla glad att jag ska jobba med människor! att få hjälpa till liksom. det är allt jag vill. plus att det är en socialt yrke också, vilket passar mig eftersom jag är en jävla pratkvarn. hade aldrig klarat av ett jobb i tystnad. usch. iallafall, nu är jag glad och ska äta twister, skrapa en trisslott och titta på sex and the city filmen. den första. tack och adjö

and I'm off to skåneland änna

Kategori: Allmänt



it's there, I heard it through the grapevine

Kategori: Allmänt

drog ut med emma, nenne och  mikael igår. spelade lite king och satt i solen o tjötade. sen drog nenne hem och vi andra till filmtajm där vi köpte godis. sen gick vi hem till mig och spelade yatzy, lyssnade på musik och chillade. mysdag, allt jag har att säga. tack och adjö



















I heard that your dreams came true

Kategori: Allmänt

drog ut en snabbis med mikael igår vid halv 1 för att träffa min älskade emma som kommit hem från Grekland! så jäkla glad att se henne var jag. vi hann bara sitta ute en stund, ta några cigg och tjöta en massa, sen gick vi hem igen. så vi ska ses idag istället, lite längre. har saknat henne sååååååå mycket. min emma.


snygging.


<3


bäjb!

yeahyeah

Kategori: Allmänt




vann denhär jackan på tradera för jättelängesen (typ 3 månader), och den kom fram idag haha. iaf helt oanvänd, prislappen kvar, kostade 600 nypris och jag fick den för 22 kr.
GÖTT E DET.
ps. jag vet att jag ser ut som en mupp
ps 2. älska mikael i bakgrunden hahahah

someone like you

Kategori: Allmänt





nothing compares,
no worries or cares,
regrets and mistakes, they're memories made,
who would have known how bittersweet this would taste?

nevermind, I'll find someone like you,

I wish nothing but the best for you,
don't forget me, I beg,
I remember you said,
"sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead,"

endast en gång såg jag den man, mina ögon blev som förvända

Kategori: Allmänt

det blev alltså pizza igår. vi drog in till linné och beställde på en pizzeria som jag och mikael ätit på innan. den har väldigt goda glutenfria pizzor. när vi hade betalat gick vi till en lekplats vid hagakyrkan och satte oss där på en bänk för att käka. mysigt! sen gick vi ner till hållplatsen och tog vagnen till kålltorp för att möta upp lite folk på picknickfestivalen. väl framme var det bara 1 band kvar som skulle spela, men dom var helt okej faktiskt. sångaren hade skön röst. vi mötte upp några folk från nordhem, och sen skulle alexandra hitta pelle. han hade snaggat sig. gick knappt att känna igen, haha skämt och sido HEHHEHEHFRUIERFGUYR AGHUIER. iallafall. mitt där vi stod och latade oss kom en människa i full fart kastandes över mig och skrek "FIIIAAAAA!!!!" jag dog. heh. det var calle. alldeles underbara gamla calle-balle. min före detta bästa kompis typ. jag var nog lite glad att se honom som han var att se mig, jag var bara inte lika bra på att visa det. men jag tror han fatta. har saknat honom så sjukt mycket. men i sommar ska vi ses! sen kom oscar också. blev som en liten reunion där; hystericalle, krullet och jag, dampbarnet. woho.
när oscar och hans vänner beslutade sig för att dra in till andra lång gick vi med för att hålla sällskap, men det verkade som dom klarade sig ganska bra själva för dom försvann iväg på någon spårvagn, och där blev vi ståendes. så alexandra gick tillbaka för att vara med pelle, och jag o mikael åkte hem. efter någon timma gick i ut igen och mötte henne över några cigg, men sen blev det regn och åska så det var dags för hemfärd och läggdags.
brabra dag med brabra folk. lycklig. tack och adjö









jag och alexandra drog en snabbis till thailand också......









men sen drog vi till picknickfestivalen!






denhär satt i bussen påvägen hem, ha-ha.

river en vacker dröm

Kategori: Allmänt



jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

6 juni kl 18:28

Kategori: Allmänt

idag gick jag och mikael upp tidigt för att möta upp alexandra och ta bussen till askim. alexandra hade självklart försovit sig haha. men hon kom bara en timma senare än vad hon skulle. så då tog vi vårat pick och pack och drog till havet. fyfan vad varmt det var! men det fläktade gött vid vattnet. vi hittade en mysig plats i klipporna där det var hyfsat lä. solade en liten stund och sen gick jag och alexandra ner för att inviga årets första dopp! mikael stod över, fegis hihi. det var ganska kallt, men man vande sig fort. efter doppet gick vi upp och solade igen. jag började läsa boken jag fick av alexandra i studentpresent. Dyngkåt och hur helig som helst, heter den. verkar asbra. efter några timmar drog vi tillbaka hemmåt. och nu sitter jag här nyduschad med brända axlar och redo för midda ute med mina två små barn igen! tack och adjö











hur kan man älska nån, som har älskat nån förut?

Kategori: Allmänt

tja. idag åkte jag och mikael in till stan för att möta upp carro och melina. vi skulle fika och det fick bli café vanilj. när vi hade suttit där ett tag drog vi vidare in till nordstan och kollade runt lite där. efter en stund var carro och melina tvugna att gå, så jag och mikael fortsatte kolla runt själva. mikael fick tag på en jäkla massa grejer, haha. jag själv blev stolt att jag bara kom hem med 3 saker xD när klockan började närma sig 7 åkte vi hem. meningen var att vi skulle på bio ikväll, men det blev lite försent, så vi har bokat 2 platser till Baksmällan del 2 imorgon istället. nu är jag fett hungrig och ska käka upp pizzan som blev över igår. nom nom. tack och adjö.


at café vanilj: mikael.


melina and me.


carro HAHAHA, förlåt gumman, det var den enda bilden jag fick på dig.


MAT! svingott var det. hade världens mest komplicerade menynamn också:
sataymarinerade kycklingspett med ungsrostade rotfrukter och tsatsiki.
ÅT NÄSTAN UPP ALLT <3



jag coolar mig.


sista bilden är på vad jag fick köpt. (köpte ett BH+trosor-set också.)


tack och adjö.

vi kan göra vad du vill, jag vill bara va bredvid

Kategori: Allmänt


morgonen efter studenten fick man gå upp tidigt för att bli hämtad av ingemar och åka på intagningsprov på ljungkila folkhögskola. jag var faktiskt inte så bakis, hade lite ont i halsen bara. men drack te och tog en panodil i förbyggande syfte. i bilen påväg upp till ljungkile hade jag och ingemar en väldigt trevlig och givande konversation om politik och samhället. det var inte förns vi hade 5 min kvar som han kom på att jag faktiskt tog studenten dagen innan och började fråga om det var osv hahaha. gjorde inte så mycket, politik och samhällsfrågor är så mycket intressantare än mitt liv ändå.
väl framme på skolan blev jag mottagen av 2 lärare, en man och en kvinna. de båda var musiklärare. vi gick in i ett rum fullt av instrument och grejer, satte oss ner vid ett bord och dom började ställa frågor om mig. det var nästan som en arbetsintervju, fast mycket mer avslappnad. dom var väldigt trevliga.
sen var det dags för mitt "framträdande". jag sjöng en låt av laleh. "han tuggar kex" heter den, väldigt fin låt. sen ville dom jag skulle sjunga broder jacob och cecilia lind också, när dom kompade på piano och gitarr. det gick hur bra som helst. jag blev faktiskt nöjd över mig själv för en gångs skull. jag lämnade med en positiv magkänsla och hoppas nu verkligen att jag kommer in! skulle få besked inom 2 veckor. men kommer jag inte in där har jag ju redan kommit in på en annan skola, så jag har ju backup. fast jag vill verkligen gå ljungkile. vi får se hur det blir, jag kan bara hoppas. tack och adjö

GRADUATION !

Kategori: Allmänt

orkar inte skriva asinvecklat, bara rabblar upp allt som hände. dagen började med champagnefrukost hos malin, as nice. när klockan blivit 8 drog vi vidare mot skolan. de flesta var lulliga redan då, så det blev en galen parad från vasa till scandinavium där vi gick. väl framme i skolan fick vi fika och skrev i varandras mössor. vidare från det blev fotograferingen. sen var det dags för avslutningen i aulan och efter det studentlunch i skolan. sverker kom och hälsade på också, vilket var väldigt trevligt. när vi hade ätit upp började man tagga ordentligt för utspringet. jag var så jävla peppad verkligen. sen vad det dags!.. och det var över på några sekunder, haha. så var det gjort liksom. fick hälsat på familj och vänner som stod med plakat och grejer. sen drog vi iväg med flaket. och herregud säger jag bara, det var nog det roligaste jag gjort i hela mitt jävla liv. väl uppe vid poseidon blev vi avsläppta och pappa hämtade mig. när jag kom hem hade redan några gäster kommit, och medan tiden gick kom det fler och fler. vi åt god mat, jag nyktrade sakta med säkert till och det blev presentöppning. sen drog alla typ. haha. då hoppade jag in i duschen och gjorde mig sedan iordning för kvällen som blev lite förkrök med bror, pojkvän och kompisar på chez, och sen vidare till park lane där studentfesten var. det var jävligt kul där också, fast alla var svintrötta och ville bara hem o sova typ. så vid halv 2 drog jag och några till iväg till donken för att käka, och sen tog jag och mikael taxin hem. däckade hur fort som helst hemma. fan vad långt inlägg det blev nu iallafall. aja. här kommer bilder! (OBS! fick kameran i present, så mina bilder är bara från mottagningen och frammåt, resten är snott av andra.)


på morgonen utanför malin.


inne hos malin. carro, melina och jag.


också hos malin. samuel och jag.


i skolan. gruppfotot på bästa klassen <3


at school. julia, jag, emma p, ida, melina, emma ns, kajsa, gustav och jenny.


innan flaket. sverker och jag <3


på flaket. HAHAHAHAH jag, melina, isabelle och carro.


på poseidon. carro, moa, jag och melina.


hemma på mottagning. jag och mamsen <3


moster och papsen.


släkt.


kusin vitamin elvira!


bror min plus 2 kusiner.


mina dampbarn. pojkvän mikael och barndomsvän alexandra <3


bror min och alexandra <3


jag ready to parteeey.


me and alexandra.


party at park lane!


samuel visar vilka 2 fingrar som ska användas ikväll, hahaha..


någon jonathan, adde och melina.


mikael och jag, så jävla nyktert!


och sist av allt; mitt studentplakat!