chalele

skör

Kategori: Allmänt

tja. igår var jag och firade min kära barndomsvän, min bästa vän forever, alexandra nenne grönögd bianca wedbergs student. jag, mikael och tessan möttes på järntorget för att ta båten över till lindholmen och kolla på utspringet. det var dock jävla mycket folk så vi kunde varken se någonting eller hitta hennes familj. men till slut (typ en halvtimma efter utspringet) hittade vi dem. tog lite kort, kramades, sa grattis och sen far hon upp på flaket och vi drog hem. jag och tessan kollade top model och the fashion show, och sen gjorde vi oss iordning för att gå till mottagningen. väl frammde blev det mat och dryck och massa tjöt med trevliga människor. alexandra var självklart full och hes. och jättefin. och lycklig. och när klockan börjat närma sig 8 gick jag och mikael hem. spenderade resten av kvällen åt att dega, mysa, äta kvällsmat, spela yatzy och sen sova.

idag ska vi hem till melina och daniel för att vara hos dom hela dagen och ikväll se champions league (stavning?)-finalen med dom. mikael är så jävla peppad så han kunde knappt somna inatt. söte. sen ska vi iallafall sova över där. jag kanske åker med min syster och hälsar på farfar som ligger på sjukhus innan vi drar bort till dom. stackars farfar, han är nog rädd och förvirrad och ledsen. gör ont i hela kroppen att se honom sådan. men förhoppningsvis blir han bättre.

igårkväll slog det mig hur totalt opepp jag är på allting. har ingen lust till något. och jag har massa kul framför mig liksom.. rolig kväll med melina och daniel, studenten, insökningsprov på ljugkile, träff med blivande chef för att få mitt schema över sommaren, och ledighet. ändå känns det bara fel. tappat livslusten kanske? åh.

your precious love

Kategori: Allmänt

finns det något mysigare än att sitta hemma en mörk och regning försommarmorgon och lyssna på marvin gaye?
bästa bästa bästa marvin! det är riktigt kärlek alltså. han är lätt den första legenden jag skulle ta tillbaka från döden om jag kunde! (fast nick drake, bobban marley, hendrix och j. cash ligger inte lång efter..)

rip

Kategori: Allmänt



rest in peace my dear beloved..
FAST JAG ÄLSKADE MIN FÖRRA DATOR MER!
DEN SOM JAG SÅ DUMT NOG SLARVADE BORT SÅ ATT DEN BLEV STULEN.
JA, DET SKA DU VETA ATT JAG ÄLSKADE DEN MER! SÅ DET SÅ.. ouwh, min gamla dator :(

one ordinary day

Kategori: Allmänt


idag har jag gått upp, fått skjuts av emmas mamma till skolan, varit i skolan, ätit i bamba, intervjuat melina, mött upp mikael och intervjuat honom också, åkt hem, sovit en stund för jag var svintrött, och nu precis ätit middag. ikväll åker jag ner till mikael över natten för jag kom på att min studentklänning är där nere och det måste bli fixad och hämtad. ska nämligen inte ner dit någon mer gång innan studenten. hans mamma ska bara förkorta axelbanden, så är den klar :) nu ska jag röka. tack och adjö

dagens:
carro skulle komma över till mig för att fixa skolarbete..
jag sa "halv fem SENAST då?!"
hon "jaaaa men klart, det är ju flera timmar kvar.."
jag "aah, det brukar ju låta så och ändå kommer du flera timmar senare?"
hon "ja men jag lovar, inte denna gången! jag ska bara hem och fixa en grej snabbt!"
så stack hon iväg och jag åkte hem.
klockan börjar närma sig halv 5 och inte en skymt av carro..
kvart i 5 får jag ett sms
"jag är där när som"
jag svarar "haha vi sa halv ;)"
hon "veet *ångest* var tvungen att dra förbi posten innan"
jag "haha aja okej"
när klockan blivit fem över fem skickar jag ett nytt sms
"var är du nu? ljug inte"
får svaret
"jaa ska jag vara fullkomligt ärlig så hoppade jag på vagnen för ett par minuter sedan"

och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag

Kategori: Allmänt



ur en klar himmel faller bomben ner
vi ligger tysta i en krater, ler
när vi ser vår samtid brinna ner
och jag ska skydda dig med kroppen min
luften svider när vi andas in
har alltid sett oss som ansgar och evelyne

reflection

Kategori: Allmänt


idag är en bra dag. jag lyssnar på Disney's gratest hits. tack och adjö

äckel

Kategori: Allmänt


idag är jag fett trött, har extrem huvudvärk och är svinhungrig. eller, just nu är jag iallafall det. åkte till skolan och hade ensemble. sa hejdå till mikael som skulle till stationen och åka hem precis innan jag gick in för att ha betygsamtal. det var ju lite tråkigt sådär, svider till lite i hjärtat när han åker. varenda gång. men samtalet gick bra iallafall, jag hoppas verkligen att jag får mvg igen. fick ju det i ensemble a. känner att jag faktiskt har kämpat ordentligt för att få ett så bra betyg igen, så jag skulle bli jätteglad om jag fick det. hoppas hoppas!
efter ensemblen stack jag och käkade i bamba med emma och samuel. eftersom sex och samlevnadskursen är avslutad nu så var det hemgång efter det. fick fightas med regn och blåst påväg till vagnen. jävla skitväder. på vagnen ringde carro och undrade om jag ville ses, och det ville jag, så hon sa att hon skulle komma över till mig. men vi alla känner ju carro.. när hon ska komma om en liten stund så kommer hon om 3 timmar ungefär. så sant som det är sagt. men jag blev glad att hon kom iallafall! vi kollade på top model och tjöta skit. sen åkte hon igen haha.
nu är jag allmänt nedstämd, hungrig så att jag skulle kunna äta vad som helst och har en huvudvärk som dödar mig. men maten är på G och värktabletten tar nog i snart. nu ska jag sova tills det är middag. tack och adjö

OCH JAG MÅSTE BARA TILLÄGGA

Kategori: Allmänt


dethär är inte haremsbyxor! dethär är wannabe harem som alla regular affärer så som H&M, gina tricot, lindex, bik bok osv har gjort nu så att folk går runt med dem, och kallar dem harem.


det är såhär riktiga haremsbyxor ser ut! typ aladdinbrallor <3

"de fick göra med henne som de ville. som alla alltid fått. och överallt i Sävbyholms trädgårdar och i alla dikesrenar blommade ondskans blommor ut."

Kategori: Allmänt

idag var jag ledig. ingen skolk alltså, på riktigt. gick upp vid 11 och kollade på top model och sen the fashion show, igen! hihi, jag är sån nörd. sen drog jag och duschade o fixade mig iordning åså drog jag och mikael till frölunda torg. gick runt och letade i varenda jävla affär efter ett par haremsbyxor, men nej. dom fanns inte någonstanns. fick iaf köpt lite grejer som behödes från apoteket. bjöd honom på kulglass också. så onödigt att köpa 2 eller fler kulor, man orkar ju bara max en ändå.
sen tog vi vagnen till järntorget och drog till indigo istället, för där visste jag att dom hade harem. så där fick jag köpt ett par svarta, hur sköna som helst, underbart stiliga, haremsbyxor! och precis intill låg bokia så jag gick in där och köpte min käraste favoritbok Jenny, som jag innan, en gång för längesedan, ägt och lånat ut till en gammal vän och aldrig fått tillbaka. den var ju lätt värd 69 kr. har redan läst halva boken. gardell har något speciellt alltså, jag försvinner i hans böcker. man kan nog inte förstå hans talang förns man verkligen suttit sig ner och läst någon av hans böcker. helst Jenny då, eftersom den är bäst enligt mig. men Frestelsernas berg är också grym. annars finns ju hans självbiografier En komikers uppväxt och Ett ufo gör entré. eller kanske fru björks öden och äventyr?
men mina vänner är så jävla ointresserade av såndann litteratur så dom kommer inte ens orka läsa detta. vet inte ens om mina vänner läser böcker över huvud taget? hur som helst, Jenny är en pocket på 178 sidor liksom, man läser ut den på några timmar, och det är så jävla värt så gör det bara liksom :) det är en order. eller nåt. tack och adjö

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Kategori: Allmänt


tja. idag gick jag upp vid 9 och gjorde mig iordning. när klockan blivit dags att åka insåg jag hur ovärt det skulle bli eftersom jag ändå inte kommer hinna klart med min uppgift. så tänkte jag gå iallafall för närvarons skull, men då skulle ändå alla vännerna stanna hemma också, så jag palla inte åka dit för att sitta helt ensam i flera timmar på en ovärd rörligbildlektion dit ändå ingen lärare kommer och håller koll så folk sitter ändå bara vid sina datorer eller går och gör annat liksom.
blev istället att kolla top model och sen the fashion show. efter det somnade jag i soffan. vaknade vid 3 igen (hahaha) och gick in o la mig hos mikael som fortfarande låg och sov i min säng. sov en timma till där, sen tvingade mikael upp mig för att fixa middag. känns så onödigt att vända på dygnet precis i början på en vecka, men som tur är så är jag fortfarande trött, så jag somnar nog tidigt iikväll allafall. kändes som jag tog igen några timmars sömn som jag varit utan ett bra tag nu.

kom nyligen hem från att ha träffat alexandra och amanda med mikael. vi spelade lite klockan och sen king på flatås skolgård. alltid lika kul att hänga med dom, det blir mycket skratt.
nu sitter jag framför tvn och kollar csi med mamsen och mikael. nämen titta så lämpligt, det blev reklampaus! och alla vet ju vad det betyder.. ciggpaus.
peace

ja.. vad är väl en bal på slottet?..

Kategori: Allmänt

.. alldeles underbar kan jag lova! fyfan vad kul vi hade. bästa bästa bästa vännerna var där och delade kvällen med mig. om jag fick chansen skulle jag göra om det 10000 gånger. saknar det redan. minne för livet! tog själv inga bilder, men hade nenne som papparazzi, och sen hade melina och emma kamera med sig. nedan är "balbilden" alltså den som togs där av fotografen.
de andra bilderna är snodda av melina: http://bittramelina.blogg.se sorry gumman (:


så jävla fin är han! klippte bort mig för jag ser ut som ett äckligt fetto.
(det gör jag på varenda bild från balen, gött)


da gaaang posar under snoppen :)
emma, mikael, jag, melina, daniel


jag och mikael, my heart


samuel gulleponken och jättejättejättefina melina


malin, jag, samuel och daniel på balkongen hahahaha


sist men inte minst; jag och min kära kära kära emma <3

jag blir din skugga, jag blir den du aldrig ser

Kategori: Allmänt

började ladda ner barnspel igår. fanns ett paket med typ 16 spel, så jag tänkte att varför inte? det hela började med att melina ville låna flygande start tredje klass av mig, men tyvärr hade mamma skänkt bort alla barnspel vi hade till en kompis unge.. hur som helst så fick jag värsta flippen då och ville spela barnspel igen! det paketet som fanns att ladda ner hade typ pippi, massa olika flygande start, byggare bob, anki och pytte osv.. så jävla nice. nerladdningen blev klar idag, men det visade sig att alla var cd-filer. man måste alltså bränna dom innan man kan spela :( så nu måste jag göra det också.. yeayea. sa till min kompis mikael att jag var jätteglad som tankat ner dom, han svarade att jag var störd. sen sa jag det till marco också, och fick responsen "du har problem."
well I guess that's me. tack och adjö

DUDE

Kategori: Allmänt



drömde om en person inatt, en person jag tycker väldigt mycket om och som jag saknar på något sätt som inte går att förklara. var lite emotional när jag vaknade. blir nog en dag med mycket funderingar.
ska dra till skolan vid halv 1. vi skulle tydligen inte ha någon engelska idag, så det blir en jävla kort dag. skönt. men jag vaknade ändå vid halv 9 av mamma. så nu har jag precis käkat frukost. sitter och lyssnar på älskade xavier rudd och ska alldeles strax hoppa in i duschen. fick hem min utspringsklänning igår förresten. asnice! det är inte lång tid kvar nu. tagga tagga! tack och adjö

strange, so beautifully strange.

kan vi inte vara nära bara en minut?

Kategori: Allmänt



snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja låt det va

inga kläder

Kategori: Allmänt

jag glömmer aldrig dina hemligheter
det du är räddast för fast ingen vet det
visst du kan rycka på axlarna spela ball
och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
och du försöker hålla masken
så du kan sväva över marken

visst du kan skratta och låtsas som ingenting
men jag vet allt om dig för du har varit min
du är nån annan nu i och för sig
men när du strippar och klär av dig är det samma grej
men när du strippar och klär av dig är det samma grej

älskling vänta får jag bara sitta bredvid dig? det var han som ville kyssa mig

Kategori: Allmänt





topparna jag fick av mikael.

universums vackraste

Kategori: Allmänt


hittade farmor och farfars bröllopsfotografi hos pappa.

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller jag faller

Kategori: Allmänt

idag har jag vart på väla med mikael. egentligen skulle han köpa slips och skjorta, men det blev bara en skjorta. vi bestämde att hans mamma ska sy en slips i samma tyg som hon gjort min klänning i. blir bättre så. mikael köpte också 2 nya toppar till mig. så jävla snäll och gullig är han. det blev en olivgrön, lite transparant, ganska kort och typ luftig uringad top, och en vit lite längre som man bara har leggins under, med massa grejer på och två svarta fråglar över ryggen. det var fåglarna jag föll för. tack till världens bästa. ska fota dom och lägga upp i ett annat inlägg.
efter väla drog vi till city gross. där köpte vi massa grejer. eller a, han gjorde. jag är fortfarande fattig, tro inget annat haha. innan vi tog bussen hem satte vi oss vid en glassbar och tog varsin glass. mysigt! nu är vi hemma och tar det bara lugnt. är trött som vanligt. lyssnar sönder veronica maggios nya, fyfan vilket bra album alltså. bästa jag hört på länge.
tack och adjö


massa skit från citygross. gött att mikaels pappa var i helsingborg precis när vi skulle hem, så vi fick skjuts. hade nog blivit jävligt tungt annars, haha. det kallar jag tajming!


bild på mikaels glass.. han käkade upp all lakritztopping, sen ville han inte ha mer haha. i bakgrunden ser man lite svagt min glass. gammaldags vaniljglass med noisettetopping och daimkulor, så jävla gott!

sju sorger

Kategori: Allmänt

du kommer nog aldrig mer vara min vän

blod, kärlek, jord, dag för dag, ord för ord, inuti, utanför, runtomkring och in igenom: allomfattande

Kategori: Allmänt

idag vaknade jag helt på fel sida. måste varit min dröm och vädret som förstörde. alltså vädret?! snö, regn, sol, hagel, sol.. typiskt vårväder, MEN DET ÄR MAJ NU. DET SKA VARA SOMMAR. går under om det är sånthär väder på studenten.
hur som helst, efter skolan åkte jag direkt hem. fastnade framför top model, och trots att jag sett den säsongen typ 10 gånger tyckte jag det var så spännande så jag gick in på nätet och kollade ett till avsnitt. sen kollade jag finalen också. det var säsong 3, min favorit. eva vinner och hon är nog den vackraste och snyggaste tjejen jag sett. som om någon bryr sig?
efter att jag kollat klart på det drog jag bort till axel thai för att handla satay till mig och mamma. under tiden jag var borta kom mikael hem till mig på surprise. så där satt han så söt som vanligt i mitt kök när jag kom hem. och han hade med sig studentpresenten av hans mamma till mig också! ett Sheercover-startpaket! det är såntdär man ser på TV-shop. smink med mineraler i typ, med andra ord smink som är nyttigt för huden. jag testade och det dom säger på TV-shop stämde precis. man känner inte att man bär smink för det är så lätt på något sätt. det funkade också. plus att min hud är len som en babyröv nu. fett nice! jag blev skitglad.
nu sitter mikael och kollar match medan jag lyssnar musik. sneglar lite halvt på matchen för att göra mikael glad. engagemang förfan! haha. dags för att lyssna lite kultiration nu tror jag.
tack och adjö


den äckliga snön imorse. se hur mörkt det är, uschja man blir deppig ju.


Sheercover-setet! fett nice :) den svarta grejen är massa ögonskuggor typ.

slap in the facee

Kategori: Allmänt



besvikelsen när man tittar ut genom fönstret den 3e maj OCH DET SNÖAAAAAR! :(

jag som ville ha sommar nu vafan, haha, hade ju sagt typ att "nejdå det blir inte mer snö nu, för nu kommer ju våren". karma is my bitch! tack och adjö

m uishfudc a iosghdfiuv m hshguiagh m hipushgauidfhu a hiughuraghr

Kategori: Allmänt

du säger "du kan inte ta på dig lidandet"
jag säger "det är inte så lätt"
du säger "det är hennes liv, hennes problem att ta itu med"
jag säger "jag ska försöka"
du säger "att försöka räcker inte, du måste lämna det"
jag säger "men jag har gjort allt jag kan, det är försent, jag har kommit sjukdomen för nära"
du säger "när hon dippar, dippar du. ser du inte det?"
jag säger "vad ska jag göra? hur hanterar man dethär?"
du säger "återigen, du kan inte ta på dig lidandet. du måste släppa det. lämna det åt henne."
jag säger "jag vet. jag ska"
jag lämnar med ett leende och tar en varm hand i min och säger vi ses nästa vecka och tills dess har jag jobbat på dethär och jag fixar det och sen går jag rak i ryggen därifrån som om det vore det enklaste i världen men från den djupaste jävla vrå i mitt hjärta skriker jag efter hjälp

kan inte förmå mig, låter låten gråta åt mig, så låten gråter åt mig

Kategori: Allmänt

denna låten den är ren terapi
min enda nyckel till en öppning i ett inspärrat liv

släng upp en hand

Kategori: Allmänt



btw, köpte en långklänning på Monsoon för 200 spenn. är ju inte riktigt min stil detdär med långklänning, men jag tyckte denna var skitfin. den som vill får gärna slänga en kommentar vad den tycker, för lite osäker är jag fortfarande. tack och adjö

vi ska inte stanna vi ska fortsätta gå

Kategori: Allmänt



valborg slutade med att jag och mikael drog till charlies änglar där några i klassen var och firade lina. tog en cider och satt mest och tjötade med jenny och arvid. trevligt som fan!
efter ungefär en timma drog vi vidare till slottskogen där vi från början skulle möta carro och hennes vänner. men när vi kom dit hade dom redan stuckit, så jag mötte tessan istället. sen letade vi upp johan och fick hälsat på honom också. efter en sväng i slottis bestämde vi oss för att dra hem.
hade en go kväll med goa människor! får göras om.
tack till alla som var inblandade. adjö