chalele

allén är inte så dålig ändå, när du går bredvid

Kategori: Allmänt


vi är så snyggaaaaa jag o carro. absolut.
har naturkunskap (som vanligt) och fick precis reda på att provet jag missade ska göras nästa fredag tillsammans med det nya provet som hela klassen ska göra då. blir väl ungefär 100 sidor att läsa på, KUL. kommer gå åt helvete verkligen, hur kan en människa vara kapabel att läsa 100 sidor Och Lära Sig Dem på typ en vecka? stört. yeayea.
ska träffa tessan en stund sen, var typ fett år sedan vi sågs. har saknat henne. vi tjötar la lite oså, sen drar jag hem till mormor. jag saknar min mamma hela tiden. puss

give me the line and I'll go there

Kategori: Allmänt


idag efter skolan drog jag hem o kollade klart Farsan, som jag o mikael började titta på igårkväll. efter det åkte jag upp till sahlgrenska och hälsade på mamma <3 det var underbart. när vi suttit o pratat och myst en stund skulle skulle hon flyttas och jag åkte hem till mikael igen. sen drog vi hem till pappa på middag med honom och min syster o hennes kille. trevligt trevligt och god mat med glass till efterrätt. halv 7 drog jag o mikael vidare och mötte emma en stund. bara stod o tjötade en stund, sen gick vi hem. nu tittar vi på idol (måste bara säga att jag är totalt såld på Jay Smith's röst) som snart är slut och då ska vi bada! sen blir det läggdags. bra dag idag. puuuss

trasig

Kategori: Allmänt

sitter på Naturlektion och snackar med carro o pettero på msn. läraren går igenom allas provsvar en och en, och jag har inte ju inte gjort provet så ja.. jag sitter här.
20 över 4 kommer mikael med tåget och då ska jag o andrea möta honom. sen ska vi käka på ching palace. gött som fan! är på förvånande bra humör idag. skönt. grät lite i johnnys famn, men det är okej nu. han är så bra på att trösta. johnny <3
hahah, carro berättade precis att hennes killes 14åriga bror kom på carro och oscar när de hade sex:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAA.

mamma ♥

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos mormor nu. eftersom det typ bara är mina närmsta kompisar som läser min blogg så kan jag likaväl öppna mig här och berätta att mamma blev inlagd idag. på obestämd tid. östra sjukhusets psykakut. jag har gråtit i flera timmar. men det är ganska lugnt nu. kommer endast vara hemma om någon sover över hos mig. så säg till om någon vill göra mig sällskap. annars kommer jag bo här hos mormor, men trivs bra här, så det är lugnt. mikael kommer komma upp imorgon för att trösta o sådär och sover över hos mig. känns skönt. skola imorgon, jag hoppas jag fixar det bra. för dom som hinner läsa detta innan imorgon, prata helst inte så mycket med mig om det. eller klart man kan ställa en fråga eller så, men jag vill inte sitta och bli helt förhörd typ. då brister jag bara i gråt. orkar inte det mitt i skolan. vill tacka mina vänner som finns för mig och förhopnningsvis kan hjälpa mig igenom en situation som denna. dem som jag vet alltid finns där, dem jag känner mig trygg med.
tack melina, carro, emma och andrea. ni betyder så jävla mycket för mig.

suddig bild, javisst

Kategori: Allmänt


det är för att jag tagit kort med mobilen på ett fotografi. det är taget sommaren 09 ute i onsala, på pappas 50årsfest. detta fotografiet sitter i min bokhylla tillsammans med massa andra foton på mikael, massa texter och brev och lappar som han skrivit.
kom hem för en liten stund sen från världens underbaraste helg. har ju varit sjuk, haft ont som fan i halsen, och han har tagit hand om mig som värsta gentlemannen haha! lagat middag, tappat upp bad, bäddat ner mig, till och med gått upp på natten o hämtat tabletter, gjort te och sånt. och utan att jag bett honom om någon hjälp liksom. det är i sådanna lägen man uppskattar honom ännu mer än i vanliga fall. och därför blev detta den bästa helgen på länge. vi har inte bråkat, inte ens tjafsat en enda gång. vi har bara haft det kul och mysigt. inte sovit så bra om nätterna, så idag somnade vi i soffan framför en film. skithärligt. känner mig som världens toffel, men det är bara för att jag är så lycklig över hur bra helgen varit och så ledsen över att den är slut. nu är det 5 dagar kvar till nästa helg. 5 dagar kvar tills jag kan sova med honom igen. så jävla tråkigt. hoppas fan jag har frisknat helt tills dess. vet inte om jag går till skolan imorgon eller inte. är hes som fan och har rethosta. min röst försvinner helt med jämna mellanrum. värt?
ååååååååååååh, jag saknar dig mikael hjärtat

blälumm

Kategori: Allmänt

tja. sitter hemma hos mikael nu. tog ett tidigt tåg idag och var framme vid halv 12. kollade på Harold & Kumar på vägen ner, skitkul film verkligen. lätt värd att se! anyway. härligt att komma ner hit igen, på ett sätt. saknat familjen nr 2 haha, och tystnaden och lugnet som är här. men under omständigheterna är det ändå lite ostabilt när jag är långt hemifrån. jag blir orolig.
vi käkade pizza till middag, mmh. snart ska jag kolla idol med mikael och hans mamma. min hals gör fortfarande bajsont, men jag går som sagt på smärtstillande. jag hoppas verkligen att det försvinner innan helgen är slut, för jag vill kunna gå till skolan på måndag. men en dag i taget. nu ska jag mysa. puss

avocadooooo strax !

Kategori: Allmänt


min hund är söt och somnar i mitt knä. helt gosig så, jag vill också gosa :(
gör ingenting här hemma, kollar tv hela dagarna. äter inte så mycket vilket är bra för då går jag ner i vikt! höhö. redan packat väskan, och imorgon bitti bär det av till skåne. jag hoppas min "sjukdom" går mot bättringsvägen för jag orkar verkligen inte vara sjuk mer. idag är jag iallafall på bra humör och det är ett gott tecken med tanke på att jag varit seg och hängig de senaste 2 dagarna.
hade ett snack med mamma förut om lite praktiska grejer och rena faktum som jag inte tänker skriva här. fällde några tårar, men det var nyttigt och det känns bättre nu efteråt. andrea kanske kommer hit ikväll efter att hon tränat. typ vid 7-8 kanske? om hon orkar då. hoppas hoppas!
sitter o kollar the Tyra Bank's show på tv. handlar om brudar med annorlunda sexfantasier haha, och i detta programmet ska dem då live berätta denna fantasin för sina respektive och fråga om han är redo att göra denna önskan till verklighet. askul! en tjej ville att hennes kille skulle sminka sig, klä sig i klänning och låsa in sig i en bur och sen skulle hon slå honom, alltså inte piska eller nåt, utan verkligen misshandla honom med knytnävar och sparkar. hahahah. aja, det är väl också normalt? :)

sjukling

Kategori: Allmänt

sitter hemma, helt jävla död i kroppen. har ont överallt, mest i huvudet och hals o nacke. har hög feber ena sekunden och ingen feber alls andra. seriöst, det pendlar mellan 37,2 och 39 hela tiden. snacka om att jag har världens frossa och svettningar.
synd om mig, jag vet :*
mailade precis min lärare och sa att jag inte kan komma på fredag och göra provet. men hoppas ändå jag frisknar tillräckligt så att jag orkar sätta mig på tåget till båstad. längtar efter min pojkvän. vill ha honom här när jag mår dåligt. hatar att vara ensam. usch.

som en elektrisk chock genom skelettet

Kategori: Allmänt


jag ser helt jävla efterbliven ut, och gustav i bakgrunden hahaha gulleplutt! x)
började precis min neturlektion. och läraren fattar inte att vi vill plugga? seriöst, vi har prov på fredag om energi och vi ska läsa på 50 sidor inför det, och här står han och har nån jäkla genomgång om hållbar utveckling angående våra framtida generationer? trött jag blir.. yeayea. när jag slutat ska jag möta min älskade andrea i korridoren och så ska hon med mig hem. käka någon god mat och kolla någon mysig film. yeey :* sen följer jag med henne in till stan när hon ska hem, och möter upp bella! ska bli kul att träffa henne en stund, vi ses ju aldrig längre. känns som en bra dag idag. puss

gonatt, min skatt

Kategori: Allmänt


kom just hem från en mysig kväll hos grönögd, med amanda och emelie också. vi tjötade och sen kollade vi en stund på pocahontas! fyfan va kallt det är ute nu, alltså seriöst jag frös typ ihjäl när jag gick hem. usch för denna kylaaa. ska börja använda mössa, vantar, halsduk, vinterjacka och varma skor nu hädanefter!.. (kommer inte lyckas med det).
saknar min pojkvän nåt så otroligt mycket för tillfället. hatar att vara ensam, att sova ensam. men vi ses ju igen om 4 dagar, snart 3. ska lägga mig tidigt så tiden går fortare :) blir alltid så gosig när han inte är här, vill skriva världens längsta inlägg om hur mycket jag älskar honom osv, men.. det för tillfället kanske räcker med att säga att
av alla 5 miljarder människor på denna jorden, är den enda jag vill ha Du.

donken idag, jadåååå

Kategori: Allmänt

har metodkurs och det är självklart ett jävla tjöt om valet överallt. jag skrev en text på facebooks statusfält och detta har direkt blivit en hysterisk diskussion. det jag skreva var:
"problemet är inte att så många röstade på SD, utan varför dom faktiskt inte valde att rösta på något annat parti? jag tycker det är nyttigt att SD kom in i riksdagen, det har fått sverige att vakna och inse att en förändring måste ske"
och det är så jag tycker. jag stöttar varken Jimmie Åkesson eller Sverigedemokraterna över huvud taget. däremot tycker jag inte att det är så jävla sjukt som alla säger, att dom kom in i riksdagen. dom kommer inte ha någon talan där ändå, för det finns inte ett parti i alliansen som vill ens prata med Jimmie. sluta vara så jävla fega och inse att det måste hända något i detta land innan vi går under. vi har en arbetskris, miljökris, bostadskris och ekonomi kris SOM MÅSTE TAS TAG I FÖRST. sen kan ni komma med era uttalanden om att SD är rasistiska hit o dit. då bryr jag mig inte längre.

"hellre död än Röd"

Kategori: Allmänt

jamen gå och dö då. äckliga jävla högerextremister.
låt oss leva i en miljö som inte för sverige till underjorden, och i ett samhälle där alla är precis lika mycket värda. rösta rödgrönt.

du säger "har du tändstickor?" - ja, tillräckligt om du vill bränna ner stockholm

Kategori: Allmänt


Notting Hill. den må vara uttjatad, men det är fortfarande en underbar film. se den!
ikväll kl 21.00 på 3an. i huvudrollerna: Hugh Grant och Julia Roberts - den vackraste kändisen jag vet.

it ain't nothing like I'm, like I'm lovin you now

Kategori: Allmänt


tittade klart på den sista filmen i Sagan om ringen-triologin för en stund sen. brabra filmer, så jävla sega bara dock. man får ju typ se dom i omgångar, vem orkar kolla på en hel i ett liksom?
ska strax käka med mikael. ute någonstans. sen ska vi hem och bada! mysigt. kanske träffar emma en stund också, om hon kan. annars blir det bara en simpel mysdag med min sötnos.
btw, kapten röd var grym igår, men vi stannade inte enda tills det var slut. men han var riktigt duktig på scen. 4 av 5!

ikväääll

Kategori: Allmänt


åt precis en asgod middag med mikael. kyckligfilé med potatis och bearnaisesås (stavning?). LITE MER MMMMHHH I LIVET. nu ska vi fixa iordning för vi ska strax dra oss in till liseberg och möta upp melina o daniel. vi ska på Kapten Röd. haha, alla mina vänner är typ där. ska bli spännande. verkar ju som att ödet vill ha dit folk med tanke på att det regnat och typ blåst storm hela dagen och nu är det plötsligt strålande sol. göööött. langar ett inlägg ikväll om hur han var :)

<3

Kategori: Allmänt


har naturkunskap. jag och melina är snygga, ohyeah. 13.17 kommer mikael (:

NAM NAM

Kategori: Allmänt


mumma på min nya BH. enkel i färgen, men ändå många detaljer
(som kanske inte syns så bra på denna bilden, men ändå hihi).

let's take a breath, jump over the side

Kategori: Allmänt

idag hade jag möte med mig psykolog. det gick bra. efter det hade jag typ 2 timmar på mig innan jag började skolan kl 13.15, så jag fördrev tiden genom att kolla runt lite på frölunda torg. testade en skitfin BH på H&M och när jag stod i provrummet upptäckte jag att det ena bandet hade gått sönder litegrann. jag frågade en som jobbade där vad jag skulle göra, för detta var den sista BHn dom hade av den sorten. hon sa att dom skulle behöva slänga den, för den var ändå på rea och som sagt trasig. så jag sa "men jag vill ju ha den?" så svarade hon
"vi kan inte sälja den till dig trasig. du får den" kachiiiiing! jag blev sketglad. hittade ingen bild på nätet, men tar ett kort på den hemma och slänger upp. nu fattas bara tillhörande trosor :)
kom till skolan och efter en halvtimma på naturkunskapen var det skolval.
sen hade vi redovisningar. jag, erika och melina fick göra sist.
(carro som också var med i våran grupp är i stockholm, haha)
nu kollar vi på en film som (som vanligt) strular. men han fixade det denna gången, woop woop!
efter skolan ska jag till syrrans jobb som är fritids på flatåsskolan, precis där jag bor. ska hämta mitt smink som hon fick med sig till sin lägenhet. tjuv? haha. sitter la där o snackar och chillar lite. kanske pärla med barnen? :D
sen ska jag träffa emma. längesen. gud va skönt.

mamma

Kategori: Allmänt

middan hos pappa var god. tacoköttfärs med wookgrönsaker typ, nom nom. fick 31 av 32 på naturkunskapsfrågorna, precis som melina. grymma är vi.
men detta kunde ändå inte få mig på bra humör.
saker o ting här hemma är nämligen inte riktigt som de ska just nu och jag har ångest varje dag. mina närmsta vänner vet vad det handlar om. imorgon får jag reda på hur det blir. nervös som inget annat. kan börja gråta vilken sekund som helst, vilket gör att jag går runt hela dagarna och håller inne det,
för jag vill inte gråta. känner mig ensam nu. vill träffa någon men vädret är ju ett helvete och ingen orkar gå ut. men om en halvtimma börjar idol, det är väl min räddning ikväll. tidsfördriv.

sleeeeeten

Kategori: Allmänt


trött som fan, men försöker tagga ensemblen. går inte så bra.. efter det har jag bamba och sen sex och samlevnad. bra dag idag. efter skolan ska jag hem till pappsen på middag, och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. mina öron fryser för jag har duschat, så utsläppt kallt blött hår hänger över dem nu.. blä. nu måste jag springa till bussen, puss

på naturkunskapslektionen

Kategori: Allmänt

haha jag sitter lugnt och sansat och snackar med min finska pettero på msn. så bjuder jag och carro in honom i våran konversation och det första carro drar upp är sex, såklart! vi började tjöta om allt möljigt som har med sex o göra och till sist bjöd vi in melina också. det blev många roliga kommentarer och jag garvade typ ihjäl mig. vi började prata om att vara vig och då skriver melina:
- fet som jag är så är jag ta mig fan vig ändå!
HAHAHHA.
så var pettero lite seg på att svara och då säger carro:
- han sitter säkert och runkar. JAG LOVAR han fiser samtidigt också!
sen demonstrerade hon hur det skulle se ut om han satt och runka och fes i ett.
HAHHAHAHAHA. det var längesen jag skrattade så mycket, men det behövdes.
nu sitter jag o lyssnar på kalle baah. väntar på svar från nenne om jag kan hänga med henne ut eller inte. annars blir det la tvn med mamsen. sen idol kl 8! hehe (:

don't you realize, don't you realize? she got something in her eyes

Kategori: Allmänt

sitter på engelskalektion just nu. vi fick tillbaka någon grammatikgrej vi gjorde förra veckan, jag var fan top 2 av bästa resultat i klassen, woop woop.
vilket jävla pissväder idag va, och jag valde helt fel kläder. känner mig kall och äcklig nu. har engelska i nästan 3 timmar och sen naturkunskap i nästan 3 timmar. skitkul, not. inga planer för dagen. ska kolla på idol ikväll bara! jag gillar det programmet. kul att se drömmar slå in. speciellt eftersom jag själv älskar att sjunga. morsan har tjötat i 4 år om att jag ska söka in. nästa år kanske?
ååh. jag är så jävla törstig.

nytt i garderoben

Kategori: Allmänt


:)

ett under att du ser mig som någon som kan ge dig nånting som får dig att vilja vara min

Kategori: Allmänt

haft en grymt jobbig dag involverandes chock, gråt och panikångest. känner mig fortfarande ostabil, men jag är lugn nu iallafall tack vare lite prat med mamma, emma och mikael. jag är så lycklig att jag har dom. mamma är typ mitt allt. emma är min bästa vän. och mikael betyder ungefär världen för mig. han vet precis hur han ska göra för att lugna ner mig. att han orkar stå ut med mig lär jag aldrig förstå, men det är en onödig fråga att grubbla över när man istället bara kan njuta över att han är min.
(seriös bild btw. jag har tuggummi i munnen som jag typ dregglar ut)

mjaaaaaa

Kategori: Allmänt


detta måste ju vara det tråkigaste ämnet som finns. litteraturhistoria. tidsepoker. i 3 jävla år har vi tjötat om detta på svenskan. 3 ÅR?! jag har fortfarande inte lärt mig ett piss. jaja. jag vill vinna oändligt med pengar. men jag vill bara vara rik i typ en månad. vill inte leva så. vill bara handla så jävla mycket kläder o grejjer, sen bara leva gött. ÅSÅ VILL JAG HA EN KATT!

coolt, Sofia och Mikael får 95% <3 HAHA

boy you give a good feelin'

Kategori: Allmänt


att vakna på morgonen av att pojkvännen ringer, och man får höra hans röst, det måste nog vara något av det bästa som finns. bra start på dagen. nu sitter jag o käkar frukost. ska strax dra till skolan och möta andrea. efter skolan har jag inga planer alls. blä, jag hatar att inte veta vad jag ska göra. förhoppningsvis träffa någon. annars blir det la en mysdag med mamma. jag är fortfarande svintrött, men lär ju piggna till senare.. not. puuuss

jag älskar att sova, men hatar att drömma

Kategori: Allmänt


idag var jag på min första privatlektion i den sångkursen jag blev intagen till. lokalen hade en väldigt mysig stämning och en trivsam scen. efter att jag sjungt upp bad läraren mig att ta i från tårna och sjunga som om det stod 1000 pers framför mig, haha. det var underbart. jag älskar det. en av killarna som jobbade där diggade mig så mycket att jag blev erbjuden att delta i en spelning redan i helgen (skryter) om jag kunde hitta någon som kompade mig på piano eller gitarr. om du känner dig träffad så langa en kommentar, jag skulle blir skitglad om jag fick göra det ihop med någon.
det är gratis.
efter kursen åkte jag hem och myste lite extra med mikael som tog tåget vid 8. hur många gånger jag än lämnat av honom på centralen gör det lika ont varje jävla gång. det första jag ska göra när jag flyttar hemifrån är att tvinga honom flytta ihop med mig. efter alla dagar vi varit utan varandra förtjänar vi fan att bo ihop. vi är värda det tycker jag.
tog bussen hem från centralen och mötte nenne. vi tog en liten promenix runt järnbrott. blev faktiskt en ganska lång sträcka när man tänker efter, men det märks ju knappt när man går. vi har alltid så mycket att prata om också, vi ses ju inte så jätteofta. kvalitetsnack.
tog freja på en sväng innan vi båda drog hem också.
jag har aldrig saknat en vän som jag saknar emma just nu. trots att vi ses nästan varje dag i skolan så känns det ändå som om något fattas. tryggheten att kunna ses en liten stund på kvällen om man är ledsen eller bara vill ha lite sällskap. prata med någon. förhoppningsvis blir det ändringar på det inom kort för annars kommer jag spricka.
det känns bara tomt just nu.
strax läggdags, skola imorgon. bläää på det. jaja, puss

bajs

Kategori: Allmänt


bianco 800:-
dessa skor ska utan tvekan införskaffas. fett snygga och med tjockt foder innuti, så slipper man frysa i vinter. jag har ju typ gått i converse varje vinter i 5 år nu, hej köldskador. men nu är det slut på det.
hoppade just ur duschen, fräsch å go. om en timma börjar filmen. nu ska jag mysa och käka gött. puss

grease lightning

Kategori: Allmänt

grease måste ju vara den bästa filmen som skapats! och jag har inte sett den på hur länge som helst. måsta göras snart.
nu ska jag o mikael göra oss iordning och sen ska vi med pappa till frölunda torg. han skulle handla nya skor så då ska jag passa på o kolla i lite affärer. behöver köpa jeansleggings. ljusa sådanna. man ska bara ha pengar först :)
massa annat jag behöver köpa också, typ tröjor och skor. men leggingsarna står högst på listan.
jag fyller snart 18. eller ah, om typ 2 månader.
men ändå! fylla år = pengaaar. ska bli så jävla gött.
ikväll kommer The Bucket List på 5an. väldigt bra film om 2 cancersjuka män som träffas på sjukhuset. de båda är dödsdömda och därför skriver dom en lista på allt de vill hinna med att göra innan bortgången. väldigt gripande film, men innhåller också endel roliga scener och detta gör filmen till en dramakomedi. helt fantastisk tycker jag. se den!
(i rollerna: Morgan Freeman och Jack Nicholson)

anything you want, you got it

Kategori: Allmänt

CHACHA BLOGGEN!!!!
mötte mikael och sedan andrea på stationen efter skolan. vi drog en sväng till 4-gott (mikaels paradis) och köpte massa gött till i helgen. feta är vi. sen åkte jag o mikael hem och nu har vi bara chillat sen dess. blev befrågad om jag ville göra ett modelljobb, men jag sket på det. har inte tillräckligt bra självförtroende för sådant. kanske någon annan gång, vem vet?
glömde skriva igår att sverker var i skolan någon timme, och han struntade i oss! struntade i SPMP3, hans största fanclub. men han skrev på facebook att han var oerhört stressad och kom bara för att lämna sin dator. han hade dessutom ingen aning om var vi var. men han lovade att komma snart igen o hälsa på oss!
fick en blomma och ett kort av mamsen här om dan där hon skrev grattis till att mitt plugg hade lönat sig, fick ju 44 av 48 på NOn. jag blev jätteglad, mamma är alltid så snäll och gullig och belönar mig när jag gjort något väldigt bra. fast inte alltid, för då blir det inte lika kul längre. det ska liksom vara en överraskning. och jag blev jätteglad. min mamma är bäst.
skickade in dom nya NOfrågorna idag. hoppas på alla rätt. men vi får la seeee.

puss

xavier rudd

Kategori: Allmänt


han är gryym. fan, hans musik passar vilket humör man än är på.

kapitalistlakejer, tro inte vad dom säger

Kategori: Allmänt

alltså. man hör ju överallt om detta jäkla valet nu då va.. och jag är för ung för att kunna rösta. men jag försöker ändå sätta mig in litegrann i det. jag har alltid varit vänsterriktad och om jag fick rösta skulle jag lätt rösta på sossarna eller vänsterpartiet. visst, mona sahlin kanske inte är den smartaste kvinnan ever, men eftersom jag hatar moderater och allt som har med dem att göra håller jag ändå mer på sossarna än reinfeldt och hans äckliga kompanjoner. och det mest störande som finns är ju ungdomar som växt upp med moderatföräldrar åså säger dom "jag är moderat i själen, jag är uppväxt med det"
MEN HALLÅ ELLER? har du inga egna åsikter? man röstar ju individuellt för att ens åsikt är individuell, stupid. usch. jaja.
har just nu naturkunskap där läraren har genomgång om energi. sjukt tråkigt. men men..
idag kommer mikael. nom nom. vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen. vet bara att vi ska MYSA och på söndag ska jag på första lektionen i den sångkursen jag blivit intagen till. spännande.
kan inte sluta tänka på kattungen som jag vill ha.. GE MIG.

kronärtskocka

Kategori: Allmänt


det är så jävla gött va! lovar, om ni aldrig har smakat kronärtskocka, så gör det. åt precis en hel själv :) nom nom.
har svinont i min svanskota, har förmodligen suttit konstigt. ska värma en såndär rispåse och lägga under ryggen och rumpan när jag lägger mig sen. mmmmhhh, gött.
sitter o tjötar med mina kära vän pettero nu. han är en trevlig liten prick. ska bli väldigt kul när han kommer hit och blir inneboende hos mig! längtar.
fast just nu längtar jag mest efter mikael. sådär när man väntat länge efter att få ses, åså sitter man här kvällen innan han kommer.. då längtar man som mest. bara för att man vet att det är så nära. och bara för det ska jag lägga mig nu, så att det går fortare till imorgon. precis som man gjorde när man var liten, dagen innan julafton och så.
.. iförsig gör jag fortfarande.
nä nu ska jag sussa kudden. gonatt.

ser hur cyniska vi blev, hur patetiska vi var

Kategori: Allmänt


sitter här och chillar efter en go middag mamma. tjötade lite om kattungen, och hon börjar faktiskt ge med sig! men hon är osäker på hur relationen mellan katten och freja, min hund, kommer bli. typ "tänk om den äter upp freja". men hallå eller? den kan typ inte ens gå än, ofta den äter upp en hund. "omen tvärt om då? freja kanske tror det är en leksak". aah, då är ju en sak säker iaf, då är inte min hund frisk. iallafall. jag hoppas som fan att hon säger Ja. (haha, låter som jag ska fria till någon) aja.
nu ska jag plugga klart NOn och sen vettefan. vill träffa emma, men hon kan som vanligt inte ses. börjar bli en vana nu. en tråkig vana. jag hatar allt som gör att hon är så upptagen, och jag menar det. känns som om hon typ är min flickvän som jag är desperat efter att träffa. helt jävla wierd. men så är det. jag tröttnar nog en dag på att jämt vänta. vissa människor är ju sådanna, man kan bara ses när det passar dem. vet inte hur många gånger jag varit med om det. med olika personer då.
"men jag måste göra detta, detta och detta! jag kan inte skita i det! FÖRLÅÅÅT"
knip din käft och offra dig lite. vill du inte så kan jag lova dig att jag aldrig tänker offra mig för dig heller :)

jaja,

jag lyssnar på kent. för alla som inte upptäckt det än så är dom bäst i världen. men det är lugnt, eran tid kommer också då ni upptäcker detta. tacka mig för att jag påminde er.

studentmössa

Kategori: Allmänt

fia har skaffat sig en blogg, woop woop. kul. idag har vi provat och beställt studentmössor! börjar närma sig slutet nu.. fast nae. fan 9 månader kvar ju. som en graviditet, förhoppningsvis lite mindre jobbig dock. just nu sitter jag på naturkunskapslektion. det är tråkigt, och jag kan redan allt vi går igenom. filmen vi ska se laggar hela tiden och jag tycker synd om våran lärare. han suckar djupt varje gång den fastnar.
vi kanske ska skaffa en kattunge, jag o mamma. får en av mikael. hans familj har ju typ 100 katter. ska bli fett nice.
kan ju lova alla som läser att ingen kommer orka följa min blogg, för jag kommer uppdatera typ 10 gånger om dan. PUSS


Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt