chalele

humörsvängningar

Kategori: Allmänt


idag åkte emma, mikael och jag tillbaka upp till göteborg. och imorgon åker han hem igen. när vi hade kommit fram med tåget stannade vi i stan en stund för studiebidraget hade ju kommit, så jag var tvungen att köpa något. fick bli ett par vita strumpbyxor. (skriver jag tights eller leggings tror folk jag menar sånna utan fötter). en såndär grej jag behöver, men aldrig tänker på att köpa när jag får pengar. så nu gjorde jag det!

kollade igenom min bdb lite, typ gamla bilder. insåg hur förändrad jag är, känner mig. utséendet är väl detsamma. lite fetare och annan hårfärg typ, so what? men jag som person. det har hänt så jävla mycket på så kort tid. känner ibland inte igen mig själv. men det är skönt. alla förändras förr eller senare. nu vet jag att jag har gjort mitt. det jobbiga är tanken på att jag aldrig kommer bli som förr. att det var Då, och jag lever Nu, och min framtid blir Senare. läskigt hur livet far förbi. snart tar jag studenten och vadfan händer då liksom?
gaaah. fundersam och filosofisk sådär en måndagskväll kl halv 12.

I could really use a wish right now

Kategori: Allmänt


idaaag drog vi till båstad för att handla grejer till min paj som jag ska baka sen. blir blåbär, hallon och mango. för omväxlingens skull. hämtade lateeen också. nu lyssnar vi på musik och ska spela monopol, igen. igår blev mikael pank för han blev skyldig mig 17 miljoner 2 gånger :D ägd. men emma vann ändå. MEN INTE IDAG.
fint väder och fian är på bra humör. PÖSS

can we pretend that airplanes in the night skies are like shooting stars?

to me it makes alot of sense

Kategori: Allmänt

idag kommer emmaaaaaaaaaaaa!
och vi ska fetta till oss som fan denna helgen. chips, dip, godis, popcorn och läsk. haha, och sen ska vi ha en fettodag hos melina på onsdag också x) jag kommer bli så jävla tjock. men jag och emma har iallafall lovat varandra att vi ska börja hårdträna nästa vecka, för då börjar hon dricka sin jävla nutriletshake inför operationen. hon måste göra det, och jag måste träna om jag någonsin ska bli mindre fet.

just nu sitter och och lyssnar på bob marley. försvinner in i musikvärlden där bara jag kan förstå musiken som ingen annan. det känns som nirvana eller nåt. älskar det. lever för musiken.

buffalo soldier, dreadlock rasta
there was a buffalo soldier in the heart of america
stolen from africa, braught to america
fighting on arrival, fighting for survival

upside/down

Kategori: Allmänt

ibland funderar jag på hur mycket människor i min omgivning verkligen påverkar mig. några av mina vänner kan fortfarande överraska mig med nya egenskaper och personligheter, fast jag trodde att jag visste allt om dem. jag har en speciell kompis som verkligen inte går att läsa som en öppen bok. senast igår sa han några saker till mig som jag faktiskt aldrig trodde skulle flyga ur hans mun. jag blev totalchockad och det var dessutom endel saker jag tog väldigt illa vid av.
detta gör mig lite rädd. jag menar, man kan ju aldrig lära känna en person 100%. vissa bor ihop i 50 år och kan fortfarande bli förvånade av betéende och annat hos varandra. man tror att man känner någon så väl, men tydligen gör man inte det. iallfall inte jag. går det att lita på människor då?

somliga går med trasiga skor

Kategori: Allmänt


tja. jag sitter på samhällslektion och har tråkigt. vill lyssna på musik, men har inga hörlurar :( !
idag på studiehandledningen kom älskade sverker och hälsade på. det var jättekul och härligt att träffa honom. när han åkt drog jag med malin till bamba. åt för ovanlighetens skull massa sallad. gottit.
i eftermiddag åker jag ner till mikael. och imorgon kommer emma ner också. så stannar vi där till måndagkväll eftersom vi båda är lediga. ska bli en kul helg för hoppningsvis! längtar.
JAG VILL LYSSNA PÅ MUSIIIIIK :((((

mera kan ingen göra, mindre kan ingen göra

Kategori: Allmänt

efter skolan igår åkte jag hem typ direkt och käkade. sen kom mikael till mig och vi mötte emma typ direkt. han kom upp över en natt bara. han är sån. har inget bättre för sig typ. men jag mådde inte så bra igår heller, så han gjorde ju det för min skull också.
så underbar är han.
vi satt bara ute och tjötade med emma. som vi brukar göra. alltid lika mysigt. men sen blev det kallt som fan, så vi drog hem och gick och la oss ganska tidigt.
imorse åkte han hem och jag till skolan. hade ensemble och det var helt okej, men vi håller oss inte riktigt till upplägget med den nya vikarien, och det är störande. sen var det bamba och jag var vrålhungrig, åså fick jag svinäcklig mat, så jag fick gå hungrig resten av dan. hade sex och samlevnad 2 gånger i rad bara för att fördriva tiden. skulle vänta på att carro slutade. och när hon gjort det drog vi in till stan och fikade. hon bjöd, tihi. tack för det! satt och pratade ett bra tag och sen skulle hon köpa hårfärg. efter det mötte vi moa och oscar och då åkte jag hem. var så hungrig så jag trodde jag skulle svimma, men nu är jag hemma och har äntligen ätit middag. fyfan va gött säger jag bara.
mat är verkligen min livsnjutning :D
idag har jag varit på ganska bra humör. inte känt mig nere eller så direkt. har däremot haft ont i hjärtat i omgångar under hela dagen, vilket är väldigt jobbigt. och nu gör det ont igen, så jag ska lägga mig ner och ta det lite lugnt. titta på The Bachelor, haha. PÖSS

äckel

Kategori: Allmänt



haaaaaaaarmoni, det är vad vi skall leva i

allomfattande

Kategori: Allmänt

igår var en dålig dag. mikael åkte hem på morgonen, vilket som vanligt var tråkigt och ledsamt. men med dagens gång kändes det bättre, tills jag kom hem och får reda på att mammas besök hos veterinären med våran hund inte gick så bra.. hon har en dödlig sjukdom och måste börja behandlas direkt. sen hade hon tandsten som behöver behandlas direkt det med. allt som allt kommer det kosta ungefär 5000 och sen 1000 kr i månaden att behandla den svåra sjukdomen hon hade. detta är pengar som vi verkligen absolut inte har och där har mamma ångest och då mår jag dåligt.
så jag tvingade emma att träffa mig. hon kom till mig vid 8 och sen följde jag henne hem vid 10 typ. skönt att umgås, kändes lite bättre efteråt.

idag försov jag mig och bestämde att strunta i min litterär gestaltningslektion för jag skulle knappt hinna vara med på den ändå. så jag åkte direkt till mitt möte på ungdomsmottagningen istället. efter mötet skyndade jag till skolan och hann precis käka i bamba innan min lektion började. hann dock inte äta speciellt mycket, och är därför fortfarande hungrig.
nu sitter jag på lektionen och stör mig på min lärare som kommer fram och stänger ner min skärm för att jag sitter och "chattar" (vilket jag inte gjorde) men skiter blanka fan i att resten av klassen sitter vid facebook. jävla kärring.

men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå

Kategori: Allmänt


ser drogad ut på bilden, men what evaaaaahh.
idag tog jag och mikael en promenad upp till ica och köpte årets första glass. var ju fett fint väder idag. fast promenaden blev inte speciellt lång. när vi kom hem började vi rena ur min garderob. jävlar vad mycket kläder jag har som jag inte använder. mer än jag trodde faktiskt. men nu ligger dem i en svart sopsäck!
nu har jag asont i ryggen för jag hållt på så länge, så jag satte mig precis vid datorn. men här fick man inte sitta länge innan mikael börjar tjöta om att jag ska hjälpa honom laga mat. så jag får väl göra det då. lite trött nu, och inte alls pepp inför skola imorgon. men men. det är bara några månader kvar, sen är det fan över.

do you think you can show me how I've come this far?

Kategori: Allmänt

idag åkte jag och mikael in till vasa och tog en fika med carro och oscar. satt där och tjötade och pratade skit om folk (som vanligt), haha. vi kunde dock inte stanna så länge, för vi skulle storhandla typ. så vi drog efter ungefär en timma. efter att vi handlat och min käre bror kört oss hem började vi laga mat, och nu kom emma också. snart blir det käk. tacos. så jävla gott. jag är emo idag. pöss

men du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är

Kategori: Allmänt

idag råkade jag snooza lite förlänge, hehe. bangar nog svenskan, för jag blir ändå jättesen. kommer till bamba istället. sen är det samhäll, och sen slutar jag! då vet jag inte riktigt vad som händer. tänkte träna, men gör det på lördag istället. för tillfället sitter jag och lyssnar på underbara melissa horn. min kattbebis slickar rent skålen som jag åt fil med flingor i haha. så jävla söt. senare idag kommer mikael. nu har jag druckit upp mitt te och ska göra mig iordning lite.

du håller ingens hand
du tror att alla skulle titta då
men jag håller din ibland
för det är kallt nu och jag fryser så
och kom hem när du vill
jag är vaken hela natten
kom hem när du vill
jag är vaken hela natten
säg ingenting till mig, jag ser allting ändå
ja, säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går.



dagens Tack går till:
- än så länge musiken, min säng och téet jag just drack.

dagens Kämpa På går till
:
- melina vars pojkvän ligger inne mot sin vilja och de båda mår jättedåligt. jag tycker det är förjävligt rent ut sagt, att ge människor förhoppningar att få komma hem, och sen ändå hålla kvar dem. men han kommer hem tillslut. ni fixar det! be strong!
- popsi som är så sjukt skoltrött, men fortsätter ändå, fastän hans vänner jävlas med honom om betygen osv hela tiden och har sänkt hans självförtroende totalt. du är fan grym som orkar hålla kvar ändå, du är bäst!

no song that I could sing, but I can try for your heart

Kategori: Allmänt

möten, hela tiden dessa möten. men jag gillar det. då har jag iallafall något att göra och någonstanns att bli hörd. idag har jag varit på 2 stycken. det första var mitt allra sista möte på bup med min älsklingKarl. bästa psykologen i hela världen, jag lovar. blev jätteledsen när han skulle önska mig lycka till och skaka hand, en såndär handskakning som betyder hejdå, vi ses inte mer. jag tycker verkligen jättemycker om honom. han har ju varit min typ överlevnadsdrift i över 1 år nu, och det kommer bli fett tomt och tråkigt att inte kunna träffa honom mer. han kommer blir saknad.
det andra mötet dock, gick mycket bättre. det var mitt tredje möte med den soctjejen. tycker hon är bra, för hon känns avslappnad. fick reda på att jag kommer få en ungdomscoach/fältassistent som dessutom min syster hade för jättemånga år sedan. men hon säger att han var grym, så jag ser fram emot det.
blev en emotionellt blandad dag idag. och nu har jag mycket att fundera över. men först ska jag se masterchef USA. pöss

you're fighting against the dead end

Kategori: Allmänt

idag har hittills varit en ganska händelselös dag. jag och mikael gick upp vid 10 och bestämde oss för att baka scones till frukost. blev ganska lyckat. men jävlar vad mättande det är. så vi gick och la oss igen för att "vila frukosten" haha. där låg vi och myste, pratade och somnade litegrann till och från. gick upp igen vid 3 haha. då ville mikael baka chokladbollar så så fick det bli. går inte att säga nej mot honom. nu har vi bara suttit framför tvn och klockan börjar närma sig halv 6. ren jävla slappdag med andra ord. men det behövs ibland.
imorgon åker jag hem till göteborg igen, vilket jag inte är speciellt pepp på. skola, stress och problem. trodde aldrig jag skulle säga det, men hur mycket jag än älskar göteborg så vill jag ibland bara stanna här i västra karup. trots att det är mitt ute på landet haha. stoppa tiden och bara vara här ute i tystnaden och problemfriheten. med människor som jag tycker om, och som tycker om mig. men man kan inte alltid få som man vill. tomorrow is back to basics.

vi skulle klara vad som helst

Kategori: Allmänt

ja, vissa stunder kan det kännas ensamt
och du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då..?

lät du henne komma närmre?
var hon vackrare än mig?

ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut..?

on a platform I'm gonna stand and say that I'm nothing on my own

Kategori: Allmänt



har precis spelat yatzy med mikael samtidigt som jag suttit med massage-stolen. gjorde först på lägsta nivån. då gör den inte så hårt. sen tog jag medium, och sen hard. fyfan, nu känner jag mig helt mörbultad. men det är asgött. lyssnar på coldplay och då blir man väl lite sisådär sentimental, men det hör fan till min vardag.
ps. jag förlorade på yatzy't.


where?

Kategori: Allmänt

täntke på detdär med förra inlägget. det hette ju "Min bästa vän". kom på att jag Egentligen inte har en ultimat bästa vän. en sådan vän som har allt. dom bästisarna jag har är super på olika delar, men något jag faktiskt längtar efter är att ha dendär vännen som är Allt. någon man delar alla intressen och åsikter med. någon som tänker likadant som mig, som i alla lägen kan förstå hur jag känner. självklart är det inte en kopia av mig själv jag söker. det skulle bli tråkigt. man får ju ha olika egenskaper och sådär, men man ska ha mycket gemensamt. och när någonting händer så vet man direkt att man måste ringa eller träffa just den personen.
liksom nu om något skulle hända skulle jag vända mig till olika personer beroende på vad det handlade om osv. och ibland händer saker som jag känner att jag inte kan prata om med folk som står för nära, för dem som känner mig för väl dömer mig också lättare. då brukar jag vända mig till internetkompisar, eller gamla vänner som jag knappt har kontakt med längre. men det blir så fel ibland. jag har typ bara 1 kompis som jag är 100% säker på Aldrig skulle döma mig.
har ju en pojkvän som jag iförsig kan berätta allt för, som jag vänder mig till jämt och som jag till och med kan sitta och prata med om saker som han finner jätteointressanta. bara för att prata med någon liksom. men en pojkvän är inte samma sak som en bästa vän. långt ifrån. även om han är min vän också. inte på samma sätt bara. och dessutom vet man aldrig hur det kan gå med förhållanden. självklart hoppas jag på en lång framtid med mikael, men om vi av någon anledning skulle göra slut så skulle dendär bästa vännen vara väldigt viktig för mig tror jag. och det skulle den nog nu med, fastän jag har ett förhållande.

Uppgift 8 - Ett ögonblick.

Kategori: Allmänt

jag var påväg hem från en kille i bergsjön som jag råkat hamna hos en kväll efter en fest. (nej, vi hade inte sex). jag åkte hem ganska tidigt på morgonen. satt på spårvagnen. jag satt längst bak. fönsterna på sidorna var öppnade, trots att det var mitten av november. det luktade vinter, snö. solen lös i mitt ansikte, och..
jag kände ingenting.


detta är ett ögonblick jag minns väldigt väl, för jag hade aldrig upplevt det innan. att inte känna någonting. jag var helt tom. det var ganska läskigt, men jag var inte rädd. jag tyckte snarare det var skönt att slippa känna.
det har aldrig hänt igen sen dess.

Uppgift 7 - Min bästa vän.

Kategori: Allmänt

som många andra har jag inte bara En bästa vän.
jag har 4. och dem är mina bästa vänner på olika sätt.
skriver ganska sammanfattat om alla så att det inte blir för långtråkigt att läsa.

Alexandra - barndomsvännen.

detta är den personen jag garanterat har flest minnen med. det är allt från leka i sandlådan till tjuvröka bakom skolan. vi träffades på dagis då vi var ungefär 3 år, och blev direkt bästisar. sen dess har vi hållit ihop väldigt tight, men nu på senare år har vi glidit isär. även fast vi knappt umgås längre är hon en såndär person som jag vet skulle fara jorden runt om jag behövde henne. och det är ömsesidigt. jag blir alltid nostalgisk när jag tänker tillbaka på alla minnen vi har ihop. längtar tillbaka. men man får leva i nuet där vi vet var vi har varandra. från botten av mitt hjärta älskar jag henne och hoppas att vi föralltid på något sätt håller kontakten.

Tessan
- tvillingvännen.

detta är också på ett sätt en barndomsvän. vi började i samma klass som 6åringar och gick i samma klass till 9an. fast vi började inte umgås förns typ 4an-5an. hon var den jag direkt kände att jag var lik på något sätt. under hela våran skoltid tillsammans hade vi samma humor och hade i princip alltid roligt ihop. vi var det paret som folk stirrade på och undrade "vafan håller dom på med?!". vi flummade runt på ett sätt som ingen riktigt kunde förstå sig på. jag älskade det. sen vi började gymnasiet har vi tyvärr sakta men säkert glidit isär. och sen hon flyttade från området för ungefär ett halvår sen (om jag minns rätt?) har vi bara setts några gånger. tråkigt. jag saknar henne ofta. hon står väldigt nära mitt hjärta.

Andrea - sentimentalvännen.

det var våra problem som förde oss ihop. det är därför jag döper henne till sentimentalvännen. vi träffades via en gruppverksamhet med ungdomar som lever eller har levt ihop med en psykiskt sjuk förälder. jag visste nästan direkt när jag såg henne att hon var någon jag skulle börja umgås med. och så blev det. efter bara några månader var vi hur tighta som helst. dock var hon oerhört blyg och det var nästan alltid jag som fick sköta snacket. vi brukade sätta oss på Java och bara tjöta i timmar. eller, jag tjötade. mycket om känslor och problem. jag kände en gemenskap med henne. hon förstod mig på ett sätt som ingen hade gjort innan. det var skönt. och med tiden blev hon mer och mer social och öppen. nu är hon totalförändrad. jätteutåtriktad och säger precis var hon tycker och tänker. det är jag väldigt glad för. denna tjejen önskar jag all lycka hon bara kan få. det är hon värd.

Emma - bråkvännen.

så får hon heta för det är 100% sanning. vi bråkar, eller tjafsar, jättemycket. det är oftast jag som blir arg på henne. jag ser henne i ett stadie i livet där jag var för ungefär 2 år sedan, och det är där grunden till alla bråk ligger. jag vill att hon ska ta sig upp från en skiten hon sitter fast i, men det verkar inte som att hon vill. hon kämpar inte för det iallafall. och det gör mig besviken. för jag bryr mig så oerhört mycket om henne. men jag tror aldrig hon kommer förstå sig på hur jag tänker. för vi tänker helt olika. trots detta har vi i stort sätt alltid kul när vi är tillsammans. hon är en av väldigt få som kan dämpa min ångest bara genom att sitta och prata med mig. därför blev jag en period nästan beroende av henne, vilket inte var bra. men det har löst sig ganska bra nu. jag önskar vi kunde umgås mer. det skulle fylla upp ett tomt hål. så mycket betyder hon.


alla dessa 4 är underbara människor som jag är oerhört tacksam över att jag fått dela mitt liv med. när jag är gammal och tittat tillbaka på mitt liv kommer jag nog starkast av allt minnas er. ni har hjälpt till och gjort mig till den jag är idag. och det är jag stolt över. är stolt över er.
all min kärlek till alexandra, tessan, andrea och emma. ni betyder hela jävla världen.
<3

back to basic..

Kategori: Allmänt

sitter i skolan och har precis skrivit klart manuset till våran film. vi har verkligen börjat stenhårt direkt i skolan.. så jävla B. har ont i huvudet och mår illa, vill bara hem. åså ska man vänja sig vid denna skiten igen..
ÅÅH, JAG VILL INTE.

let's start the fight inside

Kategori: Allmänt

jag är nykär igen

YEAH.

Kategori: Allmänt


WESC jacka.
ordinarie pris: 1300
lager 157's pris: 600
reapriset på det: 100 :-


ICHI klänning.
ordinarie pris: 400
lager 157's pris: 150 :-


typ vanliga sommar-tygskor från Scorett's outlet.
ordinarie pris: 400
reapris: 99 :-

stay with me

Kategori: Allmänt

ah, det blev inget inlägg igår iallafall.
men det kommer nu istället. jag och mikael hade väldigt trevligt med calle igår. fastän jag mådde som jag förtjänade (nej, jag var inte bakis. men tycker jag förtjänar denna förkyldningen). efter några timmar drog vi bort till 7eleven dit melina och hennes pojkvän kom för att hämta hennes mobil. sen körde dom mig och mikael till centralen där vi sedan satt och väntade på att andrea skulle komma med hennes reservmobil. haha, tillslut kom vi på bussen hem och då var det rätt sent och jag var helt totalt slut. men jättetack till calle för sällskapet på vasa, tack till melina för mobilen jag fått låna ganska mycket längre än vad det var tänkt, och tack till andrea för hennes reservmobil.

IDAG. har jag och mikael åkt med andrea, hanna, joanna och kenth till Lager 157. vi gick upp halv 8 imorse för att bli hämtade på nisse terminalen kl halv 10. sen bar det av. utan GPS och med en kartbok som inte riktigt stämde med verkligheten var vi väl framme efter ungefär 1,5 h.
sen spenderades 5 timmar åt shopping (käkade sibylla med). vi var inte bara inne på själva Lager 157, utan där finns också andra outletaffärer runt om, såsom sport- sko- och klädaffärer. fick köpt en klänning, en jacka, en fake palestinasjal och ett par skor. (bilder kommer upp i nästa inlägg.) sen köpte jag 2 yunikor till mamma. mikael köpte också en jacka och ett par skor. och kalsonger. och 2 böcker. tror jag.
hade roligt idag och längtar redan tills jag åker dit igen haha. tack alla involverade! PÖSS

undergött

Kategori: Allmänt

idaaaaag..
ska jag träffa min dundergoa kära fina saknade vän calle-balle! det kommer bli hur kul som helst. har inte träffat honom på snart ett år, och det är knäppt, för han var typ min bästa vän innan det. 2008 och början av 09 umgicks vi hur mycket som helst. firade dessutom nyår ihop. you gotta love that boy asså..
jag och mikael ska träffa honom på vasa där vi ska ta en fika ihop. någon gång under tiden vi sitter där kommer förmodligen melina komma förbi och hämta sin mobil som jag lånat, och andrea kommer förhoppningsvis komma och lämna en annan jag kan låna tills min är färdig på lagningen.. vilket det kommer vara inom en vecka, HOPPAS JAG.
lägger nog upp ett nytt inlägg lite senare eller imorgon om min dag med calle. pöss!

uppgift 6 - Min dag

Kategori: Allmänt

tar gårdagen, idag har det inte hänt någonting typ.

jag och mikael hade svårt att somna kvällen innan, så vi gick upp vid halv 2. käkade lite frukost och sen vid 3 åkte vi in till båstad och hämtade carro och oscar! vi åkte hem och hamnade direkt i soffan framför tvn. spelade ett parti yatzy och jag vann med 200 poäng mer än oscar som kom tvåa. kändes jävligt bra haha. sen vi bestämde oss för att titta på filmen The Kingdom, men innan det gick vi till affären för att ladda upp lite med chips, dip, godis och dricka. feta är vi :D
filmen och godiset fick dock vänta lite till, för först var det middag. mikaels pappa hade lagat fläskfilé med stekt ananas, potatisklyftor och sås. fett gott.
sen var det äntligen dags för filmen, och när den var slut spelade vi några olika sällskapsspel. vi skulle upp vid 6 nästa dag för att åka med mikaels pappa upp till göteborg.. och det var nog inte så bra haha, för vi satt fortfarande uppe vid halv 3. och när vi väl lagt oss kunde jag inte somna förns halv 5 typ. men tillslut fångade sömnen mig.
hade en väldigt trevlig och rolig dag. tack carro, oscar och mikael (:

mitt 2010

Kategori: Allmänt

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
gick lagligt på krogen


2. Höll du några av dina nyårslöften?
har inte sån skit.


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
elsa blev mamma!


4. Dog någon som stod dig nära?
nej.


5. Vilka länder besökte du?
skåne


6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
umgås mer med mina vänner.


7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
24e december


8. Vad var din största framgång 2010?
hanteringen av mina problem (panikångest)


9. Största misstaget?
hemligt.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
nog varit lite förkyld, men inte mer än det.


11. Bästa köpet?
alla jävla kläder haha.


12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder tror jag. godis och sånt också.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
familj, vänner, pojkvän och en mycket speciell person vid namn petri.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
me no speak americano. massa kentlåtar.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
nog både också, fast på olika sätt.


16. Vad önskar du att du gjort mer?
umgåtts med mina vänner. tränat (börjat tidigare än november)


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
stressat och deppat.


18. Hur tillbringade du julen?
med familj, farmor och farfar, och pojkvännen kom på kvällen som surprise.


19. Blev du kär i år?
var redan kär sen innan.


20. Favoritprogram på TV?
house, top model haha.


21. Bästa boken du läste i år?
inte läst någon bok.


22. Största musikaliska upptäckten?
haha typ jay smith?


24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
typ allt jag hade önskat mig.


25. Något du önskade dig men inte fick?
nej.


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
käkade middag med familj och pojkvän, gick på bio.


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
mer pengar :D


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
baggie som vanligt.


29. Vad fick dig att må bra?
samma som på fråga 13.


30. Vilken kändis var du mest sugen på?
tyra banks. alltid.


31. Vem saknade du?
hur många som helst. gamla kompisar som man tappat kontakten med liksom.


32. De bästa nya människorna du träffade?
måste nog vara petri.


33. Vad ser du mest fram emot med 2011?
studenten och sommaren.

can you tell me where he's gone?

Kategori: Allmänt

idag bär det av till skåne. mikael fick en impulsidé att vi skulle dra ner dit. och imorgon kommer carro och oscar ner också. ska bli kul! sen får vi alla 4 skjuts upp av mikaels pappa på tisdag. han ska till göteborg för att hämta angelica på flygplatsen. hon har varit i England över nyår. mysigt ju. jag saknar England. resan med min gamla klass dit är ett utav de bästa minnena jag har. vi hade så jävla kul. och det var så sjukt fint där. både York och Whitby.
vill tillbaka.
men det får bli Västra Karup istället :D typ nästan samma sak ju.. haha not. men det duger nog. är ju med mikael och hans familj <3

behöver din kyla nu

Kategori: Allmänt



jag blir din skugga
jag blir den du aldrig ser
låt mig bli din skugga
och du bli min