chalele

<3

Kategori: Allmänt



grattis på födelsedagen älskade Annika.
vi tänker på dig varje dag!

längesen

Kategori: Allmänt

mina minnen höll mig uppe varje dag
du är som att andas för
jag gav aldrig upp dig när du försvann
långa dagar blev till nätter, sen till år

och det tar hundratals år att dölja felen

Kategori: Allmänt


tjenaa. träffade Ingemar idag igen. vårat möte som egentligen ska vara i ungefär en timme, men som brukar bli ungefär en och en halv - 2 timmar, blev idag nästan 3 och en halv timme långt. MEN! vi fick mycket gjort! jag har nu fixat ansökningarna till två olika folkhögskolor. för att kunna skicka in dom ska jag fixa:
ett fotografi på mig själv
ett personbevis från skattemyndigheten
skriva ett personligt brev till ansökningarna
skriva ut kopior på grundskole-och gymnasiebetyg

detta ska jag göra tills jag träffar Ingemar nästa gång, vilket förmodligen blir i nästa vecka. herregud vad mycket mekk bara för en jäkla ansökning till en skola?! kommer aldrig hinna/kunna fixa allt detta själv, så han får nog hjälpa mig iallafall.
när vi väl har skickat in ansökningarna och dom kommit fram ska vi ringa båda skolorna och boka tid för studiebesök. han ska åka med mig dit, vilket innebär att han kör, vilket är väldigt skönt för mitt busskort gäller bara inom göteborg, och dessa 2 skolorna ligger i ljungkile och på tjörn. det är allmäna kurser jag söker på båda, med inriktning Musik. allmän kurs innebär att man kan läsa upp gymnasie/grundskolebetyg samtidigt som man läser sin inriktning.

jag känner mig verkligen peppad nu. Ingemar är en bra peppare, och han hjälper till så att jag får saker gjort. han får mig på fötter. underbart. kanske blir något av mig iallafall? kanske.

you know that darkness always turns into light

Kategori: Allmänt

denhär dagen har hittills gått ut på att passa freja, dvs tv, dator och mys med mikael. har inte skrivit det innan, men jag är medlem på en sida där det s'ljs kläder via auktion. jag har hittills vunnit ett par jeans, ett par vita shorts, en klännig och en kofta, och idag vann jag ett par till jeans, en jeansskjorta, en kjol och en kavaj! allt har sammalagt gått på ungefär 200 kr inklusive frakt. fett nice ju (: har lagt bud på 4 andra saker också, får se om jag vinner dom! hehe.

mikael ligger och försöker sova i min säng, men jag tror inte han lyckas så bra för jag sitter bredvid och lyssnar musik och skriver för fullt här. får väl lägga mig bredvid honom strax. annars blir han kanske sur. PÖSS

och ljuset varar bara några timmar

Kategori: Allmänt



jag har gått och blivit sjuk. feber. förmodligen smittad av mikael. fast det gör inget.
men jag tycker feber är störande. gör ont i hela kroppen ju. man blir plötsligt jättekänslig. och så har jag rethosta också, så det gör ännu mer ont när jag hostar. blä.

älsklingsgosebus

Kategori: Allmänt



svin

Kategori: Allmänt

jag har så fett jävla ont i magen. har haft det i 3 dagar nu. känns som mensvärk, men jag hade fan mens förrförra veckan! >< vet inte vadfan jag ska göra? :(

and to know you is hard, we wonder

Kategori: Allmänt

Ingemar hämtade upp mig vid skolan med bilen. vi åkte till vasa och satte oss på espresso house. tog en varm choklad med grädde och marsmellows (stavning?). där satt vi och tjötade i ungefär 2 timmar. det är sjukt hur fort tiden går när man pratar med honom. det blir liksom aldrig någon tystnad. jag tycker om det. tycker om honom. han gör mig avslappnad och det känns som att han förstår mig bättre än vad någon annan någonsin gjort innan. han kan sätta ord på mina känslor och besvara frågor som jag dragits med i flera år, på bara någon sekund liksom. trots att jag bara träffat honom typ 2 gånger så vet jag att han kommer göra en förändring i mitt liv. han kommer vara någon jag aldrig glömmer. någon som hjälpt mig upp ur underjorden, där jag känner att jag är ganska ofta. eftersom han inte läser min blogg, eller nog ens vet att den existerar, kommer han inte att läsa detta, och det är det som är så skönt. så slipper jag konfrontera hans reaktion.
jag kan väl få tycka såhär om honom utan att han alltid behöver veta det?
.. och min blogg börjar förvandlas till en emotionell dagbok. tråkigt för mina läsare, men jag får inte ur mig dethär på något annat sätt. och förr eller senare måste det ut, för annars spricker man. tro mig, jag vet.


it's really too late to call,
so we wait for morning to wake you.
that's all we got..
to know me as hardly golden,
is to know me all wrong, they were.

going down easy

Kategori: Allmänt

och juste, glömde skriva;
petri kommer inte. han har blivit jättesjuk och var tvungen att avboka biljetterna.

ja, jag är ledsen och besviken för det. väldigt. hade ju sett fram emot detta typ enda sen han åkte sist. har saknat honom så jäkla mycket, och sen blir man överraskad att han kommer hit, och så blir man jätteglad, och så längtar man så att man håller på att spricka, och så är det bara 2 dagar kvar, och så skriver han att han inte kan. det var som en jävla kniv i magen.
men vad ska man göra?

coming up slowly

Kategori: Allmänt

sitter på rörligbild-lektion och känner mig ganska ensam och uttråkad. melina är fortfarande på gran canaria och göttar sig. men hon kommer hem imorgon, tur är väl det (inte för att vara elak mot henne eller så alltså) men jag vill ha någon att vara med vafan x) och carro tog en impulsresa till marocko med sin pojkvän i torsdags och kommer hem denna torsdagen. så melina får fan komma nu! hihi.
efter skolan ska jag träffa Ingemar. han är så go. igårkväll när vi bestämt hur vi skulle göra idag skrev han "då ses vi imorgon! ha det så bra tills dess!". så svarade jag bara "detsamma! ses!". när man skrivit så till någon så förväntar man sig ju inte något svar tillbaka. man har ju liksom redan sagt "hejdå" eller vad man ska säga. men så plingar mobilen igen, så jag tänkte att han kanske skulle tillägga något. då hade han skickat en smily. bara en glad gubbe liksom. en man i 35-40årsåldern som svarar en glad smily haha. blev förvånad och glad. nu är jag peppad att träffa honom. blir nog bra.

min gosiga björn-morgonrock

Kategori: Allmänt

fett ofräsh bild

igår hände inte speciellt mycket. var mest hemma och tog det lugnt. ganska tråkig dag.
idag däremot ska jag ut med min familj till en restaurang och fira mammas födelsedag (som egentligen är imorgon, men då kunde inte alla). det är en överraskning, men jag tror hon kan anar vad vi ska göra haha. imorgonbitti ska jag upp tidigt och göra frukost åt henne. ställa fram en bukett tulpaner på bordet också. min mamma älskar tulpaner.
kan inte tänka mig att mamma blir 49 nu. om 1 år är hon 50 och jag tycker snarare att hon kunde varit 35. hon är ganska ungdomlig i sitt sätt liksom. men men. nu ska jag väcka min sjukling som ligger och snarkar högre än jag vet inte vad.. haha. PÖSS

jag har fått ett sår på näsan

Kategori: Allmänt


igår åkte jag och mikael hem till göteborg. när vi kom hem drog vi ganska direkt o käkade kebabtallrik. nam nam! sen åkte vi hem till emma. där såg vi harry potter, den första filmen, men hela hennes familj haha. mikael började känna sig mer och mer dåsig när vi var där, och det var inte så konstigt heller.. när vi kom hem tog han tempen och hade hög feber. så idag har han bara sovit/vilat hela dan hittills. bra bra! jag såg klart seven pounds som jag började titta på igår på tåget. FYFAN säger jag bara. har sett den innan, men fyyy vad sorglig den är. jag satt här bredvid en snarkande mikael och grät floder verkligen. det slutade aldrig haha. mår dåligt bara jag tänker på filmen nu x) borde nog sluta se så dramatiska filmer. var typ deppig i en vecka efter titanic liksom..
får nog bli en lugn helg. på måndag kommer ju petri (om han ens gör det, han har också blivit jätteförkyld och febrig). jag hoppas dom båda blir bättre fort!
tänkte dra bort och hyra någon bra film sen, så vi har någon sysslesättningen iallafall. tycker synd om min pojke. och om mig som såg seven pounds :( haha, pöss

tu madre

Kategori: Allmänt

idag har jag och mikael städat hans rum. råstädat typ. jag tillochmed skrubbade hans lister och golv :) när vi hade städat klart spelade jag sims. jag tycker det roligaste är sjävla husbygget och inredningen. sen när man börjar spela med gubbarna är det fan inte kul längre. funderar på att som vanligt döda dom och börja om på ett nytt hus :*
nu ligger jag i soffan och lyssnar på lite lugn musik. har precis käkat massa mat, är fett mätt. hihi rimmade. har inget mer att säga. hejdå

nytt i garderoben

Kategori: Allmänt


svart basker med nitar, H&M
silverörhängen ringar, Albrekts Guld


blå basker med en typ ros på eller nåt? H&M

blåvitrutig blus, Ginatricot

fick ett par söta trosor från gina också, fett värt.

and it's sick that all these battles are what keeps me satisfied

Kategori: Allmänt



idag ska jag och mikael åka till väla! typ skånska nordstan. får se om jag hittar någon kul grej där. I hope!
hehe, jag har många roliga saker framför mig nu. är ju ledig hela denna veckan, så jag kommer vara i skåne tills lördag typ. då åker vi tillsammans upp till göteborg. på söndag ska vi plus mina syskon fira mammas födelsedag, och då ska vi överraska henne med ett restaurangbesök. på måndag går jag som vanligt till skolan, och sen på kvällen kommer petri hit! iiiiih! vi stannar i göteborg till onsdagkväll, då vi åker ner till mikael igen. så jag kommer missa torsdag i skolan, men skitsamma. på lördag kommer också carro ner till oss och stannar här tills måndagmorgon då hon och jag åker upp till göteborg igen. petri stannar hos mikael tills onsdag då han åker hem till finland. KOMMER BLI FETT NICE.
livet känns lite ljusare nu när man har roliga saker framför sig. pöss på det lixxxx

alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt


<3
en puss på den mest överskattade dagen in DA UNIVERSEEEE.
fast jag är så romantisk så jag köpte chokladhjärtan och ett kort med rosor på till min älskling.

one way or another, I'm gonna find you

Kategori: Allmänt

jag har bestämt mig. jag ska bli blond igen. kollade igenom typ hela min bdb igår och insåg hur fin jag var när jag var smal och blond. jämfört med nu då. blivit så himla fet på senaste. MÅSTE GÅ NER I VIKT! och bli blond! det är mina mål inför sommaren.
så blondie, here I come! :*


titta vad fint det var!

because I told you that I love you and there ain't no more to say

Kategori: Allmänt



den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet'

but the truth is that I MISS YOU

Kategori: Allmänt


idag drog jag till skolan för att göra det förbannade provet. det gick faktiskt helt okej.. hoppas nu att jag blir godkänd så att jag blir godkänd i kursen. svenska B är ändå en ganska tung kurs liksom, så jag blir jävligt glad om jag fixar den.
efter skolan drog jag hem och vilade i typ en halvtimma, sen åkte jag till frölunda torg och träffade Ingemar. för er som inte fattat vem han är, så är han min ungdomscoath/fältassistent. en sådan person jobbar med ungdomar ungefär lite som en kontaktperson, men ändå lite närmre. hjälper till att få struktur i livet och ställa saker till rätta. och om jag tycker någonting är jobbigt så hjälper han mig med det, eller fixar det helt åt mig.
har ju bara träffat honom 2 gånger hittills, men jag tycker verkligen om honom. han är så bekväm att prata med jämfört med typ psykologer och sånt. det är liksom inte dethär "och hur känner du angången det?" utan mer typ, han diskuterar med mig. idag försökte han verkligen lära känna mig, så jag berättade allt ifrån min musiksmak, politisk åsikt, uppfattning om samhället, hur jag ser på människor osv. väldigt trevligt. satt på ett café också, vilket gjorde stämningen lite bättre än typ ett kontor med 2 stolar och en svartvit tavla.
det känns verkligen som att han förstår mig. det är skönt. det gjorde hela min dag.
efter att ha åkt därifrån drog jag till pappa på middag. emma och hennes kille patrik kom också. trevligt trevligt. fastnade där ett tag, och sen körde patrik mig hem när dom skulle dra.
nu sitter jag här och lyssnar på älskade älskade coldplay. ska alldeles strax ut med freja!
verkligen härlig dag idag. borde bli fler sånna. PÖSS

Uppgift 10 - Det här hade jag på mig idag

Kategori: Allmänt

eftersom jag är så jävla tråkig så har jag inte tagit någon kort på mig själv.
men det jag har haft på mig idag är iallafall:

vita boxertrosor
svart BH
svarta strumpor
leggings
tighta jeans
svart linne
grå-svartrutig skjorta
svart tjocktröja
(svart jacka, brun väska, bruna skor, palestinasjal och svart mössa)

fan vad tråkiga färger jag har. brunt, svart och grått typ. men jag gillar inte ljusa färger.
det är fult.

komisk incident i bamba. snälla läs, det var så jävla epic

Kategori: Allmänt

marco upptäcker att det inte finns mjölk i bamba. (han har haft en allmänt dålig dag sen tidigare)

marco: FAN vad sur jag blir på att det Aldrig finns mjölk när man stått i den jävla kön dit!
en utländsk bambatant hör hans klagomål och blir direkt arg.
bambatanten: här sliter vi som bara den, och det enda du gör är att klaga?!
marco: ursäkta mig då för att jag uttryckte min åsikt?
bambatanten: varför är du så elak?!
marco: jag är inte elak, jag har inte sagt något tyket mot dig? jag har min rätt att få klaga.
bambatanten: du kan gå härifrån nu, du är inte välkommen att äta här mer!
marco: ursäkta mig då vafan, jag visste inte att vi var i iran, här i sverige har vi iallafall yttrandefrihet!

marco går och sätter sig med mig och kristian.
efter 5 minuter kommer bambatanten tillsammans med 2 andra bamba tanter som slänger ur sig
:
"varför är du elak mot henne här?!"
marco: jag har fortfarande inte varit elak, jag klagade på att ni aldrig har någon jävla mjölk här! om ni nu sliter röven av er och ändå inte hinner fylla på mjölken, så får ni för fan anställa fler bambatanter!

dom gick sura därifrån, och den utländska bambatanten hade tårar i ögonen.
(notice, kristian gick upp för att hämta vatten och mötte denna bambatanten igen. då frågar hon honom varför den "andra killen" var så elak och sur. han svarade att marco hade en dålig dag och inte mådde bra).
efter 5 minuter kommer hon tillbaka ensam med ett mjölkpaket i handen. hon ber om ursäkt till marco för att hon blivit så sur och upträtt som hon gjort. dom skakade hand och slöt fred, och hon hällde upp ett glas mjölk till honom.
och nu kommer det bästa. när vi var påväg ut från bamba kommer hon springandes och knackar marco på ryggen.


bambatanten: vad heter du?
marco: marco?
bambatanten: det ska jag komma ihåg. här!
så gav hon honom en påse med en semla i. sen gick hon.

FYFAAAN VAD VI GARVADE, HAHAHAHHAHAHAHA.
sån jävla buttlicker hon var alltså xD det var verkligen dagens <3

du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt, jag ville bara va med dig

Kategori: Allmänt


onsdag är alltid bra dagar. iallafall skolmässigt. mina favoritämnen typ. ensemble och sex o samlevnad. hade väldigt kul på ensemblen. jag hamnade i en grupp med marco, kristian och samuel. meningen var att vi skulle köra en låt vi gjort innan lite, men det slutade med att dom satt och jammade hiphop. samuel rappade om allt möjligt, marco gjorde balla bas-slingor och kristian gav beatet på trummor med snygga fills. allting helt på improvisation.
jag var glad publik :)
när ensemblen var slut hände endel komiska incidenter i bamba haha.. lägger upp ett till inlägg om det. sen var det sex o samlevnad. vi tittade på en film som jag faktiskt tyckte var väldigt bra. förstod dock inte vad den hade med sex o samlevnad att göra? vi hann inte se klart den, så jag går spänd och väntar på nästa lektion så att jag får se hur allting slutar.
när jag hade slutat träffade jag min studiehandledare för att ha utvecklingssamtal. det gick bra. sen åkte jag hem. har i princip pluggat hela dan sen jag kom på. hela mitt svenskabetyg hänger på ett prov jag har imorgon, så jag har pluggat hjärnet, men känner ändå att det kommer gå åt helvete som allt annat. puss på det (:

läsvärd text

Kategori: Allmänt

here and now our choices here are growing thin,
as children grow, they grow with what they see
in these times where paranioa closes in
power and hate a rampaging disease
in our minds we build the blocks to what we need
in our minds we are reaching out for peace
in our hearts we know of such the hills to climb
in our hearts a sesne of mass defeat

shame sahme these games that they play with you and me
shame for these games that they play our children will keep
what they will keep


these are our times this problem much to big to hold
for you and i far too high to reach
we can begin by holding close the things we know
and valuing our pockets of peace
these are the earth the sun the moon the sea the sky
these are the gifts to which we all agree
through these things and those we love we canunite
and sink into our pockets of peace

said everybody can you swang to the music

Kategori: Allmänt


idag tog jag lite sovmorgon och gick upp vid 9. åkte på möte på ungdomsmottagningen, och när det var slut vid 12 drog jag och solade. när jag kom hem igen tog jag en dusch och sen gjorde jag stekt ägg och bacon till lunch. efter det har jag bara suttit i soffan o kollat tv, suttit vid datorn haha. nu är klockan typ 5 och jag ska iväg o handla lite. mamma sa att hon skulle göra typ fiskgratäng till middag, men känns inte som det kommer bli så :(

har mått lite blandat idag. mådde verkligen bra imorse och så. fint väder, sovmorgon, sola är gött och sådär. men när jag kom hem och fick reda på lite saker om en i familjen vände allt. fick direkt ångest, men den har minskat lite nu. är bara väldigt orolig och ledsen. mamma är typ likadan, så det är speciellt bra stämning här hemma. blä.

oh mama mama mama, I just shot a man down

Kategori: Allmänt


mina favoriter ligger och myser med mig i soffan. iallfall när jag tog kortet. nu ska mikael titta på tråkig fotboll. tur man har toad :*
idag har vi målat klart nästan allt. det enda som är kvar att göra är att lägga ett till lager på den sista väggen. sen är det klaaaart! ska nog göra någon middag strax. ikväll blir det väl slapp med någon film igen. har man målat hela dagen blir man sleten sen..
nu ska jag kolla på slutet av Grease. världens bästa musikalfilm. PÖSS

brunt hår, bruna ögon

Kategori: Allmänt

lämnade in toad på djursjukhuset för kastrering i torsdags. när jag hämtade ut honom på eftermiddan var han typ zombie. jättetrött och fortfarande groggy. nu har han dock hämtat sig. men han hatar kragen han fått runt halsen. tycker så synd om honom när han försöker tvätta sig och inte når. en katt tvättar sig typ 2 gånger om dan. så på en vecka hinner dom tvätta sig 14 gånger. det är lika många gånger jag tvättar mig på en månad typ. tänk om jag blev förbjuden att duscha på en månad?! fyfan.. stackarn.

igår började jag och mikael måla om mitt rum. fick målat hela den största väggen. och idag fick vi målat den igen. man måste ha 2 lager typ, annars ser man igenom min gamla tapet. jag kommer lägga upp bilder på resultatet när allting är färdigt.
nu ska jag sticka och träna o sola, och mikael ska åka och köpta lite mer färg och en ny såndär roller. sen blir det väl att måla hela dagen haha. vill gärna hinna färdigt denna helgen. PÖSS



toad nerdrogad haha :*

fettodag

Kategori: Allmänt


drog till ica maxi med carro och melina efter skolan. köpte chips, dip, godis och läsk. SEN JÄVLAR var det dags för våran efterlängtade tjockisdag. satt i soffan med allt gött och bara degade i typ 4 timmar, haha.
jag gillar er :D
bra dag idag. haft kul lektioner och sen mys med dom. ensemblen gick skitbra idag. vi gjorde sex is on fire (eller vad den heter) med kings of leon. kul låt att spela verkligen. stör mig på brudar som måste sjunga med sin "finaste smörstämma" i varenda jävla låt, fastän man gör en låt med power liksom. meningen var att vi skulle ha en skränig röst med mycket tryck och som gav en känsla av ilskenhet och förtvivlan. nä, då ska dom stå där och "lalalaaaa" med sina wannabe-celine dion röster -.-
aja, förutom det har det som sagt varit en bra dag. nu är det sent och jag är trött. PÖSS

tack melina och carro <3

Uppgift 9 - Min tro

Kategori: Allmänt

jag tror inte för fem öre på någonting religiöst. tycker det är synd att ägna massa åt be till någon slags högre makt om hjälp, när hjälpen ändå inte kommer. vi alla vet ju hur världen ser ut idag liksom? hade det funnits någon form av en Gud som ville alla människor väl, så skulle där inte finnas krig, fattigdom, svält m.m. sorry, men det är bara bullshit.

jag tror på spöken. att det finns något andligt hos oss. att våra nära och kära efter döden ändå stannar kvar och vakar över oss hela tiden, utan att vi kan se dem. ibland får jag för mig att gustav sitter bredvid mig på spårvagnen, vid köksbordet, eller just nu när jag sitter här. bara kollar att läget är okej. kanske ler någon gång för att han ser mig le. och i jobbiga tider när allt känns hopplöst så är det han som på något sätt försöker säga mig att det kommer bli bra. han som ger mig det lilla kornet av ljus i en ocean av svart. han kan inte hjälpa mig alls, men han kan nå mig för att han finns i mig. ge mig hopp.
därför är jag också rädd för döden. läskigt att sitta där som ett spöke bredvid sina älskade, utan att kunna bli varken sedd eller hörd. det är ju som om alla runt om en plötsligt skulle bli blinda och döva. och tappa känseln. måste vara oerhört frustrerande. därför tror jag han ler när jag ler. han vet, att jag vet, att jag har honom där någonstanns. och det är detta som håller just mig vid liv.